Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Γερμανική κρατική τηλεόραση παραδέχτηκε ότι τον Μεσαίωνα μπορεί και να είχε περισσότερη ζέστη από σήμερα


http://notrickszone.com/2013/12/28/german-public-television-stuns-its-readers-concedes-medieval-warm-period-may-have-been-0-5c-warmer-than-today/

Το ό,τι τον Μεσαίωνα (περίπου 1000-1400 μΧ) έκανε περισσότερη ζέστη από σήμερα, έχει γραφτεί κατά κόρον. Όπως επίσης και ότι το φαινόμενο δεν ήταν μόνο στην Ευρώπη, αλλά παγκόσμιο. Το ότι όλο το Climategate εστιάστηκε στην αποκάλυψη της προσπάθειας των "επιστημόνων" να αποκρύψουν το γεγονός, είναι επίσης γνωστό (άσχετα εάν φταίνε οι ...εταιρίες πετρελαίου, ή όποιος φταίει που αποκαλύφθηκαν οι απατεώνες).  Το ότι η ΕΣΤΙΑ του 1900 είχε εκτενή αναφορά στους μεσαιωνικούς καύσωνες, είναι προς τιμήν της ΕΣΤΙΑΣ, που το αναδημοσίευσε το 2010, 3 χρόνια πριν την Γερμανική κρατική τηλεόραση.

Το  ότι παραδέχθηκε η Γερμανική κρατική τηλεόραση ότι τελικά μάλλον έκανε πιο πολλή ζέστη τον Μεσαίωνα είναι επιβεβαίωση όχι μόνο της ΕΣΤΙΑΣ, αλλά και ότι τελικά υπάρχουν και άλλες "δυνάμεις" που καθορίζουν το κλίμα, και ότι όσοι φωνάζουμε για το θέμα, δεν είμαστε γραφικοί αρνητές, απλά δεν είμαστε τυφλοί, εντελώς αγράμματοι, ή εύπιστοι στόκοι.

Το ότι έκανε πιο πολλή ζέστη τον Μεσαίωνα, καθ' εαυτό, δεν αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο σήμερα. Απλά, αναιρεί το "τελεσίδικο" του βασικού επιχειρήματος ότι εμείς και μόνο εμείς κάνουμε κάτι με το CO2 εδώ και 150-200 χρόνια, και ότι εμείς ζεσταίνουμε τον Πλανήτη.



"Ολόκαινος" ("εντελώς καινούργια") είναι το όνομα της περιόδου των τελευταίων 11.000 ετών, που ζεστάθηκε η Γη μετά την πρόσφατη μεσοπαγετώδη που ξεκίνησε πριν από 130.000 περίπου χρόνια και τέλειωσε όταν ξεκίνησε η "Ολόκαινος".   Ενώ σαφώς δεν υπήρχαν θερμόμετρα πριν 5 ή 10 χιλιάδες χρόνια, υπάρχουν αξιόπιστες ενδείξεις ότι έκανε ζέστη μεταξύ 6000 και 4000 π.Χ. και ξανά μεταξύ 3000 και 2000 π.Χ., και τότε, ξέρουμε ότι ξεκίνησε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "πολιτισμό". Ξέρουμε επίσης ότι με το τέλος της Θερμής Μεσαιωνικής Περιόδου, περίπου το 1400 μ.Χ. ξεκίνησαν "ψυχροί αιώνες".  Βγήκαμε από αυτούς τους ψυχρούς αιώνες πριν 200 περίπου χρόνια, με το κλίμα να κάνει και μικρότερους κύκλους, πχ την ζέστη του 1900-1922 και τα κρύα του 1970-1980 που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση.


Το "Ανρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου" αναφέρεται στην παρατήρηση ότι άρχισε να κάνει ζέστη μετά το 1980 (που είχε αρχίσει από το ...1800), και ότι παράλληλα ανέβαινε το ατμοσφαιρικό CO2, που όμως άρχισε να ανεβαίνει περίπου 3.000 χρόνια αφού μπήκαμε στην Ολόκαινο, και άρχισε να ζεσταίνεται ο πλανήτης.  Το CO2 ανεβαίνει έκτοτε, με λίγα σκαμπανεβάσματα, που συνήθως έπονται σκαμπανεβασμάτων στην θερμοκρασία.  Η θερμοκρασία της Μεσαιωνικής Θερμής Περιόδου (που παραδέχτηκε επιτέλους η Γερμανική κρατική τηλεόραση) ήταν μάλλον χαμηλότερη  από την θερμοκρασία της Ρωμαϊκής περιόδου, ή της εποχής των Φαραώ και του Μίνωα (κλικ στην εικόνα).  Και, επαναλαμβάνω, ότι "επιστημονικά", αυτή η ιστορική αναδρομή, καθ' εαυτή, δεν αποδεικνύει τι γίνεται σήμερα, ή τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά λέει ότι υπάρχουν "άλλες δυνάμεις", μεγαλύτερες από εμάς, πλην του όποιου ανθρωπογενούς CO2.

Και σίγουρα ο παλιόκαιρος του 14ου αιώνα δεν οφείλεται σε πολλές ΑΠΕ που ...έσωσαν το Κλίμα φέρνοντας την ...πανούκλα!

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγες δεκαετίες πριν, μερικοί ηφαιστειολόγοι απέτρεψαν πυρηνικό χειμώνα/αφανισμό, γιατί έδειξαν ότι θα ήταν το ίδιο αφανιστικός με τους ηφαιστειακούς χειμώνες που πλήττουν συχνά τη Γη (π.χ. Δρυάδας, Θήρας, συνεχόμενοι 600-900, Μικρής Παγετώδους 1260-1900) και αναφέρονται ως 'κατακλυσμοί, καταποντισμοί' κλπ. Σήμερα πρέπει να πείσουμε όσο το δυνατό περισσότερους ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες και παγκόσμια κανιβαλική κατάρρευση, όπως έπαθαν φαραώ, Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας… Η ομάδα των κορυφαίων ΗΛΕΚΤΡΟ-σεισμολόγων που προέβλεψε ΕΓΚΑΙΡΑ το μεγασεισμό στην Ιαπωνία το 2011, δημοσίευσε ΑΝΤΙ-ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ πρόταση για τον έλεγχο της ηλεκτρικής διέγερσης του μάγματος-σεισμών-ηφαιστειακής νεφοκάλυψης/ψύξης. ΒΙΝΤΕΟ: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika

Ανώνυμος είπε...

πιθανά αιτια της Δρυάδας αν και εδώ εικάζεται θεωρία σύγκρουσης

Ανώνυμος είπε...

αποσιωπώντας το ρόλο του γαλαξιακού ηλεκτρισμού στα πάντα (στις πάντα ηφαιστειογενείς παγετώδεις, ΚΑΙ στη δημιουργία εκρήξεων-κρατήρων: http://www.youtube.com/watch?v=V_T6__JDeyw), οι άπληστοι κονδυλιακήδες της ΝΑΣΑ κοκ, λυσσάνε να αποτρέψουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και για ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΧΕΙΜΩΝΩΝ.
To τρέχον μπλογκ, ευτυχώς, δεν πάσχει από απρονοησία!

Ανώνυμος είπε...

τα αναπόδεικτα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΟΛΙΑ περί "πτώσης αστεροειδών", σκοπό έχουν να ενισχύσουν την κατευθυνόμενη μοιρολατρεία: "να ψοφήσουν όλοι, εκτός από τους 'εκλεκτούς', ώστε να αλληλοφαγωθούν μόνοι τους στο τέλος... https://www.youtube.com/watch?v=OFndFA1ipiw

Ανώνυμος είπε...

Now that volcanism rises for a KNOWN reason, that we CAN face* (as the international congress "Geocataclysm" published) , PANICKED obscurantist fatalists, who pretend that they can survive alone if a sudden, devastating volcanic winter comes, spread DISTRACTING lies to lead us sacrifice ourselves , like "planet cools slow and warms fast", while the OPPOSITE is true, and we need URGENT global cooperation to survive! Big volcanic eruptions (7-8 VEI=VolcanicExplosiveIndex degrees) cause global volcanic clouding in a few DAYS and volcanic winters that last at least 5 years or, if big eruptions continue, VOLCANIC ICE-AGES in a FEW YEARS, until sometime they become rarer and atmosphere has gradually less clouds, more sunshine, warmer temperatures, in a span of decades to millennia. The last so called Little ice-age (freezing Thames, famine-plague killer, cannibalic collapse of the maniac deforestators Mayas-Aztecs-Incas et al…) started abruptly with the 1257 volcanic eruption of Samalas in Indonesia, and ended gradually after eruptions became weaker and rare since 1850 up to last years when they started rising again.
https://www.youtube.com/watch?v=dWNOihFn8G8 NG super-volcano-forecast
*http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/

nikos είπε...

Σε νέο ρεκόρ η παγκόσμια παραγωγή κάρβουνου το 2012

http://greeklignite.blogspot.gr/2013/12/2012.html

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που γνωρίζουμε γιατί αυξάνεται η ηφαιστειακή δραστηριότητα, και ότι MΠΟΡΟΥΜΕ να την αντιμετωπίσουμε* (όπως δημοσίευσε το διεθνές συνέδριο "Geocataclysm"), οι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ σκοταδιστές μοιρολάτρες (οι οποίοι προσποιούνται ότι μπορεί να επιβιώσουν μόνοι τους, αν ξεσπάσει ξαφνικός, καταστροφικός ηφαιστειακός χειμώνας), αποσπούν την προσοχή μας διαδίδοντας ψέματα για να θυσιαστούμε για λογαριασμό τους, όπως ότι δήθεν "ο πλανήτης ψύχεται αργά και ζεσταίνεταιι γρήγορα", ενώ το αντίθετο ισχύει, και χρειαζόμαστε επείγουσα παγκόσμια συνεργασία για να επιβιώσουμε όλοι! Μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις (7-8 βαθμών στην κλίμακα VEI= VolcanicExplosiveIndex 0-8) προκαλούν ηφαιστειακή νεφοκάλυψη σε λίγες ημέρες και ηφαιστειακούς χειμώνες που διαρκούν για χρόνια ή, αν συνεχιστούν οι μεγάλες εκρήξεις, ηφαιστειακές ΠΑΓΕΤΩΔΕΙΣ περιόδους σε λίγα χρόνια, μέχρι κάποια στιγμή να γίνουν οι ηφ. εκρήξεις σπανιότερες και η ατμόσφαιρα να έχει σταδιακά λιγότερο σύννεφα, περισσότερη ηλιοφάνεια, υψηλότερες θερμοκρασίες, σε ένα διάστημα δεκαετιών/χιλιετιών. Η τελευταία λεγόμενη Μικρή Παγετώδης (Little Ice-Age - L.I.A: παγωμένος Τάμεσης, πείνα - πανούκλα, κανιβαλική κατάρρευση των μανιακών αποδασωτών Μάγιας - Αζτέκων - Ίνκας κ.ά. ...) ξεκίνησε απότομα το 1257 με έκρηξη του ηφαιστείου Samalas στην Ινδονησία, και τελείωσε σταδιακά μετά την αραίωση των εκρήξεων από το 1850 μέχρι τα τελευταία χρόνια, οπότε άρχισαν να αυξάνονται και πάλι...
https://www.youtube.com/watch?v=dWNOihFn8G8
* ΒΙΝΤΕΟ: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά στην ενέργεια (http://greeklignite.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html)

Professor Moriarty είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Professor Moriarty είπε...

Ανώνυμε, τι παραλήρημα είναι αυτό?

Τι διάολο είναι αυτός ο "γαλαξιακός ηλεκτρισμός"? Εννοείς την κοσμική ακτινοβολία? Εννοείς το μαγνητικό πεδίο του γαλαξιακού δίσκου? Οι κεραυνοί οφείλονται στο γήϊνο (ατμοσφαιρικό) ηλεκτρικό πεδίο που γνωρίζουμε πώς δημιουργείται. Το μαγνητικό πεδίο του γαλαξία είναι είναι της τάξεως nT, δηλαδές πολλές χιλιάδες φορές μικρότερο του γτήϊνου μαγνητικού πεδίου και μπορεί να επηρεάσει μόνο την γαλαξιακή σκόνη. Τι από όλα αυτά επηρεάζει τις ηφαιστειακές εκρήξεις και τους σεισμούς?

Το πείραμα CLOUD στο CERN δεν απέδειξε τίποτε από αυτά που λέει το βίντεο. Διερεύνησε την επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας στην δημιουργία σωματιδίων aerozol από αμίνες και θειϊκό οξύ. Αυτά τα νέφη aerosol μπορεί να είναι δυνάμει ένας κάποιος παράγοντας ελάττωσης θερμοκρασίας. Αλλά, η ομάδα του CLOUD δήλωσε ότι δεν μπορεί να διατυπώσει κανένα γενικό συμπέρασμα για τα aerosols και την επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας επάνω στην δημιουργία νεφών και στο κλίμα.

Αυτά που γράφεις είναι ψευτοεπιστημονικός μεσιανισμός και δεν έχει καμιά σχέση με επιστήμη. Και περιέχει και γαρνίρισμα πλανητικής συνωμοσίας.

Ανώνυμος είπε...

προφέσορ για διάβασε και λίγο πριν αφορίσεις και μας πεις τις προτάσεις σου για αντιμετώπιση ενδεχόμενου ηφαιστειακού χειμώνα, ΑΝ σε ενδιαφέρει καθόλου, όπως ΔΕ δείχνεις:
1. The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere's electrical breakdown. But COSMIC RAYS can play a surprising role in the drama of LIGHTNING: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf

2. Solar flares trigger earthquakes
Jain, R., Physical Research Laboratory.
EACH of the 682 >4.0 earthquakes under study was preceded by a solar flare of B to X class by 10-100 hrs.
http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J
3. Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε το μίσος για την ΠΡΟΝΟΙΑ αντιμετώπισης ηφαιστειακών χειμώνων ΔΕΝ είναι επιστήμη, και γι΄αυτό οι σκοταδιστές ΠΟΤΕ δε μιλάνε γι' αυτό, παρά γα να σπείρουν τη μοιρολατρεία τού "δεν μπορούμε να σας σώσουμε"... Εκεί κρίνεσαι κι εσύ προφέσορ.
2013: Gurevich and Karashtin suggest that hydrometeors are becoming electrically polarized as the strong electric field inside the cloud builds up. As the field reaches a threshold, microdischarges occur near the droplets. These microdischarges are initiated and synchronized by a large shower of electrons generated by a runaway breakdown avalanche triggered by cosmic rays. In this case, cosmic-ray particles of energy 1012 eV, which are much more common, are sufficient to explain the observed radio pulse amplitudes prior to the lightning discharge. http://physics.aps.org/synopsis-for/10.1103/PhysRevLett.110.185005

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, στην ομάδα του CERN, ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ για τη δημιουργία των νεφών από τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό: http://calderup.wordpress.com/2011/07/17/%E2%80%9Cno-you-mustnt-say-what-it-means%E2%80%9D.
Πες μας τώρα πώς αποκαλείς τον εαυτό σου, σχετικά με το τι κάνεις για την αντιμετώπιση ηφαιστειακών χειμώνων.

archaeopteryx είπε...

βρε ανώνυμε, τα ηφαίστεια (και γενικά η τεκτονική δραστηριότητα) είναι πράγματι ένας παραγων στην διαμόρφωση του κλίματος και την γεωλογική ιστορία. Αλλά και η βαρύτητα είναι, ναι και η κοσμική ακτινοβολια και οι ακτίνες γάμμα κλπ. Αλλά δεν νομίζω ότι η γεωμηχανική ή οι ανθρωπινες δυνάμεις μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό, πέρα από το να το ...αναλύουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο κορυφαίος ΗΛΕΚΤΡΟσεισμολόγος που προέβλεψε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ το μεγασεισμό στην Ιαπωνία το 2011 κρίνει ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νικήσουμε τα ηφαίστεια, διορθώνοντας μάλιστα και τη δική του πρότερη οπτική.

archaeopteryx είπε...

ΟΚ τον προέβλεψες τον σεισμό ή το ηφαίστειο. Και μετά? Κι αν δεν γίνει? Κι αν γίνει? Κι αν δεν γίνει? κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ΚΑΜΙΑ περιοχή του κόσμου δε γίνονται ΠΛΗΡΕΙΣ ασκήσεις ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ, αν και οι ισχυροί σεισμοί και οι ηφ. εκρήξεις είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ.

Κρατικό κανάλι ΗΠΑ PBS: Τα ζώα προειδοποιούν για τους σεισμούς:
To 1975 σώθηκαν 1.000.000 στο Χάιτσενκ της Κίνας, όταν εκκενώθηκε έγκαιρα η περιοχή τους λόγω έντονων φυσικών προσεισμικών σημαδιών, κυρίως στη συμπεριφορά των ζώων, όπου είχαν εκπαιδευθεί ΟΛΟΙ.
Ενώ το 1976 στο γειτονικό Τάνγκσαν, με τα ΙΔΙΑ προειδοποιητικά σημάδια, επειδή οι μοιρολάτρες μανδαρίνοι αφήνιασαν αλληλοσφάζονταν οι διάδοχοι του Μάο, ο λαός άρχισε να εξεγείρεται κατά της τυραννίας που παρίστανε τη φιλολαϊκή, οι ανισόρροποι άφησαν να πεθάνουν 700.000 άνθρωποι... Το ίδιο έγινε και το 2008 στο Σιτσουάν, με 80.000 θύματα. http://www.youtube.com/watch?v=r4etr-z7c0g http://www.youtube.com/watch?v=_IywIBZHEjg

Άκουιλα 2009 - σεισμολόγος: πιείτε για να 'χαλαρώσετε'.
300 νεκροί - 80.000 άστεγοι...
21 Σεπτεμβρίου 2011
Λ' ΑΚΟΥΙΛΑ
Ρίχτερ... δικαιοσύνης
Ο δεύτερος τη τάξει στην Πολιτική Προστασία, Μπερνάρντο Μπερναρντίνις, ο μόνος που ήταν παρών χθες στη δίκη, είχε απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο κόσμος μπορεί να χαλαρώσει με ένα ποτήρι κρασί: «Φυσικά, με ένα Μοντεπουλτσάνο doc» (ακριβό, ιταλικό κρασί)! Οι εισαγγελείς που έχουν σχηματίσει μεγάλη δικογραφία κατηγορούν τους επτά για «αμέλεια στη γενικόλογη και αναποτελεσματική αποτίμηση των κινδύνων από το σεισμική δραστηριότητα αλλά και ελλιπή, ανακριβή και αντιφατική ενημέρωση». Η δίκη είναι ποινική και αστική - με διεκδίκηση 50 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις.
(Πηγές: «Stampa», «Repubblica», «Corriere della Sera», BBC, Ασ. Πρες)
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=311480

Καταδικάστηκαν σεισμολόγοι για ανθρωποκτονία
Επειδή δεν προειδοποίησαν έγκαιρα για το σεισμό του 2009
Έξι σεισμολόγοι καταδικάστηκαν 6 χρόνια φυλάκιση ο καθένας, για ανθρωποκτονία στην Ιταλία, οι οποίοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν σήμαναν έγκαιρα τον κώδωνα του κινδύνου στο σεισμό που σημειώθηκε το 2009 στην πόλη Λ΄Ακουιλα και στοίχισε τη ζωή σε 308 ανθρώπους.
Οι εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι οι επιστήμονες έδωσαν ανακριβείς διαβεβαιώσεις μετά τις δονήσεις που είχαν προηγηθεί του σεισμού, μεγέθους 6,3 βαθμών.
Οι έξι σεισμολόγοι και ένας κυβερνητικός αξιωματούχος είχαν πάρει μέρος σε μια συνάντηση, πριν από το σεισμό που έπληξε την περιοχή της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2009, μετά την ολοκλήρωση της οποίας ανακοίνωσαν στους αρμόδιους ότι ήταν απίθανο να σημειωθεί ένας μεγαλύτερος σεισμός, αλλά όχι αδύνατο. http://www.paraskhnio.gr/2012/10/23/%CE%99%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3/ http://www.2011.geocataclysm.org



Ως και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ επέβαλαν οι εχθροί τής ΠΡΟΝΟΙΑΣ:
Scientist Giampaolo Giuliani, a researcher at the National Physical Laboratoƒry of Gran Sasso, was told to remove internet prediction of Italy earthquake
Researcher forecast L'Aquila tragedy on emissions of radon gas coming from the ground http://www.guardian.co.uk/world/2009/apr/06/italy-earthquake-predicted
ΚΑΙ οι βάτραχοι προειδοποίησαν για το φονικό σεισμό στην Άκουιλα:
Italian toads predicted L'Aquila earthquake. http://www.theregister.co.uk/2010/03/31/quake_detecting_toads/

Ανώνυμος είπε...

Και ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ!!!
Our new CONFIRMED forecast for AVERTABLE* strong electric storms/quakes/volcanic eruptions/conflicts the days following now MODERATE solar (or other DIVERTIBLE celestial) electricity, NOT well monitored yet): http://www.tesis.lebedev.ru/en/upload_test/files/fc_20131219.png
VINDICATED AGAIN: http://www.volcanodiscovery.com/san-miguel/news/40724/San-Miguel-volcano-El-Salvador-new-eruption.html.
http://iceagenow.info/2013/12/astrophysicist-forecasts-snowmageddon-conditions-parts-britain-europe/.
M 5.9 - Tonga, M 6 - Turkey.
*http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/

ΛΑΜΠΡΟΣ είπε...

Μπήκαν Δρακονιανοί στο ιστολόγιο, ή είναι η φαντασία μου;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αν είχαν δώσει οι 'ειδικοί' (να μην πούμε για το έγκλημά τους να φτιάχνουν πυρηνικά και μάλιστα πάνω σε ρήγματα-δίπλα σε ενεργά ηφαίστεια κοκ...) σημασία στη πρόγνωση για τον μεγασεισμό στην Ιαπωνία το 2011 και έκλειναν, έστω για 2 μέρες, τους ραδιενεργογενοκτόνους αντιδραστήρες, τώρα δε θα αποδεκατιζόταν τόσοι λαοί...: http://enenews.com/gundersen-nuclear-fuel-has-been-moved-by-groundwater-below-fukushima-reactors-its-time-to-walk-away-from-plant-for-next-100-years-once-an-underground-sarcophagus-is-built-much-more-difficult

Ανώνυμος είπε...

όσοι δε νοιάζονται για τα ηφαίστεια, βλέπουν παντού φαντάσματα...

Ανώνυμος είπε...

και θέλουν να πάρουν στον γκρεμό τους ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ναι βρε άνθρωπε, είναι θέμα τα ηφαίστεια

Professor Moriarty είπε...

Τώρα μιλάς για μια υπόθεση που θέλει να συνδέσει τις ηλιακές εκρήξεις με του σεισμούς. Δεν βρέθηκε ακόμη καμιά σύνδεση ανάμεσα σε μεγάλους σεισμούς και solar flares.

Εσύ ισχυρίζεσαι ότι ο “γαλαξιακός ηλεκτρισμός” (τι ακριβώς είναι αυτό?) είναι υπεύθυνος για τις εκρήξεις των ηφαιστείων και τους σεισμούς και μάλιστα λές ότι μπορείτε εσύ και οι άλλοι πιστοί της “επιστήμης” σου να σώσετε τον πλανήτη. Ερμηνεύεις όπως σου αρέσει ανακοινώσεις ερευνητικών ομάδων (π.χ. στην American Geophysical Union ή του CLOUD στο CERN) και όταν δεν σου αρέσουν μιλάς για λογοκρισία και παγκόσμια συνωμοσία. Γιατί να αποκρύψουν τόσο σημαντικά ευρήματα, αν υπήρξαν? Αυτά που λες θυμίζουν Λιακο. Ξέρω και πολλούς άλλους που προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη. Άλλοι από μετεωρίτες, άλλοι από υπερθέρμανση, άλλοι από τους εξωγήινους, άλλοι από τον Σατανά, άλλοι από τους Εβραιομασώνους, άλλοι από τους Νεφελίμ, κλπ, κλπ

Professor Moriarty είπε...

Όποιος ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των ερευνών για σύνδεση ηλιακής δρασστηριότητας με σεισμούς ας δει και αυτό:

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/grl.50211/abstract

Ανώνυμος είπε...

η ερώτηση και μόνο "γιατί" οι υπερθερμασμένοι πανικόβλητοι κανίβαλοι να μην ενδιαφέρονται να σώσουν την ανθρωπότητα δείχνει πού αποσκοπεί να παραπλανήσει η ερώτηση... ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ για οποιαδήποτε προετιμασία για ηφαιστειακούς χειμώνες!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την παραπομπή του ΔΕ-ΜΕ-ΝΟΙΑΖΕΙ-ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ-ΑΠ'-ΤΟΥΣ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ-ΧΕΙΜΩΝΕΣ προφέσορα, καταλήγει: We cannot reject the null hypothesis of no solar-terrestrial triggering of earthquakes.= ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
Οι καλόπιστοι αναγνώστες μπορούν να δουν ότι ΟΥΤΕ οι κονδυλιάκηδες πλέον φανατικοί εχθροί της προετοιμασίας για ενδεχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες δεν έχουν να αντικρούσουν ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ όσους κάνουν εκκλήσεις για ΠΡΟΝΟΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΛΥΣΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, νομίζοντας ότι θα επιβιώσουν μόνοι τους να αλληλοφαγωθούν, όπως ΣΥΝΕΒΗ στους ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ Μάγιας-Αζτέκους-Ίνκας κοκ.

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε και τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟ ΠΑΝΙΚΟ των πανικόβλητων:
1. CIA 1974 : Global Cooling Brought Down Khrushchev: http://stevengoddard.wordpress.com/2013/08/31/cia-1974-global-cooling-brought-down-khrushchev/
2. 28-10-2013: http://www.bbc.co.uk/blogs/paulhudson/posts/Real-risk-of-a-Maunder-minimum-Little-Ice-Age-says-leading-scientist
3. Abrupt onset of the Little Ice Age triggered by volcanism and sustained by sea-ice/ocean feedbacks Gifford H. Miller et al,
GEOPHYSICAL RESEARCH LETTERS, VOL. 39, L02708, 2012 http://www.agu.org/pubs/crossref/2012/2011GL050168.shtml
4. Record return of Arctic ice cap as it grows by 60% in a year with top scientists warning of global COOLING
• Almost a million more square miles of ocean covered with ice than in 2012
• BBC reported in 2007 global warming would leave Arctic 'ice-free' in summer by 2013...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2415191/Global-cooling-Arctic-ice-caps-grows-60-global-warming-predictions.html
5. World Economic Forum fears VOLCANIC WINTER: http://www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalRisks_Report_2012.pdf
6. Britain National Risk Register of Civil Emergencies - Volcanic hazards Risk [=VOLCANIC WINTER]
https://update.cabinetoffice.gov.uk/sites/default/files/resources/CO_NationalRiskRegister_2012_acc.pdf.

Ανώνυμος είπε...

Όταν, λοιπόν, ένας προφέσορας αποκαλεί την ΠΡΟΝΟΙΑ "λιακό", δείχνει τα βαθύτερα αισθήματά του για την ανθρωπότητα (σιγοντάρουν τα ΜΜΕ και οι παρατρεχάμενοι των επιδοτήσεων), και προσέχει να μην τα φωνάζει εκεί όπου μαζεύονται πολλοί δυστυχισμένοι, που έχουν προβλέψιμες αντιδράσεις.

Professor Moriarty είπε...

Ανώνυμε, εγώ σου προτείνω να μαζευτείτε όλοι εσείς οι "δυστυχισμένοι" που έχετε το ίδιο φοβικό σύνδρομο και να δείτε την ταινία εκείνη που ο superman μετακινεί τις τεκτονικές πλάκες και σώζει την ανθρωπότητα από τους σεισμούς.

Ανώνυμος είπε...

προφέσορα, για δοκίμασε κι εσύ να πας σε μια λαϊκή συνέλευση και να τσιρίξεις: ΜΙΣΩ ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΙΑ για την αντιμετώπιση σεισμών-ηφαιστειακών χειμώνων, και να μας πεις περήφανος τα αποτελέσματα του ξεφωνίσματος!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Κι ευχαριστώ πολύ που έδωσες την ευκαιρία στους αναγνώστες να μπορούν να συγκρίνουν πρόνοια και απρονοησία!
Παραιτήσε από κάθε βοήθεια, άμα βρεθείς σε ερείπια ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΥ σεισμού:::

archaeopteryx είπε...

Λεξ Λούθορ!

archaeopteryx είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=UmGpF_cj9oE

Professor Moriarty είπε...

Χα-χα... Φίλε Αραχαιοπτέρυξ, ό μόνος ίσως electric earthquake είναι αυτός εδώ.

http://www.youtube.com/watch?v=JmnJZHzTYEE

ΥΓ. Υπόθέτω ότι γνωρίζεις τι σημαίνει reject a null hypothesis στην στατιστική, και καταλαβαίνεις ότι εξασφάλισα την πρωτοχρονιάτικη ψυχαγωγία με αυτά που διάβασα....

archaeopteryx είπε...

μα είναι απλό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι τα τεκτονικά της Γης, ή το κλίμα ή και κοσμικά φαινόμενα (πχ ότι καθαρισε τους δεινοσαύρους) επηρεάζουν την εξέλιξη και την Ιστορία... Δηλαδή η Τροία πήγε μάλλον και από σεισμό, και ο Μίνωας από τσουναμι. Αυτά είναι σχεδόν αποδεκτά και ενδιαφέροντα. Αλλά από αυτά μέχρι του να κάνουμε κάτι για αυτά (πέρα από το να τα φοβόμαστε) δεν βλέπω πολλά πολλά.

Δηλαδη, ανώνυμε, ακόμα κι αν μπορούσαμε να προβλέψουμε με 99% ακρίβεια τις καταστροφές, (α) τι θα κάναμε για αυτό πέρα απο ...ανθρωποθυσίες; "Τίποτα", και (β) για το 1% "λάθος" θα έτρεωγαν ξύλο οι μάντεις που το προέβλεψαν.

Πες ότι ξέρεις με 99% βεβαιότητα ότι σε 33 λεπτά ή σε 33 μέρες θα τιναχτεί στον αέρα η Σαντορίνη και θα καταστρέψει την Ανατολική Μεσόγειο. Τι θα κάνεις? Αντε να φύγουν τίποτα πλοία ή αεροπλάνα. Φαντάζεσαι τι θα γίνεται στις πόρτες?

Εγω σου λέω έχεις δίκιο σε όλες τις διαπιστώσεις. Αλλά ποιος θα κάνει τον τροχαίο, αν ξέρεις ότι κάτι έρχεται?

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχαίοι ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΙ Θηραίοι ΓΛΙΤΩΣΑΝ από την έκρηξη, ενώ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ/ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, όπως οι 30.000 Πομπηιανοί προφέσορες, οι 30.000 μιμητές τους στο Σεν Πιέρ το 1902 στη Μαρτινίκα, οι επόμενοι 23.000 στο Αρμέρο της Κολοβίας 1985, και οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να κλείσουν τους ραδιενεργοκτόνους αντιδραστήρες στη Φουκουσίμα, μετά από τους ΠΡΟΣΕΙΣΜΟΥΣ...
Ο προφέσορας ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να κάνει την πάπια, παπαγαλίζοντας ό,τι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ εφαρμόζουν τα ΜΜΕ...
Δεν έχει στοιχειώδη ανθρωπιά να αναρωτηθεί τι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε, όπως ετήσιες ασκήσεις ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ: www.youtube.com/watch?v=yN9D-QmIwko‎.

9 quakes hit same area near Fukushima border in past few hours — New island along ‘Ring of Fire’ south of Tokyo now over 15 times initial size in a month — Professor: “Massive volcanic eruption… We should pay close attention” (VIDEOS) http://enenews.com/9-quakes-hit-same-area-near-fukushima-border-in-past-few-hours-new-island-along-ring-of-fire-south-of-tokyo-now-15-times-larger-than-last-month-professor-massive-volcanic-eruption-we-s

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά το αν μετριάζονται σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, δε θα περιμένουμε τη γνώμη καθαρμάτων όπως ο αρχιεγκληματίας Γκορ ("volcanoes? bullshit!", και μιλούσε για το κλίμα, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους ηφαιστειακούς χειμώνερς!!!...), αλλά πότε θα καταφέρουμε ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, όπου οι προφέσορες θα έρθουν (;) να πουν στον κόσμο 'κάτσε να ψοφήσεις για να αραιώνουμε".
ΠΟΙΟΣ κάνει τέτοιες ανακοινώσεις;;; ΚΑΝΕΝΑΣ, αλλά τα λαμόγια ΛΥΣΣΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ. ΑΜ, ΔΕ!

Professor Moriarty είπε...

Αρχαίε, εδώ δεν τίθεται καν θέμα πρόβλεψης. Εδώ δεν ξέρουμε με τι ακριβώς πάει να συσχετίσει. Τι κάθεσαι και μιλάς για παραδείγματα με ποσοστά; Τον ρώτησα να ορίσει σε τι συνίσταται o “γαλαξιακός ηλεκτρισμός” και πώς επηρεάζει τα φαινόμενα στα οποία αναφέρεται και αυτός μιλάει για “κεραυνούς”. Μετά είπε για solar flares. Του έστειλα να διαβάσει ένα abstract από πρόσφατη έρευνα που λέει ότι με βάση τα δεδομένα που επεξεργάστηκαν βρήκαν ότι ηλιακή δραστηριότητα και σεισμοί είναι φαινόμενα ασυσχέτιστα. Και αυτός από αυτά που γράφει δείχνει ότι αγνοεί την στοιχειώδη επιστημονική ορολογία και δεν ξέρει καν τι σημαίνει null hypothesis, και συνεχίζει χωρίς να καταλαβαίνει ότι έχει ήδη περάσει στον χώρο του κωμικού.

Ανώνυμος είπε...

προφέσορα, ζητάς να λογοκριθώ, γιατί σε καίνε τα ηφαίστεια και η αδιαφορία σου;
Ένα σωρό παραπομπές έβαλα για τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό (συμπεριλαμβάνονται και οι ηλιακές εκλάμψεις) τους κεραυνούς, τους σεισμούς και τα ηφαίστεια και κάνεις το κορόιδο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΧΕΙΜΩΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΙΩΠΑΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπας και καταλάβεις ότι διαβάζουν και άλλοι εδώ:
1. The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere's electrical breakdown. But COSMIC RAYS can play a surprising role in the drama of LIGHTNING: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf
2013: Gurevich and Karashtin suggest that hydrometeors are becoming electrically polarized as the strong electric field inside the cloud builds up. As the field reaches a threshold, microdischarges occur near the droplets. These microdischarges are initiated and synchronized by a large shower of electrons generated by a runaway breakdown avalanche triggered by cosmic rays. In this case, cosmic-ray particles of energy 1012 eV, which are much more common, are sufficient to explain the observed radio pulse amplitudes prior to the lightning discharge. http://physics.aps.org/synopsis-for/10.1103/PhysRevLett.110.185005
2. Solar flares trigger earthquakes
Jain, R., Physical Research Laboratory.
EACH of the 682 >4.0 earthquakes under study was preceded by a solar flare of B to X class by 10-100 hrs.
http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J
3. Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966

archaeopteryx είπε...

ηρέμησε... Ανακατέυεις απόλυτα γνωστά δεδομένα (για τις συνέπειες, ιστορικές και πιθανολογούμενες πχ των ηφαιστείων), ΚΑΙ τις επίσης γνωστές ακτίνες γάμμα, με άλλα που είναι λίγο τραβηγμένα. Μην τα ανακατεύεις. Και μην μπερδεύεις σημαντικα με επουσίώδη. Και σίγουρα μεν μπερδεύεσαι με πράγματα για τα οποία μπορείς πχ να κάνεις κάτι, με αλλα που δεν μπορείς, γιατί γίνονται αχταρμάς, και μειώνεις εσυ΄ο ίδιος έτσι την σοβαρότητα αυτών που λές. Αν θες να φοβάσαι σίγουρα, 100%, για κάτι, σε 4-5 δις χρόνια θα έιμαστε ρέγγες από τον Ηλιο που θα είναι κόκκινος γίγαντας. Αλλά δεν προκειται να αγχωθώ, πχ, εγώ, για αυτό.

archaeopteryx είπε...

όσο για την Σαντορίνη, δεν ήταν από όσο ξέρω θέμα προνόησης, ούτε έκανε μια μέρα μπραφ η Σαντορίνη. Αλλά αν έκανε σεισμούς ή σαματά για κάποιο χρονικό διάστημα, ο κόσμος την έκανε. Όπως και από το Mt St Helen's. Και τι μ' αυτό Προβλέπεις κάτι και θες να φύγεις?

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπεις και φεύγεις ή σβήνεις δασικές και αστικές πυρκαγιές ή βάζεις αλεξικέραυνα στα κτίρια, κι άμα παρακάμψεις κάθε προφέσορα, ΣΥΖΗΤΑΣ μήπως υπάρχει κάτι επιπλέον. Ο μεγαλύτερος σεισμολόγος του κόσμου ΔΕΝ κηρύσσει την αδιαφορία για τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό.
Ενώ χιλιάδες αυτο/καταστροφικοί προφέσορες θέλουν να δουν τη Γη μια παγκόσμια Πομπηία, απόδειξη ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δε διδάσκεται η διαφορά Θηραίων-Πομπηιανών!

Ανώνυμος είπε...

Solar activity as a triggering mechanism for earthquakes
Simpson, John F.
Earth and Planetary Science Letters, Volume 3, p. 417-425. (E&PSL Homepage )
Abstract
Solar activity, as indicated by sunspots, radio noise and geomagnetic indices, plays a significant but by no means exclusive role in the triggering of earthquakes. Maximum quake frequency occurs at times of moderately high and fluctuating solar activity. Terrestrial solar flare effects which are the actual coupling mechanisms which trigger quakes appear to be either abrupt accelerations in the earth's angular velocity or surges of telluric currents in the earth's crust. The graphs presented in this paper permit probabilistic forecasting of earthquakes, and when used in conjunction with local indicators may provide a significant tool for specific earthquake prediction. http://adsabs.harvard.edu/abs/1967E%26PSL...3..417S

Ανώνυμος είπε...

Αυτά πριν πλακώσουν οι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤ'ΕΣ, ενοχοποιητές της ανθρωπότητας, με την κάλυψη των ΜΜΕ...

Professor Moriarty είπε...

Dear Archaeopteryx, I am going to make an hypothesis that's gonna save humanity from major catastrophe. I bravely state the hypothesis that there is a correlation between my itch and major earthquakes, oh yeah ! And if you s.o.b. go and prove that you cannot reject the null hypothesis of no-connection between my itch and earthquakes, I will continue scratching myself until a major earthquake happens, and then I'll take my revenge on you lousy inhuman scoundrel ! Ha-haaa-hhaaa! (That's really a new year's day entertainment !)

Ανώνυμος είπε...

"Αυτό που μάς κάνει ανθρώπους είναι ότι δεν σταματάμε να ρωτάμε και να ονειρευόμαστε. Μην σταματάτε να ρωτάτε και να ονειρεύεστε".
Oι παραπλανητικοί προφέσορες θα αντιμετωπίσουν σύντομα και την οργή των ηφαιστείων, κι ας παριστάνουν τους 'υπεράνω', για να παρασύρουν την ανθρωπότητα στη μοιρολατρεία τους...
http://www.examiner.com/article/mexican-scientists-finger-volcanoes-as-a-cause-of-mayas-collapse. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΧΕΙΜΩΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΙΩΠΑ, ο 'εκλεκτός';;;

Ανώνυμος είπε...

θα 'ναι μαζοχισμός να θέλει να ξεμπροστιάζεται, ψελλίζοντας 'υψηλού' επιπέδου ειρωνείες...

Ανώνυμος είπε...

γράφε ειρωνείες πανικού προφέσορα, να τις μελετήσουν οι ενδιαφερόμενοι τώρα που αμφισβητείται διεθνώς ο συρφετός των ειδικών παραπλανητών, που αγωνιούν να 'σώσουν' τα αφεντικά τους (των οποίων τη μοιρολατρική 'επιστήμη' υπερασπίζεις) από την οδυνηρή κατάρρευση.

Ανώνυμος είπε...

ξύσου κιόλας, ηφαιστειοφοβότατε!

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστηκαν σεισμολόγοι για ανθρωποκτονία
Επειδή δεν προειδοποίησαν έγκαιρα για το σεισμό του 2009 και έδωσαν ανακριβείς διαβεβαιώσεις μετά τις δονήσεις που είχαν προηγηθεί του σεισμού, μεγέθους 6,3 βαθμών.
Έξι σεισμολόγοι καταδικάστηκαν 6 χρόνια φυλάκιση ο καθένας, για ανθρωποκτονία στην Ιταλία, οι οποίοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν σήμαναν έγκαιρα τον κώδωνα του κινδύνου στο σεισμό που σημειώθηκε το 2009 στην πόλη Λ΄Ακουιλα και στοίχισε τη ζωή σε 308 ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, δεν καταλαβαίνω πώς το ότι μπορεί να σκάσει ένα ηφαίστειο και να φέρει ψύξη από ηφαιστιακό σύννεφο έρχεται σε αντίθεση με την θεωρία του θερμοκηπίου. Την γνωριμία με τον Προφέσσορα και τον αρχαιοτραμπούκο την είχα κι εγώ πριν κάτι μερες. Ο Προφέσσορας είναι τυπικό δείγμα skulls & bones και τώρα που φαίνεται έχει διακοπές αντι να ειρωνεύται φοιτητές σπάει και πλάκα με όσους μαπίνουν απρόσκλητοι εδώ στο κλαμπ. Άεχισε να μιλάει και την κανονική του γλώσσα γιατί κόβει βόλτες ανάμεσα σε αγγλοσαξονικά και γερμανικά campus και κλαμπς. Και εκτονώνετεαι λίγο και στο μπλογκ του φίλου του. Μπορεί και με το αζημίωτο. Το μοντέλο του σνομπ ακαδημαϊκού τύπου που χωρίζει τον κόσμο σε μυημένους και σε "άσχετους". Έφαγα πολύ "ξύλο" και ειρωνεία γιατί τόλμησα να τους πω ότι είναι μασονία και πίσω τους έχουν συμφέροντα. Και γιατί είμαι υπερ των μικρών και αποκεντρωμένων μονάδων ΑΠΕ. Εμένα με περιποιήθηκαν γιατί δέχομαι το θερμοκήπιο, εσένα γιατί βρίζεις το θερμοκήπιο αλλά δεν είσαι του κλαμπ κάψτε ότι βρείτε για φτηνή ενέργεια. Και τόλμησες να πας κόντρα στα ερευνητικά συμφέροντα του προφέσσορα, καλά να πάθεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχαιοπτέρυξ ψάχνεται. Δεν έχει λογοκρίνει ως τώρα ό,τι έγραψα και ξεμπροστιάζει τη μοιρολατρεία.
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ 1-2 (μέτριες) ηφαιστειακές εκρήξεις, σαν της Ισλανδίας το 2010, θα μας αναγκάσουν να ασχοληθούμε ΣΟΒΑΡΑ με την ΠΡΟΝΟΙΑ και τους παραπλανητές.
Δυστυχώς οι λεγόμενες "ΑΠΕ" αφορούν ΜΗ-ανανεώσιμες ΣΥΣΚΕΥΕΣ (τελειώνουν ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ πολλά μέταλλα!...) πάλι προωθούνται από τις καταρρέουσες κλίκες, για να κερδίσουν λίγους μήνες παραπάνω επιβίωσης.
Αν και μάλλον σε στεναχωρώ, ελπίζω να δεις ότι με όποιους ΔΕΝ πολεμούν την πρόνοια, πρέπει επειγόντως να δείξουμε τη διασωστική αξία της ΚΑΙ για όσους τη μισούν, αλλιώς είναι 'ικανοί' να τραβήξουν την ανθρωπότητα στο γκρεμό τους.

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε και τον υπερθερμασμένο 'αξιόπιστο' γενίτσαρο Jeffrey J. Love του ιερατείου της "δεν-αυξάνονται-δεν-προβλέπονται-οι-σεισμοί" USGS..., το οποίο για να 'αποδείξει' τα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ψέματά του κατήργησε τον πίνακα των σεισμών της δεκαετίας, ώστε να μην φαίνεται η μοιρολατρική 'επίσημη' απάτη.
Επίσης, ο γενίτσαρος, για να ενοχοποιήσει-προγράψει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ την ανθρωπότητα για τις ΦΥΣΙΚΕΣ κλιματικές αλλαγές (για τη θερμοσυσσώρευση των τσιμεντοβαβυλώνων τι έχει κάνει;) έχει υποστηρίξει (παρασιτώντας σε βάρος όλων) ότι ο ήλιος (αφήνουμε το συσχετισμό με τα ηφαίστεια-Strestik) δεν έπαιξε ρόλο στη διακοπή της ψύξης 1940-80 (http://geomag.usgs.gov/downloads/publications/2011GL049380.pdf), 'προφανώς' ούτε και στην τωρινή παγκόσμια ψύξη...
Να δούμε σε λίγο που, αν δε μας αφήσουν να τις αποτρέψουμε, οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα προκαλέσουν και κοινωνικές εκρήξεις, τι τέλος θα έχουν όλα αυτοί οι υπερθερμασμένοι κονδυλιάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Και ο κορυφαίος αστροφυσικός-κλιματολόγος P. Corbyn, που κάνει συνεχείς μεσομακροπρόθεσμες επιτυχείς προβλέψεις καιρού ΚΑΙ σεισμών/ηφ. εκρήξεων, βασισμένος κυρίως στον ηλιακό ηλεκτρισμό (που είναι παράμετρος του συνολικού ηλεκτρισμού που δεχόμαστε από όλες τις πλευρές του Γαλαξία): http://www.weatheraction.com/

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ (μετά τους Svensmark, Abdussamatov κ.α.: http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades/) ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΕΤΩΔΗ:
https://www.youtube.com/watch?v=RdQxLKT-wj4 Prof. Lockwood.