Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Γιατί νοιάζεται ο πρίγκιπας για το CO2;


Γιατί ο βυθός της θάλασσας ανήκει στην γιαγιά του και μόνο από ένα υπεράκτιο αιολικό η βασιλική οικογένεια εισπράττει €43.357.259 τον χρόνο σε νοίκια. Κάθε χρόνο. €118.787 την ημέρα. €4,949 την ώρα. €82 το λεπτό. Συνολικά, από όλα τα υπεράκτια, εισπράττουν περί τα €300.000.000 τον χρόνο. Κάθε χρόνο. €570 το λεπτό… Για αυτό νοιάζεται ο πρίγκιπας.

Έγραψε η Telegraph ότι ο γάμος έβγαλε περισσότερο CO2 από όσο όλο το Buckingham σε ένα χρόνο. Ηέstηκα για το CO2 του γάμου (και προφανώς hέstηκε και η Telegraph).

Και αυτός ο πρίγκηπας, όπως και ο μπαμπάς του, όπως και οι πρίγκιπες όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, νοιάζονται για το CO2, και στηρίζουν την Πράσινη Ανάπτυξη και τα αιολικά. Πληρώνονται από τους νόμους που υπέδειξαν οι Γερμανοί για τους Ευρωπαίους, που υποχρεώνουν τους Ηλίθιους να πληρώνουν για την πιο άχρηστη επένδυση (μετά τις τουλίπες). Πληρώνονται για να διαφημίζουν. Πληρώνονται για να κοσμούν με την παρουσία τους Πράσινες εκδηλώσεις. Βασιλικές χορηγίες. Κυριλέ λαδώματα.

"Prince Charles is a vociferous campaigner for renewable energy sources such as these, but is opposed to turbines being erected on land – particularly near his own homes".

Αν θυμάστε, είχα γράψει 2-3 αναρτήσεις για την δομή της Πυραμίδας της Πράσινης Εξουσίας. Ενώ οι βασιλιάδες δεν κάνουν κουμάντο, τους έβαλα στην κορυφή της Πράσινης Πυραμίδας, γιατί δίνουν νομιμοποίηση στους πλούσιους υπηκόους τους που κάνουν κουμάντο.  Ποιόν θα πιστέψετε; Εμένα; Ή το καλό παιδί, με την κληρονομική σφραγίδα, που παντρεύτηκε και δάκρυσε ο κόσμος;

Ξέρω ότι γίνεται βαρετό, αλλά διαβάστε την Πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας... Καλοστημένη κομπίνα 3-4 πλουσίων οικογενειών είναι η Πράσινη Ανάπτυξη.  Με πολλούς συνεταίρους και κομπάρσους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως λεγόταν πριν πάρουν το όνομα Windsor? Herzogtum Sachsen-Coburg und Gotha?

Ανώνυμος είπε...

Μια κρυφή ματιά με νόημα στην πριγκιπική κρεβατοκάμαρα!

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το blog, αλλα μιας και μας τα κάνανε "μπαλόνια" με τους (fake) Βρετανούς πρίγκιπες:

http://tinyurl.com/647px4c

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Οι "βασιλιάδες" δεν έχουν φύγει από την Ευρώπη. Λόυφαξαν λίγο με τον Ναπολέοντα, κρύφτηκαν λίγο μέχρι να κλείσει η ΕΣΣΔ και τώρα ξανάρχονται

Ανώνυμος είπε...

δες εδώ γιατί καιγεται η μπιρμπιλοπαρέα
http://euractiv.gr/periballon/bretanikes-epixeiriseis-%C2%ABkaiei%C2%BB-o-foros-toy-anthraka

archaeopteryx είπε...

Η εκδίκηση των Γερμανών: Ή αγοράζει πολλά αιολικά και σου βάζω εγώ πυρηνικά, ή πλήρωνε χαράτσι.

Από τις 4 πυρηνικές άδειες μία η ΕΟΝ, μία η RWE, μία η EDF και μία η τ. British Gas. Νιάου νιάου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ