Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Η απάτη της Κλιματικής ΑλλαγήςΚανείς, ποτέ, δεν αμφισβήτησε ότι το κλίμα της γης αλλάζει. Όπως είπε και ο Κουτσογιάννης, το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια.  Και, πρώτα ο Θεός, θα αλλάζει για άλλα τόσα. Τις γνωστές αιτίες της διαχρονικής αλλαγής τις ανέφερα εδώ.

Η απάτη έγκειται ότι μερικοί σύγχρονοι ιεραπόστολοι, είτε επειδή έχουν οικονομικά συμφέροντα, είτε επειδή δουλεύουν για άλλους με οικονομικά συμφέροντα, προσπαθούν εδώ και 20-30 χρόνια, από τότε που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ και επανενώθηκαν οι Γερμανίες, να μας πείσουν ότι κάτι διαφορετικό γίνεται από το 1800 (που, συμπτωματικά, τέλειωσε ο μίνι παγετός, μετά την θερμή περίοδο του μεσαίωνα).

Αν έλεγε κάποιος στον ιεροεξεταστή του Μεσαίωνα που αποσπούσε μετάνοιες, ή πουλούσε συγχωροχάρτια, ότι ο Πάπας και το συνάφι του ήταν λαμόγια, δεν θα περνούσε καλά. Αλλά ο Πάπας και ο ιεροεξεταστής ζούσαν από αυτή την μπίζνα, και ο Βασιλιάς ή ο Μέγας Δουξ, ασκούσε εξουσία και φορολογούσε με αυτή την μπίζνα.  Ίδια περίπτωση.


Εάν έλεγε κάποιος στο αντίστοιχο σκυλολόϊ των Αζτέκων ότι θυσιάζοντας  ανθρώπους είναι ψυχανώμαλοι δολοφόνοι, σίγουρα θα ήταν το επόμενο θύμα.


Και οι ιεροεξεταστές, και τα συγχωροχάρτια, και οι ανθρωποθυσίες είχαν σαν σκοπό δήθεν τον εξευμενισμό του θείου, αλλά  στην πράξη ασκούσαν ηθικό, σωματικό και οικονομικό έλεγχο σε υποτελείς. Εάν έτρωγαν τα θύματά τους, δεν πήγαινε χαμένη και η πρωτεΐνη... Να μην πω για την Ιφιγένεια που παραλίγο να της ανοίξουν την καρωτίδα για να φυσήξει αέρας...  Άσε πια τον Αβραάμ.

Η επιστήμη, η αστρονομία, η γεωφυσική, η μετεωρολογία, η υδροδυναμική, ακόμα και τα μοντέλα της κλιματολογίας (ή άλλα μοντέλα) είναι απόλαυση. Οι ανθρωποθυσίες και η ανθρώπινη εκμετάλλευση είναι κάτι άλλο.  Η επιστήμη που αγοράζεται και καθοδηγείται με ανώμαλες σκοπιμότητες, δεν είναι επιστήμη.  Κάτι πλασιέ δικαιωμάτων άνθρακα, που εκφέρουν δοξασίες, τους θεωρώ πωλητές συγχωροχαρτιών, κοινώς, απατεώνες. Κάτι Υπουργούς Κλιματικής Αλλαγής τους θεωρώ προσκυνημένα υποκείμενα -- και εάν τα πιστεύουν κιόλας, και βλάκες.

Δείτε ποιός έφερε τον Al Gore στην Ελλάδα.

Το βίντεο το βρήκα εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχει και τον βλάκα τον ΓΑΠΑ στο 1:58

Ανώνυμος είπε...

http://www.ted.com/talks/david_deutsch_on_our_place_in_the_cosmos.html
έχει και υπότιτλους στα ελληνικά

15:30

.....
Διότι αν είναι αληθές ότι η καλύτερη επιλογή που έχουμε αυτηστιγμής είναι να μην εκπέμπουμε CO2, με συμφωνίες όπως το Πρωτόκολλο του Kyoto, με τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην οικονομική δραστηριότητα, και το υπερβολικό κόστος της τάξης εκατοντάδων δισεκατομυρίων δολαρίων ή άλλου νομίσματος, τότε το ίδιο το πρωτόκολλο είναι καταστροφή με όποιο λογικό μέτρο.
.....

spiral architect είπε...

Oπως έγραψε κάποτε ο Ανδρέα Καμιλιέρι βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου αν νομιμοποιείτο η ανθρωποφαγία θα βρίσκονταν πολλοί "πρόθυμοι" να το προωθήσουν στις μάζες.