Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ψυχρολουσία από την Γερουσία των ΗΠΑ: Το σύμφωνο του Παρισιού θα αποτύχει όπως αυτό του Κυότοhttp://www.epw.senate.gov/public/_cache/files/36c16fe3-27ea-49b3-99b0-4a0b2aef8f3d/final-epw-white-paper-lessons-from-kyoto-4.21.2016.pdf

http://thehill.com/policy/energy-environment/277167-senate-gop-tries-to-throw-cold-water-on-paris-climate-deal

http://www.thegwpf.com/paris-agreement-will-fail-just-like-kyoto-agreement-u-s-republicans-predict/

 Η Ρεπουμπλικάνικη πλειοψηφία στην Γερουσία των ΗΠΑ προειδοποιεί:  Το σύμφωνο του Παρισιού θα αποτύχει, όπως και αυτό του Κυότο.

Το Σύμφωνο του Παρισιού είναι γεμάτο ευχολόγια και κούφιες υποσχέσεις και αυτό, και οι σχετικές διεθνείς δηλώσεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Η (απερχόμενη) Κυβέρνηση του (Δημοκρατικού) Ομπάμα, φυσικά διαφωνεί.  Από τους υποψήφιους, οι μεν Δημοκρατικοί κλαίνε με μαύρα δάκρυα για την επερχόμενη φριχτή ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, οι δε Ρεπουμπλικάνοι την χλευάζουν σαν κοροϊδία, ή σαν "μη βασιζόμενη σε επιστημονικά στοιχεία".

Αν με ρωτάτε, οι μεν νομίζουν ότι θα μπαλαμουτιάσουν τους Κινέζους με Πράσινα Φούμαρα, και οι δε με πιο ρεαλιστικές εμπορικές συμφωνίες.

Ζούμε στην εποχή της αποβλάκωσης, όπου τελικά πουλάει το μπαλαμούτιασμα (έτσι οι χαχόλοι ασχολούνται με άλλα)

1 σχόλιο:

George είπε...

Οι κινέζοι δεν είναι μαλακες. Και αυτοί έχουν αρχίσει και καλά την στροφή στην πράσινη ενέργεια γτ φτιάχνουν οι ίδιοι καθρέφτες