Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δεν φοβάμαι τις συνεργασίες


Η μόνη πολιτική συνεργασία που φοβάμαι είναι αυτή που προωθεί τήν συνέχιση της Κυβέρνησης Παπαδήμου, γνωστής και σαν Γερμανικό Ευρωπαϊκό κόμμα, και αυτή που προωθεί κληρονομικούς βολευτές, ή υπαλλήλους του Περιστέρη και του Κοπελούζου -- τον Ελλάκτορα τον συνήθισα, σχεδόν.  Πριν 6 μήνες, π.χ., θα χαιρόμουν εάν διάβαζα την συνεργασία ΝΔ και Καζάκη.  Δεν θα με ενοχλούσε η σύμπραξη Χρυσής Αυγής και Σύριζα, όσο διαμετρικά αντίθετοι και εάν είναι σε ορισμένα θέματα, που όμως θεωρώ λεπτομέρειες, ή συμπτώματα. Π.χ., οι μετανάστες θα εξαφανιστούν εάν φύγουμε από το ευρώ, αλλά δεν θα έφευγα από το ευρώ για να διώξω τους μετανάστες, όπως δεν θέλω την δραχμή, αλλά την στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους (διαβάστε τον Σκαπέρδα, εάν δεν τον έχετε διαβάσει).

Ούτε με χαλάει σύμπραξη Καμμένου με οποιονδήποτε (πλην Οικολόγων Πράσινων και επαγγελματιών Πασόκων... έεε... έχω και εγώ ...κόκκινες γραμμές).  Ούτε θα με ενοχλούσε η σύμπραξη Καμμένου με την ΝΔ (αν ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα ...αισθητικής).  Και μην ξεχνάτε, λεφτά δεν υπάρχουν, είμαστε εμείς και εμείς, δόξα τω Θεώ. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα έχει τελειώσει και ο Εμφύλιος, και ο Μεγάλος Διχασμός.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας όλοι οι κεντροδεξιοί!
Έχετε εμφυλιο πόλεμο (5 κόμματα: ΝΔ-Ανεξ. Ελλ-ΛΑΟΣ-Ντορα-Μανος) ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά ενωμένο (με εξαίρεση την Κατσελη που παιρνει 0,5%)

Οι νοικοκυραίοι της χώρας σας γυρίζουν την πλάτη γιατί με την αλαζονία, τα τσιφλίκια και τις έριδές σας θα ξαναφερετε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με μαθηματική ακρίβεια!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου ανώνυμε των 2:06, αυτός που διατήρησε το ΠΑΣΟΚ στη ζωή ήταν ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Θα ψηφίσουμε λοιπόν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Αντωνάκη Σαμαρά. Και αν το καλοσκεφτείς, είναι η δεύτερη φορά που το έκανε, μετά το 1995 και την εκλογή Στεφανόπουλου. Και τώρα θα ήταν το τέλος του ΠΑΣΟΚ, μετά την εξωφρενική εξαγγελία για δημοψήφισμα.

Ψήφισε λοιπόν εσύ τον Αντώνάκη σου, για να ξανασώσει το ΠΑΣΟΚ μόλις το χρειαστεί. Βλέπεις, οι συμμαθητές αλληλοβοηθιούνται όποτε χρειαστεί.

Με πολλή αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=455083&h1=true

http://boingboing.net/2011/06/30/jellyfish-swarm-forc.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξέρουν να κυβερνούν και δεν θα κλατάρουν παρά τη συντριβή τους στις επικείμενες εκλογές. Το ΚΚΕ θα κρατηθεί επίσης, λόγω Ιστορίας και σταθερότητας. Αντωνάκης, Μπένυ, Αλέκα, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Είναι σε κόμματα μακρόβια που θα τα καταφέρουν. Οι άλλοι θα αρχίσουν να διαλύονται από τις 7 Μαΐου. Οι μόνες σοβαρές θέσεις για την Ενέργεια είναι του ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα θετικό προς την Πυρηνική Ενέργεια. Το ΠΑΣΟΚ θα πάει προς τα εκεί λίαν συντόμως. Η ΝΔ λίγο αργότερα, αφού ξεφορτωθεί τον Σαμαρά και φέρει πίσω τον Καραμανλή ή αναδείξει το Βορίδη σε αρχηγό της. Καλαφάτης, Μουσουρούλης και άλλοι πολλοί τέτοιοι στη ΝΔ κάνουν ζημιά με την ασχετοσύνη τους. Ισως χειρότεροι και από τη Μπιρμπίλη, αν είναι δυνατόν!

nikos είπε...

προσωπικά αναρωτιέμαι .. υπάρχουν ελληνες με "σώα τας φρένας" που ακόμα σήμερα ψηφίζουν τον Βαγγελαρο(ΠΑΣΟΚ) και Αντωνάκη (Ν.Δ.) είναι δυνατών χιχχι

Ανώνυμος είπε...

http://www.sparkleofnature.com/15149%201920x1200.htm

Καλή Πρωτομαγιά σε ολους σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο το ρευμα. Ειναι και το νερο στοχος της ΝΤΠ.

http://www.economist.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10306:geotriseis&catid=7:agriculture-and-forestry&Itemid=73

Ανώνυμος είπε...

@ 7.28
Μιλας για πυρηνικη ενεργεια λες και ειναι κατι απλο που τα αποβλητα του θαβονται και ξεχνιουνται. Το παιχνιδι με την πυρηνικη ειναι θανατηφορο. Ειδικα στην χωρα μας που ειναι περιορισμενης εκτασης και εντονα σεισμογενης.
Υπαρχει απειρη ενεργεια χωρις παρενεργειες στο συμπαν και ο Τεσλα το απεδειξε. Ειναι στο χερι των κυβερνοντων και των "προβατων" να την χρησιμοποιησουν και μαλιστα δωρεαν.
Αλλιωτικα ας πορευτουμε οπως πορευομασταν τοσα χρονια με την Πτολεμαϊδα και την Μεγαλοπολη.