Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συμβολαιακή γεωργία


http://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/simvolaiaki-gewrgia

Δεν θα έδινα σημασία, αν δεν έβλεπα την διαφήμιση... Από την ίδια "Τράπεζα" που σάς έφτιαξε "επενδυτική συνείδηση" στην φούσκα του ΧΑΑ το 2000 (αχ αυτή η μοιραία 18η Μαρτίου...).  Και σάς ξεβράκωσαν κανονικότατα.  Από την ίδια Τράπεζα που σάς έφερε την Πράσινη Τραπεζική, και σάς/μάς έχωσε στην Πράσινη Απάτη...

Δεν θα αγόραζα ποτέ και τίποτα από κάποιον που με έχει "βολέψει" ήδη δύο φορές... Αλλά θα μάς το κάνει και τρίτη.  Και θα τσιμπήσουν οι εξαθλιωμένοι και κατευθυνόμενοι αγρότες που ούτε θα διαβάσουν, ούτε θα καταλάβουν τα ψιλά γράμματα...  Το τρις εξαμαρτείν... Και άντε να έρθουν σε επαφή με τους "επενδυτές" του ΧΑΑ ή τους φωτοβολταϊκούς "επενδυτές", ή να παρακολουθούν μπλογκς ή φέησμπουκ...

1 σχόλιο:

spiral architect είπε...

Το όμορφο: H βουκολική διαφήμιση με τα νιογέννητα μοσχαράκια, τις γαλότσες στις λάσπες και τις μανέλες στη θεριζοαλωνιστική είναι όλα τα λεφτά.
Το οξύμωρο: Η Αγροτική Τράπεζα πέρασε στα άγια χεράκια του Σάλλα που πήρε το αποταμιευτικό κομμάτι, φορτώνοντας τις επισφάλειες των παλιών αγροτικών δανείων της ΑΤΕ στο κράτος.
Έτσι είναι οι επιχειρηματίες! Αγνοί, αθόρυβοι και προ πάντων αποτελεσματικοί, αν έχεις τα κατάλληλα κονέ και τις απαραίτητες ελαιοδεξαμενές λίπανσης.