Σάββατο 10 Ιουνίου 2017
Η εξαπάτηση με τα μαγειρεμένα στοιχεία... Climategate συνέχεια
http://www.telegraph.co.uk/comment/11367272/Climategate-the-sequel-How-we-are-STILL-being-tricked-with-flawed-data-on-global-warming.html
Η Κλιματολαγνεία και η Θερμοκηπίαση είναι πολιτικές επιλογές των μικροσκοπικών αφεντικών μας, δηλαδή των Γερμανών, των όποιον "συμμάχων" έχουν αγοράσει, και των ντόπιων δωσίλογων τους.
Το άρθρο είναι του 2014, αλλά είναι όσο επίκαιρο όσο ποτέ. Στο άγχος του να ...ζεσταινόμαστε πολύ, φυσικά και έχουν μαγειρέψει τα δεδομένα, πέρα από το αρχικό Climategate. Ο λόγος για το εργαστήριο στο Columbia που δηλώνει "NASA". Δεν είναι NASA, είναι ένα εργαστήριο στο Columbia University, και κέντρο θερμιστών των ΗΠΑ, αντίστοιχο με το East Anglia του Η.Β. Αυτοί έχουν οργασμούς κάθε φορά που κάνει ζέστη και δεν διστάζουν να την κατασκευάζουν όταν δεν τους βγαίνει. Η εικόνα αριστερά-επάνω, μεγαλώνει με κλικ. Το κρύο "προσαρμόστηκε" και έγινε ζέστη.
Κανείς δεν αμφιβάλει ότι τι κλίμα αλλάζει εδώ και μερικά δισεκατομμύρια χρόνια, και θα αλλάζει για άλλα τόσα. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το ατμοσφαιρικό CO2 ανέβηκε μετά το τέλος του μίνι παγετού. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι ίσως ανέβηκε και το ανθρωπογενές CO2. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το ατμοσφαιρικό CO2 συμβάλλει σε κάποια περιορισμένη αύξηση της θερμοκρασίας (περιορισμένη από νόμους της Φυσικής που συνεπάγονται ψύξη για κάτι που θερμαίνεται). Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το αυξημένο, για οποιονδήποτε λόγο, CO2 συμβάλλει σε ...πρασίνισμα λόγω αυξημένης βλάστησης! Αλλά, ως εκεί! Πράγματι η θερμοκρασίες της περιόδου μας είναι από τις χαμηλότερες των τελευταίων 11.000 ετών. Tα τελευταία 11.000 χρόνια είναι η πιο πρόσφατη μεσοπαγετώδης περίοδος.
Οι πολυδιαφημισμένες ζέστες του 2015, ή όποτε ήταν το τελευταίο Ελ Νίνιο, ήταν στιγμιαίες σε κλίμακα 11.000 ή έστω ...30 ετών. Μία μέρα ή ένας μήνας ζέστης δεν ζεσταίνουν τον μέσο όρο 30 ετών. Τα μοντέλα που έχουν αποτύχει σε κάθε μέχρι στιγμής πρόβλεψη, αυτά τα μοντέλα προβλέπουν υπερθερμάνσεις, που για να έχουμε να λέμε, βαφτίστηκαν κλιματικές αλλαγές. Ο κρύος Ιούνιος και ο σεισμός στην Μυτιλήνη εύκολα θα αποδοθούν σε κάποια Κλιματική Αλλαγή. Για να είναι η λέξη στο προσκήνιο. Και για το Ελ Νίνιο, μην είστε σίγουροι ότι δεν είναι ...ηφαιστειογενές.
Να έχετε άγχη για τα χάλια μας, την φτώχεια, την αναγκαστική μετανάστευση, το ότι τελειώνουν τα λεφτά κάθε 20 του μηνός, για την αποβλάκωση, για ένα σωρό πράγματα. Μην έχετε άγχη για την Κλιματική Αλλαγή. Μούφα είναι για να μην δίνετε σημασία στα πραγματικά προβλήματα...
Και, μαγειρεμένα ή ωμά, με Θέρμανση ή Ψύξη, εάν (και τονίζω, "εάν") φταίει κάποιο ανθρωπογενές CO2 για όλα αυτά, καλοί μου άνθρωποι, μην παιδεύεστε και μην μας παιδεύετε με ΑΠΕ. Οι ΑΠΕ είναι ενεργειακά ασήμαντες, οπουδήποτε, και οι ΑΠΕ έχουν μετρηθεί ότι δεν μειώνουν CO2. Eίτε σε μεμονωμένες χώρες, ή σε οικονομετρικές αναλύσεις πολλών χωρών, οι ΑΠΕ, ακόμα και στο μικροσκοπικό ποσοστό τους (ή στα Γερμανικά ποσοστά τους), δεν μειώνουν εκπομπές CO2 (δηλαδή δεν μειώνουν κατανάλωση καυσίμων). Οι εκπομπές και η κατανάλωση μειώνονται α) με φτώχεια, β) με αποδοτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, γ) με μικρότερα αυτοκίνητα, δ) με λιγότερη οδήγηση, ε) με λιγότερη κεντρική θέρμανση τον χειμώνα, και, για να ξαναγυρίσω στο "α", με ύφεση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου