Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Που θα πάει... Θα το καταλάβουμε...


Κι άλλοι προειδοποιούν ότι χωρίς κάρβουνο και χωρίς πυρηνικά, η μόνο λύση ηλεκτροδότησης είναι ...να μην έχουν ρεύμα οι "Ευρωπαίοι".

Για τον απίθανο αριθμό των 22.000 ανεμογεννητριών που έχουν οι Γερμανοί έχω ξαναγράψει.  15% διαθεσιμότητα!  Κεφαλαιακό κόστος στα ουράνια, αποτέλεσμα τρίχες.  Αυτό σημαίνει χαμηλή διαθεσιμότητα.  Και τα φ/β, κάπου εκεί θα είναι, άντε 20-25% στην ...Γαύδο.  Θα έρθει κανένα λαμόγιο να μου θυμίσει την αντλησιοταμίευση και τα υβριδικά. Με ξένα λεφτά και φτηνά δάνεια παλικάρι μου, κάνε ό,τι θες. Εάν είναι πανάκριβες οι ΑΠΕ από μόνες τους, είναι άλλο τόσο πιο ακριβές με ...υβριδικά.

Εν τω μεταξύ, η Γερμανία, στην οικο-παγίδα που έχει πέσει, θα καίει κάρβουνο και θα εισάγει πυρηνικό από την Γαλλία και ανθρακικό από την Ανατολική Ευρώπη.

http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/8739451/The-lights-may-go-out-in-Germany-even-sooner-than-in-Britain.html

Στο κλιματολογικό μέτωπο, ανακαλύπτουν ότι η κοσμική ακτινοβολία επηρεάζει τα ...σύννεφα. Στο Ελληνικό μέτωπο, ανακαλύπτουν ότι ακριβαίνει το LNG. Τα χαϊβάνια μας έχουν σχεδιάσει ενεργειακή πολιτική πάνω σε φτηνό LNG. Χαχαχαχάααα. Τώρα σχεδιάζουν το Project Helios.  Είναι φτηνότερο να μην έχουμε καθόλου ρεύμα, και θα βοηθήσει και με την υπογεννητικότητα.

Ευχαριστώ τον Κ., για τον σύνδεσμο.

4 σχόλια:

nikos είπε...

χθες ο Πουτην εγκαινίασε τον αγωγό προς Γερμανία μέσω Βαλτικής

nikos είπε...

στο ερώτημα σου ....Που θα πάει ..Η απάντηση είναι μια στον ΦΑΣΙΣΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το λυπηρό είναι ότι με τις μαλακίες περί υπερθέρμανσης έχουμε παραμελήσει τις πραγματικές λύσεις, που είναι βελτίωση των συμβατικών μέσων και λογική εκμετάλλευση των ΑΠΕ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιδεοληψίας. Αλλά όταν έχεις για πληροφόρηση σε αυτά τα κρίσιμα θέματα τα Econews, όπου δεν δημοσιεύεται ποτέ, μα ποτέ, μια αντίθετη άποψη, σε παραβίαση κάθε έννοιας δημοσιογραφίας, τι άλλο περιμένουμε!

Kaymakchalan

nikos είπε...

http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2011/09/blog-post_3732.html