Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι αμαρτωλοί του swap της Goldman


http://www.bloomberg.com/news/2012-03-06/goldman-secret-greece-loan-shows-two-sinners-as-client-unravels.html

http://www.euro2day.gr/specials/topics/135/articles/683371/Article.aspx

Η Goldman είναι και εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος, τώρα που είμαστε στην Γερμανική σφαίρα επιρροής.  Και αν το πράγμα πάρει διαστάσεις στην Ελλάδα, σας το λέω από τώρα, θα το φορτώσουν σε μακαρίτη.  Ζούμε σε χυδαία χώρα.

Τα swap και οι φούσκες δεν γίνονται από υπαλλήλους και αντιπροσώπους, και ο νοών νοείτω. Και η "είδηση" αυτή είναι ή φυτεμένη για αποπροσανατολισμό, ή φυτεμένη για να ξεμπροστιάσει τους πραγματικά υπεύθυνους.

4 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

και για ελληνομαθεις

http://www.euro2day.gr/specials/topics/135/articles/683371/Article.aspx

archaeopteryx είπε...

να 'σαι καλά, το έβαλα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχαιοπτέρυγα τι λέει εδώ ο προπαγανδιστής; Υπάρχει πουθενά στον κόσμο "εξαγωγή ηλιακής ενέργειας" γαμώ το κερατό μου;!;! Έχει και βιοκαύσιμα το σχέδιο;!;!

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ;!;!

(συζήτηση στη βουλή για το ΗΛΙΟΣ οι θέσεις ποικίλλουν, όλοι δείχνουν να είναι ενήμεροι για το τι σημαίνει ΗΛΙΟΣ, πλην του προπαγανδιστή φυσικά...)

Η προώθηση του προγράμματος ΗΛΙΟΣ μπορεί να βοηθήσει στην επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος. Για το ΗΛΙΟΣ, ενώ η χώρα μας εισάγει πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο δεν μπορεί να εξάγει την κατ' εξοχήν ανανεώσιμη πλουτοπαραγωγική μας πηγή, που είναι η ηλιακή ενέργεια.
Σχολιάζοντας επιφυλάξεις αναρωτήθηκε πως γίνεται «να πείθουμε την ευρωπαϊκή επιτροπή να μας στηρίξει στην προώθησή του και να μην μπορούμε να πείσουμε τις πολιτικές δυνάμεις στη χώρα μας».

Το υπουργείο θα χαρεί να δείξει σε όποιον βουλευτή το επιθυμεί τη βάση δημόσιων και ιδιωτικών εκτάσεων, που δίνει σε κάθε υποψήφιο επενδυτή τη δυνατότητα να δει έτοιμα αγροτεμάχια να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Η διαπραγμάτευση των τεχνικών ομάδων για την επίτευξη διακρατικών συμφωνιών ξεκίνησε με τη Γερμανία κάθε εβδομάδα. «Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το πώς η υπόθεση της ηλιακής ενέργειας συνδέεται με την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους και για το κατά πόσο ξεπουλάμε τον ήλιο μας. Αλλά και ο ευρωπαίος τουρίστας που έρχεται στη χώρα μας εκμεταλλεύεται το ίδιο πράγμα.

ΑΚΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
ΟΤΙ "ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ" ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ!!!

ΜΑ ΔΕΝ "ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΛΙΟ!

ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΙ SOCIOPATH ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΙ ΕΧΟΥΝ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ!!!

Ο ήλιος δεν φεύγει, είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, που δεν τον σπαταλάμε και μένει σε εμάς», ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ !!! ενώ αναφερόμενος στις διατάξεις για τα βιοκαύσιμα, σημείωσε ότι μπαίνουν κριτήρια ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ !!!, τι ακριβώς καύσιμο χρησιμοποιεί και από πού αυτό προέρχεται, ταυτόχρονα δε μειώνεται και η ενεργειακή εξάρτηση της χώρας.

Για το ΗΛΙΟΣ ο Χαραλαμπόπουλος ΠΑΣΟΚ : συνδέεται με την μείωση του χρέους, γεγονός που αποτελεί μια θετική ένδειξη για τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ που αποδίδουν οι εταίροι μας στο συγκεκριμένο θέμα (ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ)

Ο Βαρβιτσιώτης της ΝΔ για το ΗΛΙΟΣ το χαρακτήρισε «φαραωνικού τύπου» και υπογράμμισε την ανάγκη χρηματοοικονομικής μελέτης και διευκρινίσεων στην συζήτηση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.

Του ΚΚΕ Νίκος Παπακωνσταντίνου, για το ΗΛΙΟΣ είπε ότι οι πραγματικά ωφελημένοι θα είναι οι ολιγοπωλιακοί όμιλοι και όχι το λαϊκό συμφέρον. Εκτίμησε επίσης ότι η εφαρμογή του προγράμματος δεν συμβάλλει στην άρση της ενεργειακής εξάρτησης της χώρας.

Θετικά στοιχεία διαπιστώνει και στις δύο αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ο ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης, αν και προειδοποίησε ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με τη χρηματοδότηση του προγράμματος για την μεταφορά της ενέργειας του ΗΛΙΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ...)

Αντίθετη με τις διατάξεις για το Ελληνικό και για το Πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ, δήλωσε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.

Την ανάγκη να διευκρινισθούν μια σειρά από ζητήματα, επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης για το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ, ιδίως για την μεταφορά της ηλιακής ενέργειας και το ρόλο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ βιομηχανίας φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Κάθετα αντίθετος με τις ρυθμίσεις για το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό, δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Λεβέντης, ενώ για το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ είπε ότι δεν θα πρέπει να αναπτυχθεί σε δασικές εκτάσεις, προστατευόμενες ή αναδασωτέες περιοχές.

porta porta είπε...

Μια πολυ καλη παρουσιαση της GS απο Reggie Middleton

http://www.scribd.com/doc/84156913/GS-by-Reggie-Middleton-PP

και μην ξεχναμε τον φιλο μας τον Χριστοφορο Σαρδελή, Δκτη του ΟΔΔΗΧ επι GS/Swaps Σημιτη, Γιαννου, Ρομποδημου.. και ΝΥΝ συμβουλου του Μπεννυ.. οεο

- δεν κουρευω GS/ Εθνικη δλδ ( τα πηρε πισω )

- δεν κουρευω ΟΣΕ - ΑΛΦΑ Τραπεζα

Π₪₪₪₪Π