Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το ηλιογενές φαινόμενο του ψυχροκηπίου


Η υποτιθέμενη "ομοφωνία" στο Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου αντιμετωπίζει μία άβολη αμφισβήτηση, μετά την δημοσιοποίηση νέων στοιχείων που δείχνουν ότι πλανήτης δεν ζεστάθηκε τα τελευταία 15 χρόνια.
http://times247.com/articles/global-warming-trend-ended-in-1997-new-data-shows


http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2093264/Forget-global-warming--Cycle-25-need-worry-NASA-scientists-right-Thames-freezing-again.html

Η είδηση δεν είναι ότι αυτό που κυκλοφορεί και γράφεται εδώ και 3-4 χρόνια, γράφτηκε στις εφημερίδες. Η είδηση είναι ότι την είδηση μου την έστειλε Έλληνας δημοσιογράφος (από την Ελλάδα).

Και, ενώ χειμώνας είναι , κρύο κάνει, οι πάγοι ...προχωράνε στην Αλάσκα. Περιμένω την Τράπεζα της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση, όπου θα επικαλείτει τον κ. Ζερεφό, που θα επικαλείται την WWF, που θα επικαλέιται τον κ. Λάλλα, και θα λένε ότι όχι, φταίει το CO2, και να βάλουμε πολλά αιολικά για να κονομάει η EDF και Iberdrola και οι εδώ πλασιέ τους και μεσίτες τους. Και πιστοποιητικό από την ΡΑΕ ότι είναι όλοι τίμιοι.

Η πολική αρκούδα στον Τάμεση είναι από εδώ


Και η Κίτρινη Είδηση είναι αυτό το στάνταρ, μία στις πέντε είναι μαϊμού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εκκεντρικός Δρ Corbyn έχει κερδίσει πάμπολλα στοιχήματα που έβαλε στους "μπούκηδες" της Αγγλίας. Οι νίκες του οδήγησαν τους "μπούκηδες" να τον αποκλείσουν από τα στοιχήματα.

Ο Corbyn χρησιμοποιεί ηλιακά μαγνητικά φαινόμενα για να βγάλει εξαιρετικά ακριβή προγνωστικά του καιρού σε όλη τη Γη.

Εδώ και χρόνια ο Corbyn δηλώνει απερίφραστα ότι η θεωρία περί CO2 είναι απάτη και ότι όσοι την προωθούν είναι επιβάτες του "τραίνου της μάσας" (Gravytrain).

www.weatheraction.com

Και υπενθθμίζω για την μελέτη του Εδιμβούγου που βρήκε σύνδεση μεταξύ κοσμική ακτινοβολίας και ανάπτυξης φυτών, φαινόμενο που όπως λένε υπερφαλαγγίζει άλλους παράγοντες, κλιματικούς και μη.

Kaymakchalan

xrhxa είπε...

Καλησπέρα αρχαίε...

Από το καλοκαίρι περίπου θυμάσαι σχόλιο που είχα κάνει και μιλούσε για είσοδο της γης σε μια περίοδο μίνι παγετώνων;...

Η διαπίστωση οφείλεται σε επιστήμονες που ελέγχουν τα λεγόμενα παρατηρητήρια του ήλιου ,εγώ διάβασα τις απόψεις τους μέσα από το περιοδικό "Περισκόπιο" που αναφέρουν ότι η ηλιακή δραστηριότητα με εκρήξεις στην επιφάνεια του ήλιου έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία τρία χρόνια...
Επίσης ο περιβόητος ενδεκαετής κύκλος που είχε παρατηρηθεί τον τελευταίο αιώνα με σχετική ακρίβεια επανάληψης , δεν ξεκίνησε τον διάδοχο κύκλο όπως περιμέναν οι παρατηρητές του ήλιου πριν ενάμισι χρόνο ... και λένε ότι αν δεν ξεκινήσει νέα δραστηριότητα άμεσα θα ζήσουμε πολικές θερμοκρασίες στην γη τα αμέσως επόμενα χρόνια...

Εμένα η δουλειά μου είναι στο ύπαιθρο...φέτος από τον Οκτώβρη έχω δει πολύ περισότερο κρύο απ'όλες τις προηγούμενες χρονιές...δεν ξέρω αν αυτό μετράει κάπου...

nikos είπε...

αυτά που υποστηρίζει και σωστά ο Δρ Corbyn τα λένε όλοι οι φίλοι μου και ξαδέλφια κτηνοτρόφοι στο χωριό μου αυτοί όμως ούτε εισακουόταν ούτε παίρνουν αποφάσεις αυτές ανήκουν στης αρμοδιότητες του κάθε υποχιτλερίζουσα φατσούλα και το αθόρυβο σερπετό Παπκωνσταντινου ,Νικολακη Παπαντρεου @ΣΙΑ (συνήθως μετά από "θεωρητικές εισήγησης"καθηγητές Πανεπιστημίου π.χ.Λαλας ΜΚΟ ΚΛΠ.χιχχι)

nikos είπε...

τα κλιματολογικά φαινόμενα π.χ. νερά , θερμοκρασίες κλπ παρακολουθούνται και μελετούνται στην διάρκεια της 100 -τιας ..ποιο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα κρατάει τέτοια στοιχεία, ποια επιχείρηση π.χ.ΔΕΗ .. κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία ποιο αξιόπιστα είναι τα στοιχεία από τα Πανεπιστήμια της Τουρκιάς !!