Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί απαιτούν.


Εκδηλώθηκε ο Γερμανός.  Θέλει την γη μας για να παρκάρει τις απούλητες σαβούρες της χώρας του.  Θέλει γη, γιατί η Βόρεια Αφρική είναι μακριά και ταραγμένη.  Θέλει να μας χώσει ΑΠΕ γιατί είναι σίγουρος ότι δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς ρεύμα. Θα μας δώσει δάνεια, εάν συμμορφωθούμε.


Χαίρεται που είναι σε θέση να εκβιάζει... Και να πάρει λίγη εκδίκηση...  Τα ίδια αποβράσματα που έκαναν μαζικές δολοφονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Τα ίδια υποκείμενα που ειδικεύονται σε αντίποινα εναντίον αμάχων, γέρων, γυναικών και παιδιών. Τότε ανακύκλωση μαλιών και χρυσών δοντιών, τώρα Πράσινη Ανακύκλωση.


Κούνια που σε κούναγε #g&!(*...  Διάβασε τι κάνει η δικιά σου χώρα, http://www.reuters.com/article/2011/06/20/us-germany-energy-idUSTRE75J42J20110620 και δις ιζ Πάρτα και συγγνώμη για το άντε.

Οι ασπρόμαυρες φωτό είναι από εδώ, χαχαχάαα.  Ευχαριστώ την V(t) και τον Κ για την υπενθύμιση...  Και να μην ξεχνάμε!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "άλλοι" ξεχνούν όμως!

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.
Την πρώτη φορά ήταν τραγωδία.
Τότε είχαμε ένα οπλισμένο παράφρονα (Χίτλερ) που τον πατρονάριζαν οι βιομήχανοι, τώρα ένα κομπλεξικό σακάτη (Σόιμπλε) που τον πατρονάρουν οι τραπεζίτες.

Τους νέους τόπους σφαγής σαν την Κάνδανο, το Δίστομο και τα Καλάβρυτα κ.α. δεν ξέρω που θα βρίσκονται.
(κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά ... κωλύομαι)

spiral architect

nikos είπε...

ποια “αστερία του πενταγράμμου” στην Ενέργεια αυτές της μέρες ..τα οικονόμησαν χοντρά από την αύξηση Οριακής Τιμής Ρεύματος και της αθρόες εισαγωγές από την Τουρκιά(….5.εκ. ημερησίως) …. πάντα υπάρχουν…. χρυσές ευκαιρίες για τα ….”αστέρια μας”

Φακ Κωστας είπε...

Πολλές φορές σε θεωρούσα μονομανή κατά των Γερμανών και της "Πράσινης ανάπτυξης"...

Τα γεγονότα σε δικαιώνουν...

archaeopteryx είπε...

Πάντα αναφερόμουν στην "υπόθεση εργασίας" ότι η Κλιματική Αλλαγή και η Πράσινη Ανάπτυξη είναι κατά 100% Γερμανική επιννόηση. Με δίορθωσε ένας Καναδός που είπε ότι κατα 20% είναι λοιποί Ευρωπαίοι (Ισπανοι, Αγγλοι, Δανοί -- βασιλικές οικογένειες). Άντε να βάλω και ένα 5-10% Αμερικάνων, ΑΡΧΙΚΑ, όταν ήταν ιδεολογική πίεση κατά Σοβιετικών και Κινέζων (όχι ο Γκορ, αυτός ήταν υπάλληλος).

Τώρα, δυστυχώς, δεν έχω καμμία επιφύλαξη. Δεν είναι υπόθεση εργασίας, είναι φως φανάρι!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε αυτά:

http://teddygr.blogspot.com/2011/06/21.html

http://teddygr.blogspot.com/2011/06/21_22.html

http://teddygr.blogspot.com/2011/06/23-2011.html
(εδώ έχει και δικά του ενδιαφέροντα links)

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Γερμανική επιννόηση η άνοδος της "οικολογικής συνείδησης";

Σόρρυ παιδιά αλλά δεν το αγοράζω. Πρόκειται για φάση που βρήκε πρόσφορο έδαφος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα που έμαθε να αναλύει τα πάντα πολιτικά.

Σε αυτό φταίει και το εκπαιδευτικό μας σύστημα με την υπερβολική έμφαση στην θεωρία και την περιφρόνηση του πρακτικού. Ισως επειδή για το πρακτικό χρειάζονται εργαστήρια, χημεία, αναλώσιμα, που το κράτος δεν θέλει να πληρώσει.

Η οικολογία ήλθε κουτί στην φάση όπου η χρεωκοπία της αριστερίστικης ιδεολογίας άφηνε ελεύθερο πεδίο στα μυαλά των διαμορφωτών γνώμης. Ο δήθεν επιστημονικός σοσιαλισμός έδωσε τόπο στην δήθεν οικολογική "συνείδηση".

Η λέξη "οικο" μπροστά από οτιδήποτε έδωσε αυτόματα και άφεση αμαρτιών και μια α πριόρι αθωότητα. Αυτό το βιολί συνεχίζει και σήμερα, και είναι απόλυτα ελληνικό φρούτο, το καταφέραμε χωρίς καμία γερμανική ή άλλη βοήθεια.

Αν οι ξένοι εκμεταλλεύονται την μαλακία μας, δεν φταιν αυτοί μόνο. Φταίει η δικιά μας σκατοκεφαλίτιδα.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Να δώσω ένα παράδειγμα πως η επιμονή στην "πολιτική ανάλυση" δεν μας αφήνει αν δούμε την πραγματικότητα: δεν ανέφερε ΚΑΝΕΙΣ ότι υπάρχει ΖΗΤΗΣΗ για αυθαίρετα.

Αν ήμαστα πρακτικοί άνθρωποι θα βλέπαμε πρώτα την ζήτηση που προφανώς υπάρχει για αυθαίρετα κτίσματα και θα αρχίζαμε την λύση από αυτό το απλό ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Χωρίς ιδεοληψίες και πολιτικές θεωρίες.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

@ Kaymakchalan:

Συμφωνώ, αλλά για να υλοποιηθούν οι "οικοπρασινιές" χρειάζεται και το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.
Τη στιγμή που με τον παραπάνω τρόπο "άνοιξε" η αγορά Η.Ε. από το '96, και το αποδεχθήκαμε ... άστα!

To "πολιτικό" μπαίνει μόνο σαν φορεσιά σε οικονομικές-στρατηγικές επιλογές και καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή μόνο η Γερμανία τις προωθεί, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (τα "λιμά", που λένε στην τράπουλα) ακολουθούν και οι ΗΠΑ παρακολουθούν το σήριαλ-σαπουνόπερα τρίβοντας τα χέρια τους.

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Να πετάξω και μια ... "βόμβα"?
google it: ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER

spiral architect

Ανώνυμος είπε...


FYI :
"Επενδύσεις στη γεωθερμική ενέργεια.. προσεχώς
Δημοσιευτηκε απο καλα νεα στις June 22nd, 2011. στην κατηγορια Περιβάλλον


«Επανάσταση» στο ενεργειακό σκηνικό της χώρας θα φέρει η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από την «πράσινη» γεωθερμία, που σχεδιάζεται με ταχείς ρυθμούς από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και η οποία αν αξιοποιηθεί στο σύνολό της θα μπορούσε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης.
........"
ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΛΑΣΚΑ για το http://www.real.gr

via http://solidaritymit.blogspot.com

archaeopteryx είπε...

H γεωθερμία είναι "μια χαρά" όταν η γεωμορφία και η γεωγραφία προσφέρονται. Π.χ. στην Ισλανδία, ή την ...Χαβάη. Σε παγκόσμιο επίπεδο η γεωθερμία είναι ασήμαντη. Όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το λένε τα νούμερα.

Γεωθερμία στην Κρήτη; Στην Μύκονο; Χμμμ.. Που ακριβώς θα τρυπήσουν; Ή θα βάλουμε μία μονάδα στην Νέα Καμμένη της Σαντορίνης; Να δω πια ασφαλιστική εταιρία θα ασφαλίσει το ...έργο.

Και πώς χαρακτηρίζεται "πράσινη", να μου το πει κάποιος που ξέρει από χρώματα.

Όταν μιλάμε για "ενέργεια", η φυσική δροσιά που έχουν οι βαθειές σπηλιές είναι ωραία για συζητήσεις σαλονιών (εκτός εάν θέλουμε να γίνουμε τρωγλοδύτες)

Ανώνυμος είπε...

Η επιμονή ότι όλα πρέπει να είναι "πράσινα" αντηχεί ένα βαθύ πλέγμα ενοχής. Γιατί; Εχουμε μειώσει την βιομηχανία μας στο έπακρο, ήμασταν η πρώτη χώρα της Δύσης που πέρασε στην μεταβιομηχανική εποχή, ακούσια, αλλά το κάναμε. Αλλά η ενοχή συνεχίζει διότι μας μάθανε να έχουμε ανάγκη κάποια δήθεν φιλοσοφία. Πρόκειται περί συλλογικού μαζοχισμού.

Μας έχουν πείσει ότι είναι αμάρτημα να περνάμε, ως έθνος, καλά.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε, οι βασιλικές οικογένειες της ευρώπης είναι Γερμανικής καταγωγής.

Orestios