Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το παραλήρημα του τρολ-προβοκάτορα...


Έχω μαζέψει κι άλλα τέτοια... Μερικά θα τα έχετε δει και εσείς... Η πλάκα είναι ότι τα σχόλια περί "κοπριτών" είναι από το ίδιο IP με τα σχόλια του "οργισμένου" ανώνυμου.  Ό ίδιος που απειλεί, ο ίδιος τα γράφει. Με καταγεγραμμένα IP's και ώρα.  Το κουμπάκι αυτό, κάτω κάτω στην ιστοσελίδα καταγράφει IP's, συνήθως και τα λεγόμενα καμουφλαρισμένα IP's (αν μπεις μέσα στις λεπτομέρειες). Όχι, δεν ξέρω ποιοι είστε, ούτε με νοιάζει... Απλά τα  ΙP's καταγράφονται.... για τον φόβο των ...πονηρών.


Κάθε τεχνοκρατική κριτική, κάθε επισήμανση λάθους, κάθε διαφωνία είναι ευπρόσδεκτη. Το τρόλινγκ και οι προβοκάτσιες δεν είναι διαφωνία...

 
 Λυπάμαι, αλλά θεωρώ τις ΑΠΕ οικονομική, ενεργειακή και περιβαλλοντική απάτη. Ναι, έχει σκοπιμότητες, ναι, έχουν στήριξη.   Χτες πχ. ο κ. Τσιπουρίδης έλεγε τις γνωστές αρλούμπες του στον Σκάϊ... Αρλούμπες, όχι επειδή τις λέει ο κ. Τσιπουρίδης, ή τις δείχνει ο Σκάϊ, αλλα μετά 40 χρόνια ύπαρξης και 20 χρόνια επιδοτήσεων, οι ΑΠΕ εξακολουθούν και δεν υπάρχουν, ενεργειακά. Υπάρχουν πολλές εγκατεστημένες και πληρωμένες, αλλά δεν παράγουν σημαντικό ρεύμα. Πουθενά. Ούτε στην Γερμανία -- από δικά τους στοιχεία.

11 σχόλια:

takis perreas είπε...

Παραληρηματικός!
Αλλά εφευρηματικά παραληρηματικός! Δεν μπορείς να πεις,ε;!
Το αχταρματζίδικο τρόλινγκ ενός καμένου εγκεφάλου!

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω το ερώτημα στον κύριο:
Αν δεν υπήρχε επιδότηση 40% στην επενδυση αιολικού πάρκου, εγγυημένη τιμή (που πληρωνουν οι "άλλοι") και προνομοιακό αδειοδοτικό καθεστώς (τύπου στρατιωτικών εργων σε δασικες εκτασεις)και φοροαμνηστία (όλα μαυρα) στις πωλήσεις αδειών των επενδυτών ΑΠΕ....θα είχαμε περισσότερο καθαρό αέρα να αναπνέουμε, τον ίδιο ή λιγότερο;;;;;

ΥΓ: Εσεις τον λέτε τρόλλ- εγώ τον λέω συμφεροντολόγο. Τρωει ψωμί ή παντεσπάνι από κάποια εταιρεία ΑΠΕ, αν και ποτέ δεν θα το παραδεχθεί δημοσίως.

archaeopteryx είπε...

μπορεί να μην του άρεσαν τα περι IP και ...ψάχνεται

archaeopteryx είπε...

Τακη, μερικά είναι πραγματικά διασκεδαστικά! Ίδιως όταν έχει γενικό moderation...ξεσαλώνει!

spiral architect είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
spiral architect είπε...

Κύριε κα(η)μένε φωτοβολταϊκάριε:
Ολοκληρώνοντας τη (εκ τοις πράγμασι) αποτυχημένη μπίζνα σας, καλείστε να μαζέψετε τα σκουπίδια σας απ' το χωράφι, παραδίδοντας αυτό στην προτέραν κατάσταση. Πληρώσαμε που πληρώσαμε τα κερατιάτικά σας, μη μας αναγκάσετε να μαζέψουμε και τα σκουπίδια που αφήσατε πίσω σας.

Φυλάξτε μου μόνο κάνα πανέλο, για να φορτίζω το λάπτοπ και το κινητό μου στο μιτάτο, γιατί πάνω στα Λευκά Όρη ατυχώς για τα ριφάκια δεν έχει ρεύμα.
Ένα λεπτό το Watt καλά είναι έτσι; Για ένα 240άρι πανέλο θα σας δώσω 30 ευρώ γιατί είμαι μπρούκλης.
Άιντε τυχερούλη, σου' φεξε πάλι!

spiral architect είπε...

Πολλοί απ' αυτούς έχουν πειστεί ότι, η ηλεκτρενεργειακή αυτάρκεια της Ελλάδας οφείλεται στα πανέλα και στα φουρφούρια τους. Ο γείτονας απέναντι που' χει στήσει εδώ και δυο χρόνια ένα δεκαρακι Φ/Β στην ταράτσα του, κάποτε μού είπε σοβαρά-σοβαρά ότι το Φ/Β του τροφοδοτεί όλη τη γειτονιά.
Μα το θεό, ρε!

spiral architect είπε...

Από μια μεριά, το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ούτε η χρεοκοπία, ούτε τα μνημόνια. Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανείπωτη και απερίγραπτη βλακεία που έχει απλωθεί σα τη μούχλα παντού.

archaeopteryx είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Αποβλάκωση, αποχάυνωση, η εκχώρηση κυριαρχίας δεν κουνάει κανένα, η απώλεια ελευθεριών δεν ενοχλεί, και ο σκοταδισμός είναι το νέο στάτους κβο.

Ανώνυμος είπε...

Μούχλα έχει το μυαλό σου ΣπιρουλίναΤέκτονα που δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και ξέρεις μόνο να μας λες για μουχλιασμένες καρβουνογενήτριες.

spiral architect είπε...

Ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα; Ε; Ε;