Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι αδειοδοτήσεις της ΡΑΕ, και ο κλέψας του κλέψαντος


Η εικόνα μεγαλώνει με κλικ και είναι από το http://envthink.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html (από το Πρώτο Θέμα και την ...Διαύγεια)

Όταν σας λέω ότι είναι αγράμματοι (περί το αντικείμενο)...  Ή υπάλληλοι...  Ή και τα δύο... Το τι ακριβώς έχει γίνει με την Energa, ούτε που με νοιάζει. Με νοιάζει ότι χρωστάω €350 δις, ότι γίνομαι ρεζίλι , ότι είμαστε στα τάρταρα στην κατάταξη διαφθοράς, και ότι ΚΑΘΕ ΜΙΑ από τις αδειοδοτήσεις και κάθε ένας από τους αδειοδοτηθέντες της ΡΑΕ, για κάθε δουλειά της ΡΑΕ και της κάθε ΡΑΕ, έχουν συμβάλει. 


Να η ΡΑΕ.  Και η διακομματική τέως (2010) ΡΑΕ (μα προσέξτε τι λέει:  Λεφτά υπάρχουν αλλά μην τσακώνεστε για να τα φάτε πιο εύκολα, να πληρώσει ο φορολογούμενος για το δίκτυο, για να πάει ο τίμιος εργατικός και δακτυλοδεικτούμενος αδειοτοθείς, να ροκανίσει.  -- και θεωρείται και καλός άνθρωπος).

€350 δις δεν χάνονται ούτε από ωράρια φαρμακοποιών, ούτε από υδραυλικούς. Αλήθεια, πώς πάνε τα joint ventures της ΔΕΗ; Ίδια κατηγορία. Απλά δεν ...φαίνονται.

3 σχόλια:

nikos είπε...

εδώ ο ΓΑΠ @ ΠΑΠ με έμμεσο τρόπο χρηματοδοτούν καταστρέφοντας 200.000 στρέμματα παραγωγικής γης με το μεγαλόπνοο σχέδιο ΗΛΙΟς(ΤΎΦΛΑ ΝΑ ΤΟΥς ΦΑΙ) ..τον Ρωσο-Γερμανικό αγωγό της Βαλτικής και δεν μιλά κανένας Αίσχος !1

katalytikos είπε...

Αν δει κανείς και άλλες αποφάσεις της ΡΑΕ υπάρχει μια περίεργη σχέση μεταξύ ΡΑΕ και των ΔΕΣΜΗΕ ΔΕΗ. ΓΙΑΤΙ??

Ανώνυμος είπε...

εργατικά τιμια και δαχτυλοδεικτούμενα παιδιά