Κυριακή 20 Μαΐου 2012

..."πως πολλά από τα πολιτικά αποβράσματα που μας εκβιάζουν για να τα ψηφίσουμε (για να μας σώσουν από την τραγική κατάσταση που μας έφεραν ηθελημένα και σκοπίμως οι ίδιοι) είναι δέσμια των έξωθεν χορηγών τους"...



http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/05/ega.html

Εγώ είμαι από αυτούς που θα είμαι υπέρ των αγορών, των ελεύθερων αγορών, μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει τίποτα το ελεύθερο ή το αγοραίο σε αυτά που περνάμε. Μάς έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί 5-10 παπαρολόγοι και μας παραμυθιάζουν με αριστερούς μπαμπούλες, εμφυλιακά φαντάσματα με 60 χρόνια καθυστέρηση και δήθεν "ευρωπαϊκό" προσανατολισμό, τώρα που και δεξιές και αριστερές φωνές άρχισαν να αμφισβητούν τα δεσμά μας.

Είμαι υπέρ της σύνεσης, υπέρ των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, υπέρ της Ελληνικής βιομηχανίας (της βιομηχανίας, όχι των τρωκτικών) και έχω βαρεθεί τον συρφετό που παριστάνει την "Κυβέρνηση" τα τελευταία 30 χρόνια. Μα δεν σας έχει κάνει εντύπωση; Ανίκανοι είναι τόσο καιρό ή βαλτοί και δεν τα ...καταφέρνουν;

Οι προσκυνημένοι συσπειρώνονται είτε πίσω από τα παχιά λόγια του Βενιζέλου, είτε την σωτηρία που θα φέρει η ...Ντόρα στην ΝΔ. Θα κάνουν αυτή την φορά ό,τι δεν έκαναν από το 1981.

Όσο για μένα, μαυρίζω ό,τι είναι "Πράσινο" (ή σαλαμοποιεί την ΔΕΗ...  το ίδιο είναι)

3 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Δεν νομιζω οτι επιδιωκεται η θανατωση της δημοκρατιας, γιατι απλως ποτε αυτη δεν υπηρξε.Υπηρξε κατι που καποιοι θεωρουσανε δημοκρατια γιατι δεν ενοχλουσε τους ιδιους.Πρεπει να αποφασισουμε λοιπον ΤΙ θελουμε να σωσουμε.
Αρα και ποιους.

Ζουμε μια αλλη μια καπιταλιστικη κριση και η εννοιες αριστερα, δεξια, δημοκρατια χρησιμοποιουνται με τον πιο χρησιμο τροπο μεχρι η υποκαταναλωση να σκασει μυτη και να γινουμε παλι ολοι χrησιμοι και 'ελευθεροι'. Οι ανθρωποι απλως τα εχουν παιξει .

Αρχαιε,και παλια στο αντινιουζ σου το ειχα πει πως εισαι υπεροχα ρομαντικος.

Υπαρχει μια σκηνη 'στο χειροτερα δεν γινεται' που λεει περιπου:
-just a normal guy,that's all i want
και η απαντηση:
-that's we all want dear .There is no exist

archaeopteryx είπε...

εε... τι να κάνω... Δεν φοβάμαι τους "αριστερούς", αλλά διαπιστώνω, ότι όπως και το 1917 ή το 1939, ή το 1945, είναι πάν τα εξαιρετική πρόφαση για να κάνουν μερικοί την δουλειά τους.

Όσο για "ρομαντικός", δεν το ξέρω. Μάλλον έχω πάρει πολύ σοβαρά την αντι-πρασινάδα μου.

Ανώνυμος είπε...

Το video που προβάλεις περιέχει αποσπάσματα από το ντοκυμαντέρ "catastroika" του Άρη Χατζηστεφάνου και της Κατερίνας Κιτίδη. Αξίζει να το δει κανείς ολόκληρο

http://www.catastroika.com/