Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δακτυλιωτή έκλειψη Ηλίου 2012 και άλλα τινά


Μια μπάλα υδρογόνου που γίνεται σιγά σιγά ήλιο και μας κρατάει ζωντανούς, μας ταΐζει και μας κάνει και ένα σωρό κόλπα. Από το http://wattsupwiththat.com/2012/05/20/2012-annular-eclipse/


Μπορεί η WWF και τα άλλα πληρωμένα παπαγαλάκια να σας λένε ότι με πολλές ανεμογεννήτριες θα αλλάξετε κάτι σε αυτά που επηρεάζουν το κλίμα. Διαβάστε τι επηρεάζει το κλίμα και από πότε αλλάζει, και πείτε στην WWF (και στα "κόμματα εξουσίας" που την προσκυνούν) πού ακριβώς να βάλουν τις ανεμογεννήτριες.


Κάποιοι τύποι στα "Ηνωμένα" Έθνη έκαναν προσφυγή κατά της "Ενωμένης" "Ευρώπης" επειδή μας φοράει με το έτσι θέλω απόψεις περί ενέργειας και ΑΠΕ "the Committee opines that the EU did not ensure that the public had been provided with the necessary information within a transparent and fair framework, allowing sufficient time for citizens to become informed and to participate effectively in the decision process".

Και οι Ευρωπαίοι τάζουν πολλά για διασυνδέσεις για να μας βάλουν πολλέεες ΑΠΕ αν ψηφίσουμε ΝΔ, Πασοκ, Δημαρ, Οικολόγους, και άλλους Γερμανοτσολιάδες. Προτιμώ να μου πάρουν το σπίτι ή να μου κόψουν τον μισθό οι δεξιοί τυχοδιώκτες ή οι κομμουνιστοσυμμορίτες. Και οι κλέφτες και οι αρματολοί, τέτοιοι δεν ήταν; Ούτε αυτοί γούσταραν τα αναπτυξιακά έσπα του Σουλτάνου.

1 σχόλιο:

spiral architect είπε...

Αγρίεψες, ε;
Και που' σαι ακόμα!