Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Τα αιολικά πάρκα είναι μέτωπο σύγκρουσης πολιτών με Πονηρούς και απετεώνες και όχι πολιτών και ΟΤΑ

Οι δύο "δημοσιογράφοι" της φυλλάδας που λέγεται "Βήμα" θα ήθελαν να πιστέψετε ότι ο καυγάς για τα αιολικά είναι καυγάς για το ποιος δήθεν θα πάρει τα ανταποδοτικά τέλη.

Όχι καλοί μου άνθρωποι. Ο καυγάς δεν είναι για ανταποδοτικά τέλη. Ο καυγάς είναι πώς θα γλυτώσουμε από τα πεταμένα και 100% ΜΗ ανταποδοτικά λεφτά που πετάμε για τις ΑΠΕ και την ΜΗ ανατρέψιμη ζημιά που κάνουν σε όλη την Ελλάδα. Οι ΑΠΕζήδες μας, παριστάνουν τους νομοταγείς πολίτες, αλλά οι αιολικοί είναι Μαφία, και οι αιολικοί της Νότιας Εύβοιας, εεε...

Και τα ανταποδοτικά τέλη είναι πρόσχημα για τα ιδιωτικά ανταποδοτικά τέλη. Πίσω από κάθε ΟΤΑ που θέλει αιολικά, cherchez la μιζ. Οι μίζες δεν είναι σε φακελάκια είναι σε ταξίματα, ποσοστά, άντε θα σου πάρουμε και τον μπατζανάκη σου για φύλακα.


Πράγματι, δεν υπάρχει κοινωνική αποδοχή για την απάτη.  Ξεκινάει από την αντίδραση στην ενόχληση, αντίδραση στην περιβαλλοντική ζημιά και όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για οικονομική απάτη, ενεργειακή κοροϊδία και περιβαλλοντικό θέατρο.

Για την δημοσιογραφική αρτιότητα της Τράτσα στα ενεργειακά, εδώ. Καλό μου έκανε, επικαιροποίησα τα καταιγιστικά και επίσημα πλέον στοιχεία που λένε ότι η απάτη είναι απάτη.

Για το πόσα γραμμάρια λιγνίτη ή κυβικά εκατοστά φυσικό αέριο εξοικονομήσαμε με τα αιολικά, διαβάστε την ερώτηση του βουλευτή, και τις απαντήσεις "τρία πουλάκια κάθονταν" των τύπων που παριστάνουν την Κυβέρνηση και τις Ρυθμιστικές αρχές. ΜΗΔΕΝ εξοικονομήσαμε, είπαν.

Πείτε την απάτη με το όνομά της: Απάτη. Και τους επαγγελματίες κυνηγούς επιδοτήσεων, σε βάρος σας, επίσης. ENEL go home.

4 σχόλια:

nikos είπε...

δεν έχουμε να κάνουμε με μαφία ,αλλά με με αγράμματους(καλοπληρωμένους ) συμμορίτες

nikos είπε...

θα τους ταράξουμε (την κάθε εξουσία) με Συνέδρια και δημοσίευσης !!!

nikos είπε...


Η αιολική ενέργεια «κατάρα» για το περιβάλλον και την οικονομία

http://www.econews.gr/2015/09/28/aioliki-energeia-diktyooikologia-125502/

nikos είπε...

Ανανεώσιμες Πηγές
Οι μεγάλες επιδοτήσεις προκαλούν "στρεβλώσεις" και ενισχύουν την ύφεση...


http://www.businessenergy.gr/articleviews/18094/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD