Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αυτή η κοπελιά με θεωρεί άρρωστο


Θεωρεί την μη αποδοχή της μπουρδολογίας και της μαγειρεμένης επιστήμης του ανθρωπογενούς θερμοκηπίου, αρρώστια που χρειάζεται θεραπεία. Θέλει να σώσει την Μαμά Γη βάζοντάς μας σε πυκνοκατοικημένες πόλεις. Είμαι σίγουρος ότι εάν ήταν στην Ευρώπη θα γούσταρε τον Μπαρόζο, και θα δούλευε στον ΟΟΣΑ.

Από το http://www.zerohedge.com/news/guest-post-face-authoritarian-environmentalism

ΥΓ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σκεπτικιστή. Απλά δεν είμαι εντελώς αγράμματος, και με τάϊζαν σαρδέλες μια φορά τον μήνα όταν ήμουν μικρός, και δεν έγινα εντελώς στόκος!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Μπιρμπίλω είναι κουκλάρα μπροστά της

archaeopteryx είπε...

Μμμμ... υποκειμενικό είναι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Ρατσιστή!

Μη σκας και σου έχουν έτοιμο νόμο και για αυτό!

Όχι, τι νόμιζες;

Τι θα κάνουν οι Έμες τούτου του κόσμου, που μου θέλετε όλο Μόνικες και Σκάρλετ...

Ανώνυμος είπε...

Ευγονική το λένε (αλλά από την ανάποδη...)

archaeopteryx είπε...

Να δούμε αν θα προλάβουν τον νόμο πριν βγούμε από την ευρωζώνη (κι αν θα ισχύει μετά)

Ανώνυμος είπε...

μη μιλάς καθόλου... καλύτερα αυτή παρά η Αντζελίνα...
σκέφτεσαι να την επιστρατεύσουν για να κάνει καμπάνια στα χαϊβάνια;...

katalytikos είπε...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ Eco-Gulags!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ξέσπασε η οργή για τις δηλώσεις περί "περίθαλψης" των σκεπτικιστών στην Αμερική, άρχισαν τα περίεργα.

Ξαφνικά το όνομα της εν λόγω κυρίας αφαιρέθηκε από ιστοσελίδες του πανεπιστημίου της. Η προσωπική της σελίδα χάθηκε από το τμήμα όπου διδάσκει και διάφορα άλλα.

Βλέπετε όταν ξέσπασε ο σάλος κατάλαβαν κάτι απλό: ότι όσα προτείνει η μανδάμ αντιβαίνουν ευθέως στην συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης. Εκεί βέβαια το σύνταγμα τους το θεωρούν ιερό.

Εδώ η ορνιθολογική λέει ξεκάθαρα σε μελέτη της ότι κάποτε οι μειοψηφίες μπορούν και πρέπει να αποφασίζουν για την πλειοψηφία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Αλλοι τόποι άλλα ήθη βλέπετε.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Aυτη η κοπελιά μοιάζει με τρωκτικο και σιγουρα πληρωνεται καλα για να υποστηριζει ο,τι της λεει η ΝΤΠ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ φοβαμαι οτι οι πρασινοι ναζιστες που κυβερνουν θα θελησουν να χρησιμοποιησουν τους νεκρους για παραγωγη βιοαεριου

Ανώνυμος είπε...

@ Kaymakchalan
Εδώ η ορνιθολογική λέει ξεκάθαρα σε μελέτη της ότι κάποτε οι μειοψηφίες μπορούν και πρέπει να αποφασίζουν για την πλειοψηφία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Άλλοι τόποι άλλα ήθη βλέπετε.

Πρόσφατα διάβασα κάπου, ότι σκέφτονται, κάποιες «καινοτόμες» νομοθεσίες για το περιβάλλον και την προστασία του να προτείνονται και να υιοθετούνται από τους φωστήρες της Κομισιόν και μόνο με τη συλλογή μερικών χιλιάδων υπογραφών που συλλέχτηκαν μέσω ίντερνετ! Μήπως αυτό είχαν υπόψη τους τα παιδιά της Ονρνιθολογικής που συντάσσουν τις μελέτες;
Αλλά δεν φταίνε οι ορνιθολόγοι. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν που τους αποφέρει πολλά πολλά έσοδα από πολλούς τομείς.
Υπεύθυνοι για τα χάλια μας είναι οι βλάκες πολιτικοί που τους έχουν αφήσει στο απυρόβλητο να αλωνίζουν επί δεκαετίες. Τελευταία δε ο Παπακωνσταντίνου που αποδεικνύεται τελικά χειρότερος από την Μπιρμπίλη με νομοθετικές ρυθμίσεις προσπαθεί να τους καθιερώσει και ως μοναδικές "αυθεντίες"σε θέματα Μελετών!
Kaymakchalan, φοβάμαι ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

Tην κλεψια και την προδοσια στην πολιτικη εις βαρος της χώρας τις αποκαλουν "λάθη" για να παιρνουν συγχωρωχάρτι. Ειναι πλέον πάγια τακτικη τους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DKnVEFI1ALM

Ο Χειρουργός είπε...

Αυτό με τις σαρδέλες δεν το επιασα...
Τι εννοείς;

archaeopteryx είπε...

λένε ότι τα ψάρι και τα ιχθυέλαια βοήθησαν στην ανάπτυξη του ανθώπινου εγκεφάλου... Έεε... λίγο χιούμορ. Μου έλεγαν να τρώω σαρδέλες για να βλέπω καλά. Τώρα τις τρώμε για τα ωμέγα ψαρόλαδα, τρέχα γύρευε.

Ανώνυμος είπε...

"προσπαθεί να τους καθιερώσει και ως μοναδικές "αυθεντίες"σε θέματα Μελετών!"

Και με τα πανεπιστήμια στο χάλι τους, τους ακαδημαϊκούς σε λήθαργο, το έργο θα είναι πανεύκολο!

Κάποτε ίσως φανεί δικαστής στο ΣτΕ με αρκετά μπολς για να τονίσει τα αυτονόητα, ότι καμιά ΜΚΟ δεν μπορεί να αναστέλλει το Σύνταγμα μας. Σε αυτό ζηλεύω τους Αμερικάνους και την προσήλωση τους στο Σύνταγμα τους. Εμείς εδώ το έχουμε γραμμένο από χέρι.

Kaymakchalan

katalytikos είπε...

Kaymakchalan
¨Κάποτε ίσως φανεί δικαστής στο ΣτΕ με αρκετά μπολς για να τονίσει τα αυτονόητα...¨.
ΜΚΟ ¨ΝΟΜΟΣ ΦΥΣΗ¨ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ..........

katalytikos είπε...

LINK: http://www.nomosphysis.org.gr/

Φακ Κώστας είπε...

Πάλι καλά να λες.
Φαντάζεσαι να σε θεωρούσε σέξυ?

Ανώνυμος είπε...

Σε μια σχετικά πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, ο ΥΠΕΚΑ είπε, ότι υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά ακόμα άμεσα.
Πρέπει, να προωθηθούν μερικά Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, νόμους κλπ, αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού (3-4 άτομα έχουμε στο Υπουργείο που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, οπότε πως να προλάβουν, είπε). Εξήγησε, ότι μάλλον θα αναθέσει τη σύνταξη - επεξεργασία τους, ΕΞΩ υπηρεσιακώς.
Επομένως, αν προλάβει και προκηρύξει και αυτά τα έργα (νομοθετικά) όλο και κάποια ΜΚΟ νομικών συμφερόντων ή περιβαλλοντική μπορεί να αναλάβει τη δουλειά.
Βέβαια δεν ξέρω αν κάνει και απευθείας ανάθεση. "Κατεπείγον" κάτι, τη λένε αυτή τη διαδικασία νομίζω).

spiral architect είπε...

Θα μπορούσα να δεχθώ (υπό προϋποθέσεις) την αστικοποίηση, γιατί - έτσι κι αλλιώς - από την έναρξη της βιομηχανικής επανάστασης αστικοποίηση γινόταν και συνεχίζει να γίνεται.

Πως συνδυάζεται όμως η προτεινόμενη από την εύμορφη καθηγήτρια αστικοποίηση με την ανθρώπινη επέμβαση στο υπόλοιπο της γαίας με κάθε λογής φαραωνικές κατασκευές που θα μειώσουν το CO2 (και καλά!)

Σύνθετα προβλήματα τεχνικού, οικονομικού, βιολογικού κλπ χαρακτήρων λύνονται και ανακοινώνονται από ομάδα ειδικευμένων με τον καθένα να δουλεύει στον τομέα του.

Από τα τέλη του 20ου και στις αρχές του 21ου ακόμα, το "άλας της γης" αντιμετωπίζει σοβαρό υπαρξιακό και ιδεολογικό πρόβλημα.