Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να το δείτε, θα μας φορτώσουν ό,τι απούλητες σαβούρες έχουν, έναντι αποζημιώσεων του Β' ΠΠ!


http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2234088

Το έχω ξαναπεί, ότι δεν θέλω Γερμανικές αποζημιώσεις. Δεν θέλω λεφτά από τον δολοφόνο του παιδιού μου, ή των γονιών μου, ή του γείτονά μου. Αλλά, αν θυμάστε, για το κάψιμο ή την εκτέλεση αμάχων στα Καλάβρυτα, μας έκαναν δώρο ένα ...χιονοδρομικό. Και υπάρχουν ηλίθιοι που πάνε κιόλας... Λίπασμα για τις γλάστρες από τα κόκαλα των πεθαμένων τους.

Για τα λαδώματα της Ζήμενς που μας έφεραν ως εδώ, θα μας κάνουν δώρο απούλητα προϊόντα της Ζήμενς, και μία επιτροπή για να μην χρειαστεί να ξαναλαδώσει η Ζήμενς (ή οι άλλες Ζήμενς) για να μας χώνουν τις σαβούρες τους στο μέλλον.

Μαγειρεύουν την ίδια συνταγή με τις αποζημιώσεις. Να μου το θυμηθείτε, οι αποζημιώσεις θα γίνουν φωτοβολταϊκά και φουρφούρια, και αν είμαστε καλά παιδιά, θα μας παίρνουν υπαλλήλους στην χώρα τους για να τους ξεσκατώνουμε.

Να χαρώ εγώ τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό των πουλημένων και των προσκυνημένων.

5 σχόλια:

spiral architect είπε...

Καλά, οι Γερμανοί δια μέσου διαφόρων (π.χ.: Βεστερβέλε) δεν έλεγαν ότι δεν αναγνωρίζουν τις γερμανικές αποζημιώσεις και το όλο θέμα θεωρείται λήξαν;

Ενδεικτικά από τον μαστρο-γούγλη; Γερμανικό «όχι» για τις πολεμικές αποζημιώσεις

Σε ποιους απευθύνονται ρε γμτ; Σε θαμώνες του αντινιούζ;

laurence είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/67077/%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

Χοχοχο...

archaeopteryx είπε...

σπάϊραλ, αν έχω μάθει κάτι τα τελευταί 2-3 χρόνια για τους γερμανούς, είναι ότι άλλα λένε, άλλα εννοούν και κάνουν αυτό που έχουν σχεδιάσει. Ίσως όχι μόνο οι Γερμανοί.

Laurence, αρλούμπες! Θεωρητικό. Είναι πιο φτηνό να βάλουν έναν ιμάντα γύρω από τον Ισημερινό και ένα δυναμό κάπου έξω εκεί, και να έχουμ τσάμπα ρεύμα από την περιστροφή της Γης, χαχαχαάααχα!

aldebaran είπε...

Κοίτα τι γράφουν αρχαίε και δεν ντρέπονται :

http://topontiki.gr/article/40008

κατηγορούν και το ΥΠΕΚΑ για....αβάντα στα ορυκτά καύσιμα, που είναι και ακριβότερα !!!

archaeopteryx είπε...

έεεε... πόσα θελει μία εφμηερίδα σε καιρό ύφεσης για να γράφει??