Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Greenpeace... Απολαύστε βιογραφικόΔιεθνή οικονομικά, υποθέτω στην Ελλάδα.
Ευρωπαϊκές σπουδές, στην Αγγλία (τι είναι οι "ευρωπαϊκές" σπουδές?)
Εθελοντής και οικονομικός υποστηρικτής (Πώς δηλώνεται αυτό στην Εφορία? Ρώτησα τον εφοριακό μου και νόμισε ότι εγώ θέλω να το κάνω, και μου είπε "μην κάνεις καμιά στραβή, θα σε κυνηγάμε")
"Υπεύθυνος προγράμματος Ελλήνων γιατρών του ...Κόσμου στην Συρία" (αυτό, πώς δηλώνεται στην Εφορία?  Ή δηλώθηκε στην Συρία? Τι είναι οι "Γιατροί του Κόσμου"? Ασχολούνται με Ιατρική? Με κοινωνικά? Πού φορολογούνται οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου? Έχει και γιατρούς στην παρέα ή είναι...  τι είναι?)  Τι κάνει ο Υπεύθυνος Προγράμματος? Με δελτίο παροχής είναι? Είναι στο ΤΕΒΕ? Στο ΙΚΑ?  Ποιος πληρώνει τα εισιτήρια για την Συρία? Έχει πάει στην Συρία? Ποιος πλήρωσε το ξενοδοχείο?

Ισχυρίζεται ότι η ΤΕΣΛΑ σκότωσε τον λιγνίτη. Ψεύτης ή/και άσχετος. Ούτε για εφεδρεία για οικιακά φωτοβολταϊκά δεν κάνει η ΤΕΣΛΑ. Όλα τα φωτοβολταϊκά του κόσμου είναι εντελώς ασήμαντα, και 1000 φορές τόσα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ούτε το 1/10 από μια μονάδα λιγνίτη.

Έχει άποψη για τα οικονομικά του λιγνίτη. Που έμαθε οικονομικά του λιγνίτη?  Τα διεθνή οικονομικά είναι άσχετα με τα οικονομικά της ενέργειας, ή της κοινής ωφέλειας...  Αυτά που λέει τα ξέρει πρωτογενώς, κάποιος του τα υπαγόρευσε?  Ή είναι "άποψη"?   Τις απόψεις του τις δίνει εθελοντικά ή με αμοιβή?

Ξέρει για αυτοπαραγωγή. Πού τα έμαθε? Έχει αυθαίρετο και ξέρει?   Τα έμαθε υποστηρίζοντας την Greenpeace?  Με τους "Γιατρούς" στην Συρία?

Έχει άποψη για τις ΥΚΩ... Ξέρει ότι είναι οικονομικό έγκλημα.... Μα δεν έχει ιδέα από οικονομικά κοινής ωφέλειας, είναι από τα πιο εξειδικευμένα μικροοικονομικά, δεν έχουν σχέση ούτε με διεθνή, ούτε με ...ευρωπαϊκές σπουδές στην Αγγλία.

Στην Ινδία έχει πάει? Ή μόνο στην Συρία?

Με Διεθνή οικονομικά, ευρωπαϊκές σπουδές (στην Αγγλία), εθελοντισμό, και "Γιατρούς" στην Συρία (αν ξέρει που είναι η Συρία), καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ στοχαστικής κιλοβατώρας και ενός μπρικιού που ψήνει καφέ το πρωί? Ή πίνει καφέ μόνο όταν φυσάει?

Αυτός είναι ο υπογράφων την επιστολή της προηγούμενης ανάρτησης... Από τους Γιατρούς της Συρίας, σε οργανωτής δράσεων για ΑΠΕτζήδες... Και έχει άποψη και για την ηλεκτροδότηση...

Βέβαια, είμαι άδικος. Ο κύριος είναι επώνυμος, και εγώ είμαι ψευδώνυμος.  Ωστόσο:  Αυτός σας λέει απόψεις και εγώ σας επισημαίνω το βιογραφικό του (για να δείτε εάν έχουν σχέση οι απόψεις με το βιογραφικό του).  Αυτός πλασάρει αιολικά, φωτοβολταϊκά και τέτοια και εγώ σας δείχνω:  1) Πόσο ασήμαντα είναι,  2) πόσο τα πληρώνουμε (πληρώνουμε αυτούς που ταΐζουν τον κύριο Γκρηνπης), και 3) ποιος είναι αυτός που κερδίζει από την δραστηριότητα του κυρίου:

1. Πόσο ασήμαντα είναι τα προϊόντα που προωθεί ο κύριος Γκρηνπης:


ή εάν προτιμάτε από την χώρα του εργοδότη του:


2)  Κάποιος, σε κάποια φορολογική επικράτεια,  πληρώνει αυτόν τον κύριο για να προωθεί πληρωμή (από εμένα)  1,3 -1,4 δις ευρώ τον χρόνο για απάτες που δεν υποκαθιστούν συμβατική ηλεκτροπαραγωγή, εξοικονομούν αμφίβολα καύσιμα (αλλά όχι στην Γερμανία) και αποδεδειγμένα δεν μειώνουν ρύπους:

 

3) Ποιος κερδίζει από όλο αυτό το θέατρο και τους ψευδείς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς του κυρίου Γκρηνπης?  Μα η Σωτηρία του Πλανήτη.


Ξέρω, ο λιγνίτης είναι βρωμερός, χειρότερος από τον λιθάνθρακα, τα πυρηνικά ελεεινά, το αέριο της Γκαζπρομ μυρίζει λεβάντα, οι Γερμανικές ΑΠΕ σώζουν από την αμαρτία, αλλά, βρε παιδί μου, τόσες αρλούμπες αρλούμπες.... Με 8-9 δις ευρώ που έχουμε πετάξει για ΑΠΕ θα είχαμε δωρεάν περίθαλψη για όλους τους Σύριους της Συρίας...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας βάλετε κι εσείς το βιογραφικό σας κύριε μπλόγκερ και την φωτογραφία σας για να ξέρουμε ποιός είστε και με τι προσόντα κάνετε κριτική σε όλους τους επιστήμονες και τους βγάζετε βλάκες και αντιγράφετε τις απόψεις μιάς ελάχιστης μειοψηφίας.

archaeopteryx είπε...

Μα δεν κάνω κριτική... Απλα επισημαίνω αρλούμπες, μεταφέρω άρθρα από σχετικά σοβαρές πηγές, που πάντα αναφέρω και πάντα διασταυρώνω, και πάντα τσεκάρω με ακαδημαϊκά αποδεκτά πράγματα. Και όταν κάτι είναι τραβηγμένο, λέω "υπόθεση εργασίας". Ετσι ξεκίνησε πχ η άποψή μου ότι τα Γκρηνπησάκια είναι νοικιασμένα πρακτοράκια. Όταν όμως η υπόθεση εργασίας, επιβεβαιώνεται, τσεκάρεται με την λογική και τα δεδομένα δεν έχω πρόβλημα να το θεωρήσω "σωστό", μέχρι να προκύψει κάτι καινούργιο. Όταν πχ είδα το συμφέρον των ΗΠΑ στην καταστολή της ζήτησης, αναθεώρησα την άποψή μου ότι η Πράσινη Απάτη είναι μόνο Γερμανική. Όταν είδα πολιτική διάσταση στις ΗΠΑ, είπα "ααα... καλά το υποψιάστηκα". Λαμπτήρες υδραργύρου πουλάς εσυ΄? Ή έχεις άλλο τομέα?

Είμαι πολύ πιο ωραίος από τον κύριο και έχω πολύ σοβαρότερο βιογραφικό, trust me, και εγώ αλλά και οι 2-3 άλλοι που γράφουν κατά καιρούς. Εμείς, όταν έχουμε μια άποψη, λέμε "νομίζω", "εικάζω". Όταν ξέρουμε ότι η Ινδία θεωρεί την Γκρηνπής πράκτορες, εεε... τι να κάνω, συμφωνώ.

Άλλες απορίες?

Ανώνυμος είπε...

Μην απολογείστε. Η ανωνυμία είναι η δύναμη του ίντερνετ. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες πλάτες ή το ίδιον συμφέρον να το παίζουμε μάγκες.

Αυτές οι οργανώσεις στο εξωτερικό έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, εδώ δεν μπόρεσαν να αντικαταστήσουν την αριστερά και ενώ είναι στο περιθώριο της κοινωνικής απήχησης οι κρατούντες τους έχουν περί πολλού. Στις Εθνικές Επιτροπές Χωροταξίας έχουν και ψήφο. Πολύ χρήσιμοι, όπως ο Καρατζαφέρης με τα εξοπλιστικά.

Και μόνο η φράση "για ένα ενεργειακό μέλλον βασισμένο 100% στις ΑΠΕ" δείχνει ότι δεν είναι αφελής γιατί εάν ενημερώνεται ως όφειλε, θα ήξερε ότι αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Αλλά δεν φταίει αυτός φταίει η ΔΕΗ που ενώ έχει τα στοιχεία δεν μιλάει και κουκουλώνει την πραγματικότητα και αφήνει χώρο για παραληρήματα.

PS Αν είστε πολύ πιο ωραίος βάλτε μία φωτο για τις κυρίες.

archaeopteryx είπε...

"Στις Εθνικές Επιτροπές Χωροταξίας έχουν και ψήφο. Πολύ χρήσιμοι, όπως ο Καρατζαφέρης με τα εξοπλιστικά". Καλόοο... Και η WWF στον ΣΕΒ

Ανώνυμος είπε...

Το ρατσιτικό σου σχόλιο τα λέει όλα. Δεν σου αρέσει η φάτσα του. Δεν είναι της άριας φυλής, έτσι;; Με την ίδια λογική που οι αμερικάνοι μπάτσοι πυροβολούν μαύρους γιατί δεν τους αρέσει η φάτσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, πλάκωσε η Greenpeace με τους νομπελίστες. Έχει κάτι φάλαινες κατά νότιο ειρηνικό που κινδυνεύουν, δεν πάτε κατά κει να τις σώσετε και να αφήσετε την Ελλάδα να σωθεί μόνη της. Και μην αναλώνεστε στα μπλογκ, θα σας μαρτυρήσουμε στους εργοδότες σας.

Ανώνυμος είπε...

α) Για το Απεμπλουτισμένο Ουράνιο που "έσπειρε" το NATO σε Ιράκ , Σερβία , Λιβύη, κ.λ.π. η Greenpeace είπε κάτι ?

β) Για chemtrails (Χημικούς Αεροψεκασμούς) ?

υ.γ.

Άμα κάποιος δεν γνωρίζει ή γνωρίζει αλλά δεν θέλει να απαντίσει ανώνυμα ή επώνυμα μπορεί να μας πει κάτι για την άρια φυλή, την καρέτα καρέτα, τον λαγό Μπαγκς Μπάνι ή ότι άλλο δημοκρατικά θέλει.
Στα υπόψιν, μοδάτες και πιασάρικες είναι και οι λέξεις, συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, που μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν σαν απάντιση.

nass είπε...

Archaeopteryx θα θέλαμε πάντως να ξέρουμε τι επαγγέλεστε.
Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα όσων λέτε.
Αλλά η βάση σας είναι τα οικονομικά; Είστε ηλοκτρολόγος μηχανικός; δουλεύετε/-ατε στη ΔΗΕ;

Ευχαριστώ!

archaeopteryx είπε...

έλα τώρα... τι ερωτήσεις είναι αυτές... 1. ΔΕΝ πουλάω κάτι. 2. ΔΕΝ μ΄αρέσει να με κλέβουν. 3. οι αρχαιοπτέρυγες ζούσαν πριν 150 εκατομμύρια χρόνια. Εκανε περισσότερη ζέστη από ότι σήμερα. 4. Θεωρώ ότι το να βάζουμε αιολικά ή φ/β για να σώσουμε τον πλανήτη, ή έστω για να εξοικονομήσουμε πραγματικά καύσιμα, είναι κοροϊδία. Ξέρω λίγη αριθμητική, ανάγνωση, γραφή, ήμουν καλούτσικος μαθητής, και ξέρω να χρησιμοποιώ το google (κυρίως για να διασταυρώνω).