Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ενοχλήθηκαν από την σβάστικα στην "σημαία" της "Ευρώπης"


Είδα εδώ, ότι ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί που εμφανίστηκε η σβάστικα στην σημαία της "Ευρώπης"...  Απορώ που δεν ενοχλήθηκαν και οι Σλοβάκοι και οι Βέλγοι.

Προσωπικά, ποτέ μου δεν πίστεψα σε καμία Ευρώπη.  Συλλογή από τέως Αυτοκρατορίες, με την Γερμανία να προσπαθεί για τρίτη φορά από το 1911, παρά τους δύο Παγκόσμιους που έφαγε στο κεφάλι.  Αυτή την φορά το κάνει αλλιώς:  Αγοράζει αυτά που θέλει, δεν τα κατακτά με blittzkrieg.  Τα κατακτά με Πράσινη Προπαγάνδα, με βραβεία Νόμπελ μαϊμού, με συμβούλια ειδικών και Ινδών επιστημόνων, με ΜΚΟ, με συνδιασκέψεις για το περιβάλλον και με Πράσινα άλογα, με φυτευτούς νόμους για ηλίθιους. Με καλλιεργημένο σοσιαλισμό. Με εξαγορασμένους πολιτικούς, και εξαγορασμένες πολιτικές.  Και, φυσικά, όλα χρηματοδοτημένα από τις εξαγοραζόμενες χώρες-στόχους.  Έμμεσα ή άμεσα.

Στην κρίση που περνάει η χώρα μου επικρατεί σύγχυση.  Ελάχιστοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους.  Τα Ελληνικά κόμματα φτιάχτηκαν και οι πολιτικοί τους λαδώθηκαν, ή εκβιάστηκαν, ή στριμώχτηκαν για να έχουμε τον σημερινό "Ευρωπαϊκό" προσανατολισμό. Γερμανικό προσανατολισμό, με τζουτζέδες φερέφωνα από την Σλοβακία, το Λιχντενστάϊν, το Βέλγιο και την Φινλανδία να έχουν άποψη.

Επιδοτηθήκαμε για να φύγουμε από την πρωτογενή παραγωγή.  Μας φτιάξατε πολιτικούς που κατέστρεψαν το Ελληνικό κεφάλαιο (αλλά έφτιαξαν κρατικοδίαιτο, Γερμανόφιλο "κεφάλαιο", πληρωμένο αρχικά από επιδοτήσεις και σύντομα από δανεικά και φόρους).  Μεταξύ Επιμελητηρίων και ΜΚΟ, και Siemens εκφυλίστηκε ΟΛΟΣ ο πολιτικός μας κόσμος.  Με ελεγχόμενα τα ΜΜΕ, κανείς δεν είπε κιχ.


Από το 1997 έως το 2010 πέσαμε από την 25η στην 78η θέση στην κατάταξη της διαφθοράς.  Από το 1997, μέχρι το 2010, πείτε μου εσείς ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα.  Μας επιδοτήσατε και λαδώσατε για να δανειστούμε για να ψωνίζουμε made in Germany.  Τα χρέη μας είναι το ΑΕΠ σας, και η "Ευρώπη" ο μανδύας σας.

This is Πάρτα! Είναι η απάντησή μου σε εσάς που θίγεστε. Αλλά μην φοβάστε, για την ώρα, είμαι ...μειοψηφία.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έεεεελα τώρα, μην χαλάς τη φυσιογνωμία του μπλογκ σου!

Δεν είπαμε ότι η "πράσινη ανάπτυξη" θα φέρει νέες θέσεις εργασίας? Πάρε μερικές απ' αυτές:

http://tinyurl.com/65969ya

spiral architect

archaeopteryx είπε...

τι να κάνω βρε spiral... Μου έχουν καθίσει στο στομάχι...΄

Όσο για την Βέστας και όλους τους Πράσινους Δανούς... να συνεχίσουν να εκτέρφουν βασιλικές οικογένειες. Θα με ενοχλόυν λιγότερο

Ανώνυμος είπε...

Σωστος !!!!!!!!!!!!

Κρητικός

Ανώνυμος είπε...

Χμμ, δες το κι από μια άλλη οπτική, την εικαστική:

Τους χαλάσαν κάποιο Ελληνες τη σημαιούλα βάζοντας μέσα τη σβάστικα?
Εκείνοι χάλασαν όλα τα εθνικά νομίσματα, δημιουργώντας ένα ενιαίο νόμισμα χωρίς χαρακτήρα, "άχρουν, άοσμο και άγευστο" με τυπωμένα απάνω του μνημεία που δεν υπάρχουν, γέφυρες ανύπαρκτες, χωρίς έστω μια ιστορική προσωπικότητα, εν τέλει έφτιαξαν ένα κιτς νόμισμα.

Η παραλλαγή της σημαίας της ΕΕ τους χάλασε?

Σκίζοντας αυτοί το κοινωνικό συμβόλαιο, σε όλη την Ευρώπη, σκίζει και ο λαός τα σύμβολά τους!

Κοινώς ... χεστήκαμε για τις απόψεις τους!

spiral architect

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Απλές και σταράτες εξηγήσεις, που δεν μπορούν όμως να χωρέσουν στην παιδαριώδη λογική ενός λαού με πολιτικό ανάστημα νάνου. Οι πλειοψηφία των Γερμανών έχει ανταλλάξει την αυτόβουλη σκέψη με την φροντίδα, την οποία θεωρεί ότι της παρέχει η κρατική μηχανή. Η κ. Μέρκελ επανακαθιέρωσε πρόσφατα την πολεμική διάκριση του σιδηρού σταυρού για την παρασημοφόρηση των σακάτηδων, που επιστρέφουν από το Αφγανιστάν, αίρουσα την κατάργησή του που έγινε μετά την πτώση των ναζί. Άνθρωποι ικανοί μόνο να χειροκροτούν και όχι να σκέπτονται, που αποτελούν τα πολιτικά μας πρότυπα και τα οικονομικά μας ινδάλματα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν αναφερεσαι ΠΟΤΕ σ΄αυτους που τα πηραν?
Ειπαμε...η Γερμανια bussiness κανει. Οι οροι στα συμβολαια υπογραφονται απο τις 2 πλευρες. Για την μια ομως μονο φωναζεις. Το αν οι Γερμανοι θεωρουνται τωρα για την Ελλαδα ποδοπατητες / κατακτητες/new world order και δεν ξερω εγω τι αλλο, οφειλετε σε μεγαλο μερος στην 2η πλευρα. Να μην πω οτι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι. Και το λαδωμα εγινε αλυσιδα. Αμα ειχα 400εκ.e. και γω θα επαιρνα τον ΟΤΕ. Κια την ΔΕΗ. Και κανα νησι. Αμα ενα πολιτικο lobby ξεπουλαει τη χωρα τοσο φθηνα.... Χωρις ουδεμια αντιδραση?αντισταση?αντιπροταση?
Επρεπε να περασουν και 50-60 χρονια για να ζητησετε τις αποζημιωσεις που δικαιουστε? Καλημερα και εφεξε.
Δεν ειμαι υπερ ορισμενων γερμανικων "συστηματων", αλλα πτυω σιελο σ΄ολους τους δευτερους. Και αυτοι που τωρα μετα ενα χρονο "ξεσηκωθηκαν", για την Ελλαδα το κανουν? Να τους παει , μην καει το σπιτι τους και μη χασουν την καρεκλα. Κανενας τους ομως δεν ειπε ακομα να κοψει δαπανες ή μισθο, για το καλο της χωρας.
ThW

Ανώνυμος είπε...

O obama στηριζει georgo!!!!!
Εεεεελα!! Μην πως το αντιθετο???
Αντε να δω αντιαμερικανικα συνθηματα!!!!!
ΤhW

Ανώνυμος είπε...

+1000 Αρχαίε

Ο Εναγκαλισμός με την Ευρωπαϊκή Ένωση πνίγει την Ελλάδα

archaeopteryx είπε...

ThW, ξέρω ότι τα φιανόμενα απατούν και ότι σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, ποιός κάνει τι σε ποιόν, δεν είναι καθόλου σαφές.

Την υπόθεση εργασίας ότι το Γερμανικό βαθύ κράτος είναι πίσω από τα Πράσινα, σε παγκόσμιο επίπεδο, την έχω αναπτύξει. Η Πράσινη Παγίδα στην οποία έπεσαν οι Γερμανοί μετά την Φουκουσίμα, φυσικά κάνει την υπόθεση εργασίας πιο δύσκολη, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω τρύπες, αν και ψάχνω.

Οι Αμερικάνοι θεωρούν τον Ομπάμα "αριστερό". Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι μπορω να καταλάβω την Γερμανική ή την Αμερικάνικη πολτική σκηνή, αλλά να άλλη μια υπόθεση εργασίας: Οι Γερμανοί (αλλά και 3-4 οικογένειες Αμερικάνων) ελέγχουν το κομμα των Δημοκρατικών.

Πριν τον Β ΠΠ, οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αλώνιζαν στην Αμερική και όλο το κίνημα ουδετερότητας ήταν Γερμανοκινούμενο. Αυτά είναι πέον ιστορικά θέματα.

Δεν σου κάνει εντύπωση πώς η Πράσινη ρητορεία τόσο του ΓΑΠ όσο και του ΟΜπάμα είναι ίδια και απαράλλακτη με τις μπροσούρες της Ζήμενς;

Ο Ομπάμα τρώει κράξιμο για τις Πρασινάδες του... Το να πεις σε Αμερικάνο ότι ο Πρόεδρός του είναι Γερμανικό πιόνι, είναι λίγο τραβηγμένο... Αλλά... Το ότι το Θερμοκήπιο είναι Γερμανική εφέυερση για να πουλάνε οι Γερμανοί ανεμογεννήτριες, με λίγη ικανοποίηση λέω ότι έχει εμφανιστεί...

archaeopteryx είπε...

Μποτίλια, αυτό για το πολιτικό ανάστημα νάνου με ξενίζει... ΤΟυς είχα για πιο σοφiστικέ τους ανθρώπους...

Γερμανός δεν ήταν ο Κόλ;;;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Καλώς ή κακώς οι Γερμανοί πολιτικοί, πέρα από τους λεονταρισμούς και τις μεγαλοστομίες τους είναι ανθρωπάκια και μινόρες, μπροστά σε αυτούς, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τα πραγματικά ηνία της πολιτικής. Πέραν τού πού μπορεί αυτοί να εντοπίζονται, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον ρόλο των μαζικών μέσων στην Γερμανία, τα οποία είναι εις θέσιν να συνθλίψουν τον οποιονδήποτε πολιτικό, όσο υψηλά κι αν αυτός βρίσκεται και άσχετα του κατά πόσο μεσουρανεί το πολιτικό του άστρο ή όχι.
Αυτή η πραγματικότητα εκδηλώθηκε πολύ φανερά στην περίπτωση του Χέλμουτ Κολ, στην φάση που ξεκίνησε μια γενικότερη καμπάνια απαξίωσης των γνωστών τότε και καταξιωμένων στην κοινή γνώμη χριστιανοδημοκρατών πολιτικών, όχι μόνο στην Γερμανία. Αποτέλεσμα ήταν να καταποντιστεί όλη η παλιά φρουρά, στην οποία δεν αναφέρεται κανείς πλέον και να εμφανίσουν εκ του μηδενός άγνωστα μέχρι τότε φιντάνια, ένα από τα οποία ήταν η πρώην εκπρόσωπος τύπου της νεολαίας του κομμουνιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.
Σε εκείνη την φάση ξεκίνησε μια επιχείρηση απαξίωσης του Κολ, ένεκα διαφθοράς, που σχετιζόταν μα κάποιες παράνομες δωρεές στο χριστιανοδημοκρατικό κόμμα. Η επίθεση από τα μίντια ήταν τόσο σφοδρή, που η σύζυγος του Κολ, στην ουσία μια ευγενική κυρία, κλασσικός τύπος επαρχιώτισσας της Ρηνανίας, έπαθε ψυχολογική κολούμπρα και πέθανε απότομα από μια οργανική ασθένεια που οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια. Τότε ήταν ο Κολ στην κυριολεξία για λύπηση. Μάζεψε τα μπογαλάκια του και είχε μια διόλου αξιοπρεπή αποχώρηση από την πολιτική σκηνή.
Τα ίδια περίπου κλιμακώνονται σήμερα σε βάρος της Μέρκελ. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ εδώ επ' αυτού, για να μην βαρύνει πολύ η έκταση του σχολίου. Θα επανέλθω όμως σε αυτό το θέμα, με προσεχή ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά εντυπωσιάζομα, χωρίς να έχω πλήρη εξήγηση, με τον καταιγισμό δωροδοκίας που ανέπτυξαν γερμανικές εταιρείες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και ειδικά στην Αμερική.

Οι εταιρείες δεν είναι τυχαίες, είναι κολοσσοί που έχουν στενή σχέση με το γερμανικό κράτος, ειδικά όσες πωλούν αμυντική τεχνολογία. Στην Γερμανία οι ένοχοι έπεσαν στα μαλακά, ενώ η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να μην οξύνει το θέμα και έμεινε στα πρόστιμα.

Είναι δυνατόν μια εθνική αμυντική βιομηχανία να δωροδοκεί χωρίς να το ξέρει η επίσημη πολιτεία; Προσωπικά πιστεύω ότι δεν γίνεται.

Kaymakchalan

takis perreas είπε...

Η σβάστικα ή τετράκτινο αστέρι, είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο.
Τοποθετημένο επάνω στην "σημαία" της Ευρώπης ας πούμε ότι τους τονίζει και τους υπενθυμίζει την προέλευση του ονόματος της Ευρώπης και όχι μόνο.
Για όποιους άλλους συνειρμούς και σκέψεις ...ξύδι!!!
Α!
Ας ξεκαβαλήσουν επιτέλους από το δάκτυλο της Αφροδίτης.
Υπάρχουν και καλάμια!!!

An είπε...

Όταν οι Σκοπιανοί πριν μερικά χρόνια έβαλαν τη σβάστικα στη θέση του σταυρού στην ελληνική σημαία, οι "φίλοι" ευρωπαίοι απορούσαν με την τόση ενόχλησή μας. Τώρα αυτοί γιατί ενοχλούνται;