Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελληνική ανταγωνιστικότητα (3) Το τέλος της ΔΕΗ


Μας δουλεύει και η ΔΕΗ, και η ΡΑΕ, και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο...  ...ποιος είναι ο πολιτικός τους προϊστάμενος;  Αυτός. Και αυτός. Με τριπλασιασμένη την χοντρική τιμή του ρεύματος από €30-35/MWhr το 2009 όταν ανέλαβαν σε €100+/MWhr, τώρα  (Οριακή Τιμή Συστήματος), με άγνωστες σε εμάς, και ίσως και σε αυτούς,  τρύπες στον ΔΕΣΜΗΕ, άγνωστες ειλημμένες υποχρεώσεις, με καθεστώς διάλυσης της ΔΕΗ, με τα επιτόκια από το 5% στο 35%, τοκοχρεολύσια που τρέχουν,  και υπό την κηδεμονία αγνώστων, Ελλήνων και ξένων, παζαρεύουν, δήθεν, πόσο θα αυξήσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.  Γιατί δεν ρωτάτε τον Ortsgruppenleiter?  Αυτός θα το ξέρει... Και εγώ ξέρω:  Όσο η αύξηση της χοντρικής (250-300%) συν ένα 50% πάνω σε αυτό για την αναποτελεσματικότητα της διάσπασης της ΔΕΗ, τέλη σε νέους φορείς κλπ..

Το έχω ξαναγράψει"Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταστρέψεις μία χώρα. Ένας τρόπος είναι να της καταστρέψεις την ενεργειακή της υποδομή".

Το βιογραφικό του κ. Βασιλάκου εδώ.  Το βιογραφικό του κ. Ζερβού εδώ.


Οικονομικά, επενδύσεις, κοστολογικά και τέτοια, δεν φαίνονται στα βιογραφικά τους. Ο ένας ξέρει ότι εάν χρεώνει τρίτους όσα του λείπουν, θα τα βρει, αλλά δεν ξέρει να υπολογίσει πόσα του λείπουν. Αυτοί οι δύο, διορισμένοι από τον ΓΑΠ με κριτήριο ότι τους αρέσει το Πράσινο,  παζαρεύουν για τον λογαριασμό μας. Να κοιμάστε ήσυχοι.  Φροντίζουν για την τσέπη σας και την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας.  Και ο Ράϊχνεμπαχ, και ο Χούφτεν. Όλοι μαζί.

Η Οριακή Τιμή Συστήματος
Ποιος έχει διαλύσει την ΔΕΗ;
Δεν θα γίνει ο λιθάνθρακας
Η προδιαγεγραμμένη σαλαμοποίηση
Η εταιρία Κοινής Ωφέλειας
Το φθηνότερο ρεύμα στην ΕΕ, εντός Κυότο

Λες να χρεοκοπήσει πρώτη η ΔΕΗ; Η ΕΚΤ δεν προβλέπει ΔΕΗ... δείτε το http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/12/silchester-investments.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/12/12/137930/

O Σαμαρας σαν αρχηγος κράτους; Δηλ. ο μιστερ Τόνυ εχει ήδη αποφασιστει να ειναι ο επομενος πρωθυπουργος;
Κλάφτα Χαράλαμπε....

nikos είπε...

Ο πρόεδρος του Σπάρτακου ανέβηκε σε μια κάρεκλα και απηύθυνε λόγο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στην ΣΤΕΠ Ορυχείων (Βίντεο)
Τη μνήμη της προστάτιδας των λιγνιτωρύχων Αγίας Βαρβάρας τίμησαν η διεύθυνση και το προσωπικό του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, την παράσταση όμως έκλεψε ο πρόεδρος του Σπάρτακου κ. Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος στη δεξίωση που ακολούθησε στην ΣΤΕΠ Ορυχείων, ανέβηκε σε μια καρέκλα και απηύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους, καλώντας τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας να λάβει πρωτοβουλία ώστε μην ανασταλεί η δραστηριότητα του Ορυχείου Αμυνταίου εξαιτίας των ανασκαφών της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα την ΔΕΗ ως μια επιχείρηση στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Δείτε το βίντεο...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oj9uhJZZbFc

Ανώνυμος είπε...

Θα τους σώσει η Σιλτεστερ

nikos είπε...

η το Ουράνιο που εξορίσουν εδώ στο Μαντεμ Λακκο και εξάγουν... Μπουργκας ,Ροστοκ κλπ χιχχι