Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Βρήκα την λύση στην διαφωνία ΔΕΗ και Μυτιληναίου για την τιμή του ρεύματος για την Αλουμίνιο


Να ηλεκτροδοτήσει ο κ. Μυτιληναίος την Αλουμίνιο με αέριο και πολλάαα αιολικά (ας τον βοηθήσουν και οι κκ. Κοπελούζος και Περιστέρης που ξέρουν κι αυτοί από αυτά), και όταν το κάνουν, ας πάρει κι από την ΔΕΗ να κάνει μουαγιέν.

Δεν με ενοχλεί ούτε το επιδοτούμενο ρεύμα για την Αλουμίνιο, ούτε η ρύπανση της Αλουμίνιο, ούτε τίποτα. Με ενοχλούν τα ψέματα σε καιρό κρίσης. Τα αιολικά όλων αυτών των κυρίων δεν έχουν σχέση με ηλεκτροδότηση. Έχουν σχέση με λεφτά που τους ...λείπουν. Όχι από μας μάγκες... Ούτε στα βουνά μας ή στα νησιά μας.

Όλα τα αιολικά της Ευρώπης δεν φτάνουν ούτε για ένα κιλό αλουμίνιο. Ούτε για ένα γραμμάριο.

3 σχόλια:

spiral architect είπε...

Τα ΑΠΕ είναι μια παράμετρος του θέματος της ηλεκτρενέργειας. Με τη περίπτωση Μυτιληναίου το πράμα χόντρυνε και πλέον πάμε για οριστική εκκαθάριση του "προβλήματος ΔΕΗ" φυσικά προς όφελός τους και εις βάρος μας. Άλλωστε μην παραβλέπεις ότι πλην Μ. ΣΗΘΥΑ πια είναι και η κουτσή Μαρία. Καίνε (ή θα καίνε) εισαγόμενο καύσιμο και πουλάνε ΗΕ με το αζημίωτο.
Η εποχή της ανάκτησης θερμότητας από θερμοηλεκτρικές μονάδες και επαναχρησιμοποίησής της έχει περάσει ανεπιστρεπτί

nikos είπε...

αφου προυσπραξε 2 δις Ευρώ για την παραγωγή του για τα επόμενα 10 χρόνια από Ελβετία πριν 2-3 χρόνια τι είναι να "εξαγόραση" δυο δικαστές χιχχι

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να μην φτιάξει μια μονάδα με Αεριο ο Μυτιληναιος δίπλα απο το εργοστασιο του και να το τροφοδοτει μονος του χωρις την ΔΕΗ...Σε τοσα project ειναι...