Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

el Presidente del Desarollo Sostensible


Ο τίτλος σημαίνει: "Πρόεδρος της Αειφόρου Ανάπτυξης".

Προς Θεού, δεν θέλω να έχει ο δικός μας τέτοια εξέλιξη... Μετά από Πρόεδρος της χώρας του να γίνει Πρόεδρος Ιδρυμάτων Αειφόρου Ανάπτυξης... Δείτε τι λέει: Κλιματική αλλαγή, πάγοι που λυώνουν... Που τα έμαθε αυτά ο τ. Προεδρος της Κοστα Ρίκα; Ίδιο δάσκαλο με όλους τους άλλους... Καταστροφή, ρεύμα από την έρημο για τους Άραβες... Εμένα μου θυμίζει φροντιστήριο Desertec. Το βιογραφικό του κυρίου αυτού είναι εδώ και είναι ενδιαφέρον, από την αρχή έως το τέλος.


Καλά τα πήγαινε στην Κόστα Ρίκα, μόνο που κατηγορήθηκε, και τελικά παραδέχτηκε ότι πήρε $900.000 "αμοιβή για consulting" (νά την η χορηγία του Μαντέλη), και η Alcatel , η Κοσταρικανή Siemens έγινε τσακωτή για μίζες $15 εκατομμυρίων. Κάποιος Valverde (ο Κοσταρικανός Χριστοφοράκος πήγε μέσα -- οι Γάλλοι είναι αχάριστοι, δεν προσέχουν τα παιδιά τους. Αλλά ο Presidente την γλύτωσε φτηνά και συνεχίζει το consulting.


Η Κοστα Ρίκα είναι σε καλύτερη κατάταξη από εμάς στην λίστα της διαφθοράς. Έκαναν λίγη φασαρία για 900.000 του Presidente, και φυλάκισαν το άλλο καλό παιδί για ψωρο15... Να το θυμηθείτε, θα νομιμοποιήσουν τις μίζες όπου να' ναι στην Ευρώπη. Βέβαια, τα consulting fees φορολογούνται. Ίσως να τα κάνουμε αφορολόγητα.

Βαριέμαι να ψάχνω όλους αυτούς τους τύπους με τα παρεμφερή βιογραφικά και τις κλωνοποιημένες θέσεις, αλλά το κουτσομπολιό αυτό μου το έδωσε ο "ανώνυμος" άπό εδώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κοπριά στα λάχανα και πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι

archaeopteryx είπε...

Ρεύμα εισάγει η Γαλλία τις τελευταίες δύο μέρες 18 και 19/10 εξ αιτίας της απεργίας στην EDF και τον Γαλλικο "ΔΕΣΜΗΕ". 5000 MW βγήκαν από το σύστημα (3000 από πυρηνικά)

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο Μαντέλης παραδέχτηκε ΧΟΡΗΓΙΑ και ο Τσουκάτος κομματική εισφορά και η Ζημενς ότι έδινε 10άδες και δεν τρέχει τίποτα. Την συμφέρει την Σήμενς να κοπουν οι μίζες για να κάνει πιο φτηνά την δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

MAZEYOYN ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΡΧΗ(Ε)ΣΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

KAI η Ναυτεμπορική σε ρόλο παπαγάλου. Προβλεπουν ξηρασίες στην Μεσόγειο από την κλιματική αλλαγή. Πάει και η Ναυτεμπορική. Πήρε το πράσινο χάπι.

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=d9BQiAwtD0s&feature=related