Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μύρισε φαϊ η κουζίνα και ξύπνησε η άγρια φυλή των Μασάει


Κάτι δεν μου κολλάει όλη την εβδομάδα... Το κλίμα σχεδόν εμφυλιακό... Τα βορθοκάναλα να αφρίζουν... Τους Ευρωπαίους να σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά κατά του Τσίπρα -- χέστηκαν για ΝΑΙ και για ΟΧΙ.  Ο Άδωνις ξέρασε ότι ήταν υπέρ του να κλείσουν οι τράπεζες, να χρεωκοπήσουμε και να γίνει μία ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Κάποιος Γερμανός είπε "φταίει η μέχρι τώρα ΝουΔου και το Πασόκ".   Το ΔΝΤ να λέει το προφανές:  Όχι, η πρόταση των πιστωτών είναι της πλάκας, χρειάζεται ρύθμιση ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Λίγη Ιστορία... Από τουλάχιστον το 1824 οι Έλληνες φύλαρχοι σφάζονται μεταξύ τους για το πως θα ροκανίσουν τα δάνεια των ξένων. Μα ο εμφύλιος, από ένα σημείο και μετά δεν ήταν για το ποιος θα διαχειριστεί το πακέτο Τρούμαν? Μέχρι και ο Πόρτερ έφριξε πώς οι ολιγάρχες μοιράζονται τον λουφέ και ο λαουτζίκος παίρνει τα απαυτά του...   Μήπως όλη η πολιτική αγωνία να μπεί να βγεί ο Αντρέας, δεν ήταν για το πακέτο Ντελόρ? Όλες οι προμήθειες εξοπλισμών δεν είναι πάντα μείζον πολιτικό θέμα? Το ΠΑΣΟΚ δεν εξαφανίστηκε μόλις τέλειωσαν τα ...έργα?

Μήπως μυρίστηκαν ΝΕΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ στο Νουδουσοκοποτάμι και έχουν σκυλιάσει να μην αφήσουν τους ...αριστερούς να το διαχειριστούν? Όπως το 1949?  Μήπως για αυτό πρέπει να φύγει ο Τσίπρας και οι δικοί του?

Γιατί ένα είναι βέβαιο. Η άγρια φυλή των Μασάει χέστηκε, είτε για σωστό-λάθος, είτε για Ευρώπη, είτε για ο,τιδήποτε. ΜΟΝΟ για ένα πράγμα νοιάζονται. Τα ποσοστά από την μάσα. Οι άλλοι, οι "αριστεροί" είναι αφελείς, δεν κάνουν για αυτή την δουλειά. Θυμηθείτε το.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/exete-ta-kotsia-k-karamanli-kai-k-papandreou-/ (παλιό, Θεός σχωρέστον τον ΒΖ, αλλά επίκαιρο).

Εννοείται, "ΟΧΙ". Σίγουρα ΟΧΙ στην άγρια φυλή των Μασάει. Βρε μπας και οι Μασάϊ είναι Έλληνες που μαύρισαν? Ή εμείς Αφρικανοί που ασπρίσαμε?

Η ιδέα μου μπήκε δια της εις άτοπον απαγωγής. Ο τίτλος είναι του a. thymosophus.

Και να μην μου περάσει η ιδέα ότι έχει γίνει και σχετικό τζέρτζελο στις διεθνείς αγορές... Ιδιωτικές τε και δημόσιες.

1 σχόλιο:

nikos είπε...

πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα γύρο απο την ελληνική Ζάχαρη http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=283467&artTitle=anoigei_kai_pali_to_ergostasio_zacharis_stin_orestiada