Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Π. Μαλούχος


Δεν υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι, ή έστω επώνυμοι, που να τολμούν να μιλήσουν. Νόμιζα ότι μόνο ...ακραίοι, και ...αρχαιοπτέρυγες. Δεν ξέρω, ούτε με νοιάζει, τι είναι ο Μαλούχος (εννοώ πολιτικά), αλλά chapeau.

Η πράσινη ενέργεια, οι κεραυνοί του Φραγκλίνου και τα μαύρα μας τα χάλια. "...Τέτοια πράσινη ενέργεια, ευχαριστούμε πολύ, αλλά δεν θα πάρουμε..."Ο εφιάλτης, ναι, μπορεί να ξανασυμβεί. Ίσως να συμβαίνει ήδη. Κάποιο νέο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ υφίσταται, και  η Αμερική κοιτάει δυτικά (της), από την άλλη μεριά. Και ενώ φαινομενικά τα banks είναι οι "κακοί", να θυμίσω την Κεντροευρωπαϊκή προπαγάνδα κατά των banks και των "κερδοσκόπων". Ναι, η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μία παγίδα πολύ καλά στημένη.

Τα σχόλιά μου για τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο. Το βιβλίο θα το διαβάσω.  Ευχαριστώ τον ΑΚ για το link

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://oikolopaidia.gr/2012/12/41-logoi/

σόρρυ για τα νεύρα που θα σου προκαλέσει, αλλά είσαι ο πιο κατάλληλος να τους περιλάβει ;-)

archaeopteryx είπε...

Μα νομίζω τους έχω ήδη απαντήσει. Και σε σχόλιο (που δεν ξέρω αν πέρασε) και στο http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/12/4-1.html

spiral architect είπε...

Μπα, δεν πρόκειται να απαντήσουν. Έχουν βάλει κάτω τη τζιβάνα και της έχουν δώσει να καταλάβει.

Ο Μαλούχος στον ΔΟΛ και ο Μπουκάλας στο Αλαφουζέικο είναι δυστυχώς οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα των παπαγαλακίων.

archaeopteryx είπε...

Χαχα! Το λογόκρινε. Πληρωμένος οι οικολόγος. Ο Ιμπραήμ είναι, χαχαχάααχα. Σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επάγγελμα, ακτιβιστής.