Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ρωτάει ο μουρλός, αν γνώρισα τον Reince πριν δύο χρόνια


Η απάντηση είναι "ναι, είμαι ο τύπος πίσω δεξιά, που τον κοιτάει την ώρα που μεταλαμβάνει". Και ο Σεβασμιώτατος είναι και αυτός από την ίδια αδελφότητα με εμάς τους δύο, άρα να προσέχεις, χαχαχάααχα!

Reinhold Reince Priebus:  Θα είναι ο νέος Επιτελάρχης στον Λευκό Οίκο. Cum Laude από το University of Wisconsin–Whitewater και μέλος της ΔΧLeges.  Άρχων Νομοφύλαξ.

Η φωτό είναι από εδώ.

Συγγνώμη που αυτή η ανάρτηση δεν έχει σχέση με τα προσφιλή μου θέματα, αλλά χαίρομαι όταν βλέπω δικούς μας... Μία εκδοχή του είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοιδεκατρείς.  http://neoskosmos.com/news/en/Trump-appoints-Greek-American-as-Chief-of-Staff :

he took the time during the heated election campaign to send a message of congratulations to the Ecumenical Patriarch Bartholomew on the 25th anniversary of his enthronement. Though it's not all that surprising given he was raised Greek Orthodox and is a current member of the Archons, a group of men who have devoted service to the Ecumenical Patriarchate of Constantinople.

Given that Mr Priebus has such strong ties to his cultural heritage - he told Hellenext “I am proud to be Greek, it is a blessing from God to be Greek”

4 σχόλια:

Professor Moriarty είπε...

Χα-χαααα-χαααα!!! Το μπλογκ σου έχει αποκτήσει γελωτοποιό.... (υποθέτω είναι ο ίδιος του οποίου επιλογή “πονημάτων” ανάρτησες πριν από λίγες μέρες.)

Άλλοτε η ανάδειξη ενός ελληνικής καταγωγής και ορθοδόξου το θρήσκευμα σε επιτελάρχη θα ήταν ικανός λόγος πανηγυρισμών στο ραγιαδιστάν, αλλά τώρα βλέπω ότι το αριστερό κατιναριάτο της ερτ έχει βάλει πλερέζες γιατί είναι αλληλέγγυοι της “δημοκρατικής” Χίλαρυ και κάνουν “αναλύσεις” επί “αναλύσεων” για το αν θα πέσει ουρανός να πλακώσει την “Ευρώπη” ή αν θα σκάσει ο πλανήτης απ το διοξείδιο, ή αν θα πάθουν κατάθλιψη οι μονογονικές οικογένειες λεσβιών στην δυτική ακτή....

archaeopteryx είπε...

Δύο είναι. Αυτός είναι αυτός που βλέπει Μοριάρτυ και παθαίνει. Ο άλλος κλαίει που δεν αναφέρω ότι η Γερμανία ηλεκτροδοτείται μερικές εβδομάδες 100% από ΑΠΕ και ότι στην Πορτογαλία ...έβρεξε πολύ μια εβδομάδα και είχαν 4 (ή 1) μέρες 100% υδροηλεκτρικό από τα ποτάμια τους.

George είπε...

Αυτός πάντως είναι τόσο καθυστερημένος που σίγουρα δεν είναι πληρωμένο τρολλ απο τους οικΩλογους του Σορος και της Μερκελ. Όπως και στο ανέκδοτο με την εκδιδόμενη Πόντια που μαθαίνει πως οι άλλες πληρώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε για αστροπελέκι! Αυτός είναι ικανός να βρεί στον δρόμο συναλλαγματική και να πάει να την πληρώσει για να μην διαμαρτυρηθεί!!!