Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τι κοινό έχουν αυτοί οι δύο λεβέντες;


Εδώ καράβια χάνονται, αλλά, παραδόξως, όσο σκασμένος ήμουν το 2008, και όσο έξω φρενών ήμουν τον Απριλομάη του 2010, τόσο τώρα με έχει πιάσει μία παθητική αμηχανία με τα τεκταινόμενα γύρω από το "Ελληνικό Πρόβλημα".  Θεωρώ απίθανη ντροπή, έως "προδοσία" τους χειρισμούς της Φωτισμένης Ηγεσίας μας, τα ψέματα, τα λεφτά που υπάρχουν, τα μνημόνια, και τις λοιπές αρλούμπες.

Η Πράσινη Παπάρα είναι μικρό μόνο υποσύνολο της απίθανα εξευτελιστικής κοροϊδίας που υφιστάμεθα σαν λαός, ή χώρα, ή έθνος.  Με την διαφορά ότι την Πράσινη Παπάρα την σερβίρουν οι προωθητές της σε όλο τον Δυτικό κόσμο, και κυρίως όπου υπάρχουν Σοσιαλιστές.  (Και τονίζω τον "Δυτικό κόσμο" γιατί οι Ρώσοι χλευάζουν, οι Κινέζοι ψάχνουν και αυτοί για εξαγωγές σε κορόϊδα, και οι εγκέφαλοι που προωθούν την Πράσινη Απάτη φυσικά ψάχνουν για πελάτες σε χώρες με ...λεφτά.  Χώρες χωρίς λεφτά δεν ενδιαφέρουν).

Στον γενικό χαμό, πέρασε στα ψιλά ότι χρεοκόπησε κάποια Solyndra στην Αμερική. Αγαπημένη του Ομπάμα, και καλοεπιδοτημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Πράσινη Ανάπτυξη. Πράσινες Θέσεις Εργασίας. Η ίδια κοροϊδία που μας σερβίρει και ο ΓΑΠ. Για την χρεοκοπία της Solyndra, εδώ. Το θέμα έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις στις ΗΠΑ που ήδη είναι σε προεκλογική φάση.  Δείτε από το 1:08 στο βίντεο παρακάτω, και στο 1:30, τον Αμερικάνο ΓΑΠ  να λέει ότι το μέλλον της απασχόλησης των ΗΠΑ είναι εταιρίες σαν την Solyndra!  Σύμπτωση;  Τα ίδια λέει και ο ΓΑΠ, τα ίδια λένε και οι απανταχού Γερμανικές μπροσούρες, και τα ίδια λέει και ο Σόϊμπλε, και οι Γερμανοί Επενδυτές που έρχονται να βάλουν φωτοβολταϊκά στο Καφιριστάν.  Το βίντεο το βρήκα εδώ.Και πάμε στο ερώτημα που είναι ο τίτλος της ανάρτησης αυτής. Το ερώτημα με τρώει εδώ και αρκετό καιρό. Από τότε που είδα "Γερμανούς" πίσω από το IPCC, και την Διάσκεψη του Ρίο,  την Ανθρωπογενή Θέρμανση του Πλανήτη, και όοοολο το παραμύθι της Πράσινης Ανάπτυξης.  Αν οι Γερμανοί, απ' ευθείας ή μέσω ΕΕ, μπορούν και λαδώνουν ή επηρεάζουν, αλλέως πως, Ελληνικές Κυβερνήσεις για να παίρνουν συμβόλαια και να βρίσκουν ψηφισμένους νόμους της αρεσκείας τους -- δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς με αυτή την διαπίστωση -- τι, ρωτάω, τι τους εμποδίζει να το κάνουν αυτό ...διεθνώς;  Και τι πιθανότητες υπάρχουν αντί να αντιγράφει ο ΓΑΠ τον Ομπάμα, τουλάχιστον στις Πρασινάδες, να έχουν και οι δύο κοινό ...μέντορα;

Η πλάκα είναι ότι εύκολα ξεσκαλίζω Αμερικάνους bloggers να ψάχνουν την Russian Connection. Αλλά German Connection?  Μπέρδεμα...

Το Welcome to the Carbon Cult το βρήκα εδώ.  Και δεν υπαινίσσομαι ότι ο Ομπάμα ή ο ΓΑΠ είναι λωποδύτες... Αλλά οι προωθητές τους;

6 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

Υπάρχει βέβαια μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στους δύο λεβέντες:

Ο ένας (ο δικός μας) έχει μία Βουλή που εγκρίνει και σφραγίζει ότι αρλούμπα της φέρουν, ο άλλος έχει μία Βουλή με δική της, ανεξάρτητη Βούληση.

Αυτό είναι μέρος του Διαχωρισμού Εξουσιών.

Μάριος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kkJJ0bDsHAc&feature=related
Harry Klin
The green song. LOL.

Ανώνυμος είπε...

Αν αρχίσει να πλησιάζει το ΒΒΒ η Ιταλία θα μας ξεχάσουν και εμάς και τις πρασινάδες

nikos είπε...

Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Standard & Poors υποβάθμισε το βράδυ της Δευτέρας την Ιταλία

Ο Οργανισμός εξηγεί την απόφασή της ...οι προοπτικές για ανάκαμψη της ιταλικής οικονομίας έχει απομακρυνθεί σημαντικά, ....και η σημερινή κυβέρνηση συνασπισμού στη Ρώμη δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα(SIC)!!!!. πρόκειται για παρόμοια περίπτωση με την Ελλάδα ,δλδ. αμφισβητούν την ικανότητα της εκλεγμένης κυβέρνησης.. και είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας "ανεξάρτητης χώρας "

Ανώνυμος είπε...

¨...Η Πράσινη Παπάρα είναι μικρό μόνο υποσύνολο...¨
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!
@katalytikos

Ανώνυμος είπε...

Η πράσινη παπάρα φίλε Αρχαιοπτέρυγα είναι απόδειξη της γενικότερη αποχάυνωσης. Οταν ένας λαός πιστεύει ότι επιβάλλεται να έχει το άτομο "πράσινη" ή αλλιώς "οικολογική συνείδηση" αυτό δείχνει ότι ο λαός κοιμάται, δεν ζητά εξηγήσεις.

Η πράσινη παπάρα έγινε ο δούρειος ίππος που άλωσε μια κοινωνία που διακρίνεται, υποτίθεται, για την καχυποψία της. Τρομάρα μας!

Kaymakchalan