Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πράσινες χάντρες Ταμ-ταμ-ταμ



...«χάντρες» προς τους ιθαγενείς.

- «Εξοικονομώ ΟΤΑ» (προγράμματα 98. εκατ . ευρώ και προωθούνται άλλα 11 ύψους 4.000.000 ευρώ.) με έμφαση στα δημοτικά κτίρια, στην ενεργειακή αποδοτικότητα των δημοτικών μεταφορών και στις ενεργοβόρες δημοτικές εγκαταστάσεις
- Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημοσίων Ανοικτών Χώρων 60 εκατ. ευρώ
- Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτίρια 15 εκατ. ευρώ
- Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές «Κοινότητες» 37 εκατ...


ευχαριστώ ThW για τον σύνδεσμο

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει άδικο, αλλά αν δεις παλιότερες αναρτήσεις (βάλε στο ψαχτήρι: επενδύσεις + ΑΠΕ) του Κράλογλου και των συν αυτώ στο capital.gr που να σχετίζονται με την ενέργεια θα δεις ότι όλοι οι παραπάνω κύριοι συντάκτες του capital ήταν διαπρύσιοι κήρυκες των ωφελημάτων από τις πράσινες επενδύσεις.
Τώρα με αφορμή τις πράσινες ταράτσες (ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο μου τις ίδιες μαλακίες λέει) βρίσκει πάτημα να του τα χώσει. Ευκολάκι ρε φίλε, peace of cake που λεν' και στο Αμέρικα!
Ο Κράλογλου είναι ένας εντελώς ημιμαθής παπαγάλος, ντεμέκ οικονομικός αναλυτής και γνωστός ομοτράπεζος του Εισαγγελάτου από την εποχή του Αλτερ, όπου μονίμως κατακεραύνωνε τους συνήθεις υπόπτους δημοσίους υπαλλήλους για τα κακά της οικονομίας.
Αλλά και ο chief του capital ο Μαυρίδης και νυν ομοτράπεζος του Εισαγγελάτου στο Σκάι μετά από την παλιότερη θεϊκή προφητεία:
"Η δημιουργία χρηματιστηριακών υπεραξιών είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στο βαθμό που το κατάφερε ο κ. Λαυρεντιάδης."
τελευταία έχει κόψει τις μαντείες και τό' χει ρίξει στις κατάρες για τα μνημόνια.

Που είναι οι παλιές καλές εποχές, που είχαμε τις απαντήσεις έτοιμες ...

archaeopteryx είπε...

απ την μία καταλαβάινω τι λες, απ την άλλη δεν αντέχω τις πρασινάδες (και ήξερα, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες τι ήταν και δεν ήταν ο Λ. Και δεν έχει γραφτεί από κανέναν τι έκανε ο Λ. -- ούτε από μένα, δεν αφορά ...πρασινάδες!) χεχεχε