Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Πιθανότητα διάλυσης της Ε.Ε.; Αινείτε τον Κύριο!


Όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις ανάβω κεράκια, και ακούω κάτι μεταξύ ουβερτούρας 1812 και τον Μεσσία του Händel... Πάρτε το δεύτερο γιατί το πρώτο θα θεωρηθεί ...μιλιταριστικό.

6 σχόλια:

nikos είπε...

Η χαρισάμενη ζωή της κολλητής του Γιωργάκη Τίνας Μπιρμπίλη

Ζωή χαρισάμενη ζει η πολύ καλή φίλη του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Από πέρυσι τον Αύγουστο, όπου και πήρε το δικό της υπουργικό θώκο ο έτερος φίλος Γιωργάκη, κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου έπρεπε να βρει τρόπο να χρυσώσει το χάπι της κας. Μπιρμπίλη και έτσι μετά από μία… «πετυχημένη» θητεία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Πατρίδα την αποζημίωσε, στέλνοντάς την ως Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Εκεί απολαμβάνει αφορολόγητες απολαβές ύψους 300.000 € από εσάς κοροϊδάκια Έλληνες που δεν ξέρατε να πάτε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιωργάκη και να τι παθαίνετε τώρα! Και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά απολαμβάνει μία υπερπολυτελή κατοικία στα Ιλίσια Πεδία 500 τ.μ., σοφέρ και προσωπικό μάγειρα για τις λεπτές… οικολογικές προτιμήσεις της κας. Μπιρμπίλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πέρυσι ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει για την τοποθέτηση της κας. Μπιρμπίλη κα προτιμούσε αυτή του κ. Ρουμελιώτη, αλλά δεν βαριέσαι… «δικά» μας παιδιά! Πρόσφατα είδαμε στην «διαύγεια» ένα καινούργιο «μπιλιετάκι» που ταξιδεύει για τα Ιλίσια, το οποίο ανέφερε ό,τι εγκρίνεται «η έκδοση χρηματικού εντάλματος στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος με β΄ υπόλογο την ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με βαθμό Πρέσβεως και στο Ταμείο Υπολόγου Συμψηφισμών για την πληρωμή εξόδων πρώτης εγκατάστασης λόγω έναρξης της τοποθέτησης της στη ΜΕΑ-ΟΟΣΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ που θα πληρωθεί με το ποσό των ΕΥΡΩ 5.619,87».

Καταλάβατε τώρα τι έχει γίνει έτσι; Μέχρι και τον ατμομάγειρα και τις πιλάτες εσείς θα τα πληρώσετε, καλοί μου Έλληνες, που η κυβέρνηση, αφού τα έχει κάνει όλα καλά και σοφά και εσείς έχετε μετατρέψει το σ…το σας σε παξιμάδι, μοιράζει τα δικά σας πεντοχίλιαρα αφειδώς! Πάλι καλά που τους φέρνετε και δάκρυα στα μάτια για τις θυσίες σας! Μην ξεχαστούμε, καλοκαιράκι έρχεται στείλτε και κανένα φράγκο εκεί στα μαύρα ξένα…

Ανώνυμος είπε...

Στην Μαρίν Λεπέν θα το χρωστάμε (εν μέρει και στον Νάιτζελ Φάρατζ).

Αλλά στη Λεπέν πρωτίστως γιατί με την ατζέντα της έφερε αυτό το αποτέλεσμα και όρισε την ατζέντα και των άλλων, σε σημείο που Σαρκοζί Ολάντ να σφάζονται στην ποδιά της.

Ο Γαλλικός Εθνικισμός (Chauvin) αναδύεται εκ των πραγμάτων για να αντιμετωπίσει το γερμανικό επεκτατισμό της Μέρκελ.

@Αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Εν ολίγοις εθνικός πολιτικός επαναπροσδιορισμός της Ευρώπης μέσω της Γαλλίας.

Η Μαρίν Λεπέν επικράτησε ιδεολογικά γιατί μίλησε για την Goldman Sachs που κυβερνά την Ευρώπη, μίλησε για Εθνικό νόμισμα, μίλησε για Παγκοσμιοποίηση, μίλησε για Γαλλικό Έθνος.

@Α.

Ανώνυμος είπε...

και ο Νάιτζελ Φάρατζ το ίδιο, εννοείται

το μόνο σίγουρο είναι ότι:

"Μπορεί να πεινάμε, αλλά δεν πλήττουμε!"

με τον Αρχαιοπτέρυγα να εκφράζει προτίμηση προς το ΚΚΕ

@Αλλενάκι

archaeopteryx είπε...

τι να σου πω βρε αλλενάκι, είδα την Αλέκα με ...άλλο μάτι

Ανώνυμος είπε...

χε χε χεεεε!!!

να ειδοποιήσω ένα φίλο μπλόγκερ πολύ καλό παιδί, που σε εκτιμά πολύ (θα χαρείεεεί);

ε ρε τι τραβάμεεεε!!!

χτες στο έξτρα ήταν εντυπωσιακή πάντως, "αταλάντευτη, ακλόνητη, αδιαπραγμάτευτη, ανόθευτη για την "έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα" (στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στη δεη, στις μεγάλες κρατικές και άλλες επιχειρήσεις που θα κοινωνικοποιηθούν"

είναι ειλικρινείς και αυτό είναι το κυρίως προσόν τους
δεν κρύβουν τι θέλουν και τι δεν θέλουν

έτσι καθείς ξέρει τι έχει να περιμένει

έχουν επίγνωση επίσης ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού δεν θέλει αυτό που θέλουν αυτοί (κομμουνισμός, τι διαφορά έχει από την υπόλοιπη αριστερά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα..., γιατί το διαχώρισε, "είμαστε κομμουνιστές" είπε "δεν είμαστε "αριστερά")

δεν θα κάνει συνεργασίες, άρα δεν θέλουν να κυβερνήσουν, θέλουν να είναι αντιπολίτευση

@Αλλενάκι