Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Γερμανική Ακαδημία Επιστημών και Μηχανολογίας κήρυξε την λήξη του συναγερμού για το κλίμα


http://notrickszone.com/2012/09/10/german-academy-of-sciences-and-engineering-calls-off-climate-ctatstrophe-coping-will-not-be-a-problem/

Εφεύρεση είναι η Ανρωπογενής Θέρμανση. Εφεύρεση, παραμονές της πτώσης του Τείχους και της επανένωσης των Γερμανιών. Θεωρία που δεν βασίστηκε σε στοιχεία, αλλά σε μοντέλα, βασισμένα σε παραδοχές, με μαγειρεμένα αποτελέσματα. Τρομολαγνεία που χρησιμοποιήθηκε από διάφορους για διαφορετικούς σκοπούς, και από τους δυνατούς για αποικιοκρατία και μερκαντιλιστικές εξαγωγές σαβουρών, σαν αυτές που προωθούν ΑΚΟΜΑ, οι Φωστήρες μας στην Ελλάδα.

Ναι, χαίρομαι με την ανακοίνωση της Γερμανικής Ακαδημίας Επιστημών, αλλά σας το έχω προαναγείλει λίγο μετά την Φουκουσίμα, ότι θα τα έκαναν γαργάρα τα κλιματολογικά οι Γερμανοί. Τους χάλασε τα σχέδια το τσουνάμι. Οι ΑΠΕ δεν υποκαθιστούν κάρβουνο, και το αέριο έχει πολιτικό ρίσκο, και για τους Γερμανούς Τα πυρηνικά υποκαθιστούν το κάρβουνο. Αλλά μετα την Φουκουσίμα, king Coal στην Ευρώπη (η Αμερική έχει πνιγεί στο αέριο από φράκινγκ).

Θα πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση από αυτούς που ψήφισαν τον νόμο Μπιρμπίλη που έκανε εθνική στρατηγική προτεραιότητα (!) της πρόληψη αυτού που μάλλον δεν υφίσταται, και που ακόμα κι αν υφίσταται δεν είναι τίποτα καινούργιο, και σίγουρα δεν αλλάζει με πολλά άχρηστα αιολικά που μετά 15-20 χρόνια θα σαπίζουν στα βουνά μας. Και από την ΡΑΕ που προωθεί και εγκρίνει αρλούμπες όταν ο κόσμος βοά ότι είναι αρλούμπες.

I told you so! (και τα γραπτά μένουν)

17/3/11 Νεκρικό ποίημα για την Φουκουσίμα
22/3/11 Άρχισε το λακιρντί στην Γερμανία
28/311 Μετασεισμικό μπούρου-μπούρου
6/4/11 Μέσα στην Πράσινη Παγίδα
20/3/12 Είμαστε το πειραματόζωο (αλλά έχουμε τους παπατζήδες)
6/4/12 Το IPCC του ΟΗΕ κάνει γαργάρα ανυπόστατες καταστροφολογίες
11/6/12 Επαναφορά του κάρβουνου, αντί αερίου, στην Ευρωπαϊκή ηλεκτροπαραγωγή, και η αύξηση του CO2 μπορεί και να μειώνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου (τσιμπάτε με, τσιμπάτε με)

2 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

Η Γερμανική Ακαδημία, φυσικά δεν λέει αυτά που λέω εγώ. ΔΕΝ αναιρεί τα περι θέρμανσης, απλά λέει ότι θα είναι ...καλό για την Γερμανία.

Φυσικά και θα είναι καλό. Εχουν ξεσκιστεί στο τάληρο από αυτή την μπίζνα.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε πως θα το σχολιάσει ο ΓΑΠ στο Χάρβαρντ!

Θα χρεαστεί και εκεί τις συντακτικές ικανότητες της Μπιρμπίλω να του γράψει τα κείμενα;

Κάλτσες!

Kaymakchalan