Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η εμφάνιση της χοντρής κυρίας


http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/35591-στην-τελική-ευθεία-το-psi%20-εκτάκτως-στην-αθήνα-ο-dallara-του-iif-η-σωρευτική-απομείωση-72-και-το-νέο-επιτόκιο-36-με-375-μεταβιβάζει-στις-τιμές-κτήσης-τα-ομόλογα-η-εκτ-στις-9/2-νομοθετούνται-τα-cacs-και-η-ακολουθεί-η-χρεοκοπία

Πολλή η ησυχία, και εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι, αλλά να μία πιθανή εκδοχή του πού πάμε. Έχει και (ενδεικτικό) χρονοδιάγραμμα, είναι και στα Ελληνικά, δεν χρειάζεται
μετάφραση.  Κάπου δεν δένει με τα περί συμφωνίας ή ασυμφωνίας για τα μέτρα, που λένε άλλοι, ποια μέτρα θα μου πείτε, όταν καταλάβουμε τι σημαίνει, δεν θα χρειαζόμαστε μέτρα, θα είμαστε ήδη μετρημένοι, και έχω ακούσει και άλλη εκδοχή για τα hedge funds, αλλά, δεν βαριέσαι, περιμένω την αυλαία.

Καλού κακού, η χοντρή κυρία είναι έτοιμη:


Λένε οι γιάπηδες, ότι "εάν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία, δεν τελειώνει". Υποθέτω, η όπερα.

Να και ένα κομμάτι από το λιμπρέτο:

3/2/2012  19:51  Στην υποβάθμιση της Ελλάδας σε “D” λόγω του PSI θα προχωρήσει η Standard & Poor΄s όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του οίκου για τις κρατικές αξιλογήσεις John Chambers.  Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, ο Chambers πρόσθεσε πως η αξιολόγηση θα αναβαθμιστεί μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των ομολόγων.

που βρήκε η Ζάχαρη, εδώ.  Μα τι να έχουν σκαρφιστεί για τα CDS... Κάτι θα έχουν σκαρφιστεί, ειδεμή θα βοούσε ο τόπος...

5 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2742777&nid=1400950

archaeopteryx είπε...

Το προσέθεσα

Πολλή η ησυχία, μπορεί ακόμα να παζαρεύουν ή να σκέφτονται ...τι θα πουν.

mihai είπε...

η δική εντύπωση είναι πως το "κόλλημα" [δίκαιο κατ' εμέ] είναι πως υπάρχει άνιση αντιμετώπιση του κουρέματος προς τους κατέχοντες πράγμα που μπορεί να επιφέρει νομικά προβλήματα. εξηγούμαι, ένας κάτοχος, λέει να δεχθώ κούρεμα, όμως, κ η ΕΚΤ να δεχθεί κούρεμα, κ ΟΛΟΙ όσοι έχουν στα χέρια τους ελληνικό χρέος [διακρατικά]. το παράδοξο είναι, πως η ελληνική κυβέρνηση, ΔΕΝ κάνει κάτι γι' αυτό το γεγονός!

archaeopteryx είπε...

Νομίζω, χωρίς να έχω ασχοληθεί, ότι αυτό είναι το "OSI" και η διαρροή κόντρας μετάξη ΔΝΤ και "Ευρώπης". Η "Ευρώπη" είναι το π΄ροβλημα, κατ εμέ γιατί η ζημία θα έπρεπε να είναι τουλάχισοτν 50% αυτών που μας πουλούσαν με δανεικά που μας δάνειζαν. Φταίει ο πελάτης; Ή φταίει ο μπακάλης που πουλάει βερεσέ; (γνωρίζοντας ότι ο πελάτης δεν έχει;)

Εχω την εντύπωση ότι η Ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι της πούνε, ιδιίως όταν συμφωνούν και οι Δυτικοί και οι Ευρωπαίοι. Όταν διχογνωμούν παριστάνει ότι είναι ...ουδέτερη.

Ανώνυμος είπε...

tramadol online tramadol 50 mg drug facts - tramadol for dogs uses