Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σταύρος Αλεξανδρής: Κλιματική Αλλαγή - Η πιό Καλοστημένη Απάτη του Αιώνα μας


 "...Η κινητήρια δύναμη που προκαλεί τις κλιματικές μεταβολές του πλανήτη είναι κυρίως οι διακυμάνσεις στο πλήρες φάσμα της ακτινοβολίας του ήλιου καθώς και οι γεωμαγνητικές αλλαγές..."

Επί τέλους... αρχίσαμε να μιλάμε επώνυμα...

Μα δεν είναι δυνατόν τόση κοροϊδία, τόσα χρόνια... Αρχίζει και λάμπει η αλήθεια, ή οι ...δυνάμεις που κινούν τα νήματα βλέπουν ότι δεν βγαίνει το παραμύθι με την ύφεση και την δημοσιονομική στενότητα; Και δεν αναφέρομαι στις εδώ δυνάμεις, αναφέρομαι στην ...Κεντρική Ευρώπη. Για να το δείχνει και ο ..Σκάϊ!...

Στο 38' στο http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=214676

Ευχαριστώ ThW

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ και μια διαφορετική φωνή μέσα στον ορυμαγδό καταστροφολογίας και δημιουργίας υπεραξίας στην πλάτη μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή, υπάρχουν κι άλλες:

http://tinyurl.com/3hxp9hf

Το περίεργο είναι ότι στον τελευταίο (Αντώνη Φώσκολο) αναφέρθηκε και η Καθημερινή:

http://tinyurl.com/3qfwrey

Το ψέμα έχει κοντα ποδάρια, ή οπως είχε πει ο Aβραάμ Λίνκολν: "Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα".

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό το κατατοπιστικό βιντεάκι:
(The Story of Cap & Trade)

http://youtu.be/pA6FSy6EKrM

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα δημοσιεύματα για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη προσωπικά διάβασα σε ελληνικό κυνηγετικό περιοδικό πριν χρόνια. Ηταν ρεπορτάζ με στοιχεία για τον ρόλο του CO2, αναφορές στον καθηγητή Λινζεν του ΜΙΤ, και μετά άλλα για την διαρροή των email που έγινε παγκόσμια γνωστή ως Climategate.

Ο υπόλοιπος ελληνικός τύπος και ΜΜΕ ακόμη δεν έχουν αναφέρει τίποτε για CLimategate, ούτε για την παραθαλάσσια έπαυλη του Αλ Γκορ που ισχυρίζεται ότι οσονούπω ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας κατά έκη μέτρα.

Τώρα βλέπω το θέμα να διαδίεται στα μπλόγκ, και από εκεί σίγουρα θα μεταπηδήσει στα mainstream. Αλλόκοτη κατάσταση για μια χώρα που συνήθως λατρεύει ένα καλό σκάνδαλο.

archaeopteryx είπε...

1:06, δεν το ήξερα... Ούτε τον Lindzen, o Savvas μου τον πρωτοανέφερε και ήταν αποκάλυψη τόσο στην ανάλυση της "κλιματολογικής διαπλοκής" (1)πώς γίνεται εύκολη η ζωή σου εάν είναι alarmist) (2) πως άσχετοι με την κλιματολογία επιστήμη έγιναν Κλιματολόγοι (καλή ώρα ο Ζερεφός) και (3) πώς δορυφορικές μετρήσεις βασικά έδειξαν ότι δεν υπάρχει ...φαινόμενο θερμοκηπίου, δηλαδή ότνα ανεβαίνει η θερμοκρασία, πέφτει από την ακιτνοβολία που εκπέμπουμε...

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε να δείτε αν τα λεγόμενα του κύριου Αλεξανδρή θα σχολιαστούν από το χαριτωμένο δίδυμο Χριστοφυλλίδου-Κοσιόνη, ή Μπόλεκ και Λόλεκ της ελληνικής οικολογικής σκηνής.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

I think I will use Mike's trick to hide the decline

μνημειώδης φράση από τα email του Climategate, όπου πρωτοκλασάτος Αγγλος επιστήμονας αναφέρει πως θα κάνει τέχνασμα για να κρύψει την πτώση θερμοκρασιών (όπως αυτές διακρίνονται σε δακτύλιους κορμών). Αυτή η φτιαχτή μελέτη αποτελεί επιστημονική βάση για το IPCC, αυτή και άλλες μελέτς προκάτ χρησιμοποιούν για να μας εξαπατήσουν.

Το διαδίκτυο βοά με την φράση Hide the decline, το έχουν κάνει μέχρικαι τραγούδι στο Youtube. Εμείς εδώ είμαστε κολλημένοι στις αποικιοκρατικές μαλακίες της Μπιρμπίλη.

Ανώνυμος είπε...

Πριν κάτι χρόνια είχε γίνει ανοικτή συζήτηση στο ξενοδοχείο Μ.Βρετάνια με θέμα "οικολογία και ΜΜΕ". Συντονιστής ο Πρετεντέρης, εισηγητής ο καθηγητής Μάργαρης. Παρόντες και πολιτικοί και όλο το οικολογικό κατεστημένο του τύπου.

Και να που ξεσπά ένας καυγάς για την εγκυρότητα της οικολογικής πληροφόρησης, με τους οικοσυντάκτες να επιμένουν ότι η ΜΟΝΗ πηγή είναι οι οικολογικές οργανώσεις, και τους Πρετεντέρη και Μάργαρη να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες πηγές.

Αυτό το σκυλολόι των "οικολογικών συντακτών" ευθύνεται για την κατάντια της οικολογίας στην Ελλάδα, όπου από επιστήμη έχει μετατραπεί σε νταβαντζιλίκι του κάθε τυχάρπαστου που προσβλέπει σε επιδοτήσεις, δηλαδή τα δικα μας λεφτά, για να κονομήσει προσφέροντας μηδενικό έργο. Και αυτό είναι το μισό το κακου, το χειρότερο είναι ότι αυτοί, με την ώθηση των "οικολογικών συντακτών" αποκτούν πολιτικό έρεισμα και εκτοπίζουν την επιστημονική κοινότητα από κάτι που έπρεπε να είναι κατ'εξοχήν επιστημονική δουλειά.

Το αποκορύφωμα είναι η μόνιμη πλέον εγκατάσταση των οικολογικών οργανώσεων στο ΥΠΕΚΑ και τις περίεργες αναθέσεις έργου, διορισμούς σε καίρια πόστα και ενίοτε και την ανάθεση διαμόρφωσης πολιτικών.

Αυτό είναι κατάντια.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Χορέψτε:

http://vimeo.com/11124841

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Για οποιον θελει...εγκυκλοπαιδικες γνωσεις, ενα link απο εναν γερμανο που ηταν παρον στη γεννηση του ICCP.
http://www.klima-ueberraschung.de/show.php?id=15
Συνιστω να δειτε πρωτα το βιογραφικο του.
(επιλογη θεματων στα αριστερα, και για οποιον δεν ξερει γερμανικα, google translate σε αγγλικα)
ThW

nikos είπε...

Δείτε τώρα τι αναφέρεται σε παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά ( http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf )