Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αντί ...ανάλυσης εκλογικών αποτελεσμάτων (και για να δείτε τι τραβάω...)


Από το 2010 που γράφω επαέ, έχω λάβει περί τα 17.200 σχόλια. Από αυτά, 16.073 έχουν δημοσιευτεί, 3 εκκρεμούν και 471 τα έχω χαρακτηρίσει spam και τα ...φυλάω. Έχουν έρθει και ένα σωρό άλλα που τα κόβει αυτόματα ο blogger σαν spam, βασικά διαφημίσεις viagra και άλλων σκευασμάτων. Τα 471 που έχω χαρακτηρίσει εγώ spam, και φυλάω, είναι η κριτική όσων δεν με συμπαθούν. Λέω "όσων", αλλά βασικά, αν κρίνω από τα IP's και το στυλ, μάλλον δύο είναι. Ο ένας είναι πολύ πιο διασκεδαστικός από τον άλλο, μισεί τον Prof. Moriarty (που θεωρεί ότι είμαι ...εγω), και θεωρεί και άλλα διάφορα που φαίνονται σε αυτά που γράφει. Ο τύπος λοιπόν αυτός, εκτός από τον Prof. Moriarty μισεί την ΔΕΗ, τους ΔΕΗτζήδες, τον Greeklignite και τον ...νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Περιττό να σας πω ότι στηρίζω όποιον δεν θέλει την Πράσινη Απάτη, και δεν χωνεύω τους απατεώνες και τα παπαγαλάκια τους. Και μην γελάτε, όλο το αντιαιολικό κίνημα στις ΗΠΑ συσπειρώθηκε υπέρ του Trump, όπως και στην Αγγλία υπέρ του Brexit.  Όπως και η πλειοψηφία του κινήματος κατά των βΑΠΕ στην Ελλάδα πήγαν στον Σύριζα, ελπίζοντας.

Μάζεψα τα πιο πρόσφατα από το παραλήρημα του στόκου, και σας τα χαρίζω:




Μιλάμε, δηλαδή, βαρειά και σοβαρά επιχειρήματα.

Όσο για τον Πρόεδρο, πλέον, Trump, πέρα από ότι δεν κέρδισε, απλά, αλλά κέρδισε με αυτό που λένε landslide. Και Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος, με Ρεπουμπλικάνικη πλειοψηφία στα δύο Νομοθετικά σώματα, και με όλο και περισσότερους Κυβερνήτες σε Πολιτείες έεε... έεεε... που δεν πολυγουστάρουν φόρους, ΑΠΕ και ευρωλαμογιές, μπορεί και να έχει πλάκα.

Τα Αμερικανικά χρηματιστήρια είναι σε ανοδικά ρεκόρ, με εξαίρεση αιολικές εταιρίες, φωτοβολταϊκές εταιρίες, και εταιρίες ...όπλων.  Τώρα που δεν φοβάται ο κόσμος ότι θα καταργήσουν την Δεύτερη Προσθήκη στο Σύνταγμα (περί οπλοφορίας), ηρέμησαν και δεν ξεσκίζονται να αγοράζουν πιστόλια και κανόνια.  Σε εσάς τους ντόπιους ΑΠΕτεώνες, δοκιμάστε να ζητήσετε απαγόρευση των ΑΠΕ μπας και τις θέλει ο κόσμος, χαχαχάχα. Μέχρι τότε, κάν'τε συνέδρια μαϊμούδες μπας και πείσετε τους αφελείς.

Ααα.. Πριν το ξεχάσω... Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά η πιο έντονη αντίδραση κατά του Προέδρου Τραμπ (συνηθίστε το), είναι οι Γερμανοί. Όπου ο Σούλτζ που παριστάνει τον Ευρωπαίο, έκανε κριτική στους Δημοκρατικούς που δεν αξιοποίησαν επαρκώς τις μειονότητες για να κερδίσουν. Και αναρωτιέστε ποιός μπορεί να υποκινεί τους δήθεν αυθόρμητους διαδηλωτές κατά του εκλογικού αποτελέσματος, που αν δεν παρακολουθήσατε, είμαι με κόκκινο χρώμα στον παρακάτω χάρτη (ανά εκλογική περιφέρεια):


Και το 1981, που βγήκε ο Ρήγκαν, κάπως έτσι ήταν... 'Οχι, δεν είναι αντιαιολικοί όλοι αυτοί...  Είναι οι παραδοσιακά συντηρητικοί, αυτοί που πολέμησαν για την χώρα τους, αυτοί που έχασαν την δουλειά τους λόγω παγκοσμιοποίησης κλπ. Η μπλε συγκέντρωση στα Νοτιοδυτικά είναι μάλλον ...Μεξικάνοι. Αλλά μην θεωρήσετε ότι οι λεγόμενοι Hispanics δεν ψήφισαν Trump...  Αλλά οι αντιαιολικοί, σίγουρα, ψήφισαν όλοι κόκκινο, δαγκωτό, και ξερό ψωμί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώσε πόνο Αρχαιοπτέρυγα!!!

archaeopteryx είπε...

Η πλάκα είναι ότι απαντάνε (γνωρίζοντας ότι θα μπουν σε spam) που σημαίνει ότι διαβάζουν. Και ο μεν ένας στο χαβά του με αρλούμπες περί αρχαιοναζί, ο δε άλλος δάκρυα επειδή έγραψε λέει η Γκάρντιαν ότι η Γερμανία ηλεκτροδοτήθηκε για 5 λεπτά από ΑΠΕ τον περασμένο Μάϊο. Ή ότι έβρεξε στην Πορτογαλία και είχαν ρεύμα από υδροηλεκτρικά για 3-4 μέρες.

Τώρα, κάτι παίζει με "ασσύμετρη ενόχληση". Εγώ μεν τους χαλάω το παραμύθι (το βλέπω από την εδώ επισκεψιμότητα) αυτοί δε με μια μπούρδα με βάζουν να ...γράφω. Που βοηθάει να τους χαλάω το παραμύθι. Άρα, καλά πάμε.

Κάποια στιγμή θα καταλάβουν την στενάχωρη αλήθεια: Καλές οι ΑΠΕ σαν ιδέα, αλλά με εξαίρεση τα υδροηλεκτρικά που πάντα ήταν χρήσιμα, οι άλλες ΑΠΕ:

1)εξακολουθούν και είναι ασήμαντες, μετά 45χρόνια μπούρου-μπούρου.
2)δεν έχουν υποκαταστήσει απολύτως καμμία μορφή συμβατικής ηλεκτροπραγωγής.
3)δεν έχουν εξοικονομήσει μετρήσιμα καύσιμα
4) μπορεί, καθ εαυτές, εκεί που μπαίνουν να μην ρυπαίνουν, αλλά και οι γλάστρες δεν ρυπαίνουν. Ασε που για να κατασκευαστούν, ρυπάινουν μια χαρά -- με μηδενικό αντίκρυσμα
5) ακριβαίνουν το ρεύμα, ακόμα κι αν είναι τζάμπα (που δεν είναι καθόλου τζάμπα)
6) αυτά δεν είναι πια ισχυρισμοί, αλλά επίσημα, μετρημένα αποτελέσματα.
7)βγήκε Πρόεδρας στις ΗΠΑ που θεωρεί αυτές τις ΑΠΕ για τα πανηγύρια
8) εδώ και μήνες οι Γερμανοί λένε το ίδιο (αλλά έλα ντε που τις εξάγουν...)
9) Λαμόγια και πλασιέ απάτης πάντα υπήρχαν και φυσικά υπάρχουν
10) όσο για μένα, εγώ πια είμαι σεσημασμένος ...ναζί του πετρελαίου και των ΔΕΗτζήδων, χαχαχάχαχα!
(αλλά άντε να τους ξαναπώ ότι το πετρέλαιο δεν πάει στην ηλεκτροδότηση και ότι όταν δεν είχαμε ΔΕΗ, έπρεπε να φτιάξουμε για να έχουμε ρεύμα)

Professor Moriarty είπε...

Ο τύπος είναι γνήσιο ταλέντο κωμικού, κάτι σαν λιακό των ΑΠΕ.

Professor Moriarty είπε...

Τώρα, πέρα από το γέλιο που μου προκάλεσε η παραληρηματική ρητορική δεινότητα του τύπου, νομίζω ότι ο Τραμπ δεν είναι καλή περίπτωση για τις ΗΠΑ, και μόνο σαν αντίδραση στην cartoon συστημική μορφή του Ομπάμα και στην βαμπιρική ενσάρκωση του συστημικού κυνισμού (Χίλαρυ) μου δίνει λίγη ικανοποίηση η επικράτησή του. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο: η αντίδραση της "Ευρώπης" που υποτίθεται ότι εκπροσωπείται από ανδρείκελα τύπου Γιούνκερ, και της φράου Μέρκελ η οποία πήρε την σκυτάλη της πολιτικής ορθότητος του κλιντονισμού και την κραδαίνει στον Τραμπ. Κι από πίσω ο παρδαλός θίασος των εκ συστήματος ροζ αριστερών (και πρασίνως παραλογιζομένων) με κάτι μανιφέστα (κι ο Βαρουφάκης της “χρεοκοπίας μέσα στο ευρώ” & των παιγνίων με τα κουβαδάκια μέσα). Η “Ευρώπη” χωρίς στρατό, χωρίς FED, χωρίς μπούσουλα, με Deutshce bank και άλλες τινές οιονεί χρεοκοπημένες, με πρόστιμα δις στις ΗΠΑ, με γεμάτα τα θησαυροφυλάκια του γερμανικού κράτους και τον νότο στη ζητιανιά και τον “σοβαρότατο” κο Γιούνκερ να κουνάει το δάκτυλο στην Αμερική. Μα τι πίνει και δεν μας δίνει.... Αλλά όλοι αυτοί οι υπάλληλοι του ευρωσυστήματος (δημοκρατικού, οικολογικού, κλπ) έχουν κάθε κίνητρο να το υπερασπίζονται. Όταν ο συρφετός των διακοσμητικών ευρωβουλευτών αμείβεται μηνιαίως με σχεδόν 20 χιλιάρικα έκαστος (και θέλουν να είναι και λομπίστες με το αζημίωτο φυσικά), είναι φυσικό να δείχνει την αγανάκτηση του για τον εκατομμυριούχο Τραμπ! Κινδυνεύει συν τοις άλλοις και η “ευρωπαϊκή” (διάβαζε Γερμανική) μπίζνα της σωτηρίας του πλανήτη.

archaeopteryx είπε...

τώρα, τώρα... θα δει ότι έγραψες, και θα ξαναρχίσει, δριμύτατος.

Όσο για τα "πολιτικά" εδώ και καιρό απορούσα ποιος σατανάς είναι πίσω από την Πράσινη Απάτη... Προφανώς δεν είναι ένας, προφανώς εξυπηρετούνται πολλαπλά συμφέροντα. Οι επαγγελματίες πολιτικοί, προφανώς ...το κάνουν για επάγγελμα, και τα ΜΜ"Ε" δουλειά δεν είχαν δουλειά βρήκαν... Αλλοι βγάζουν τα πολλά λεφτά, και όλο και κάποιος ...εξυπηρετείται

Ανώνυμος είπε...

Αρχαιοπτέρυγα, σέβας!

Αλλ.!

Ανώνυμος είπε...

Από το περιεχόμενο των σχολίων είναι σχεδόν σίγουτο ότι ο ένας σχολιαστής είναι ο λεβέντης και ο άλλος η λουκά.