Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Οι Γκαιμπελίσκοι, οι «Ειδικοί» και οι καθοδηγούμενες ΜΚΟ που είναι το IPCC


Όπου ένα Γερμανικό Ίδρυμα καλεί «Ειδικούς» και Μ.ΚΟ (που ελέγχει από την πίσω πόρτα) να σχολιάσουν την επόμενη αρλουμπολογία του επίσης Γερμανικοδιοικούμενου IPCC, δημιουργήματος του Γερμανοεμπνευσμένου UNEP. Και μετά θα λέτε εσείς «μα το είπε το IPCC, επιστήμη»!

Αν δεν το έχετε καταλάβει, το πιο πολιτικά αιρετικό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς σήμερα στην «Ευρώπη» είναι να αμφισβητήσει όλη την μπουρδολογία της ψευδοεπιστήμης του Ανθρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου (που λόγω απουσίας Θερμοκηπίου μετονομάστηκε σε Ανθρωπογενή Κλιματική Αλλαγή).


Δεν πειράζει να είστε αριστερός, ή δεξιός, υπέρ ή κατά της ελεύθερης αγοράς, αναρχικός ή φασίστας. Πειράζει όμως και παραπειράζει να είστε αντι-Πράσινος. Απαγορεύεται να χλευάσετε την Νέα Θρησκεία, γιατί περί αυτού πρόκειται.   «Κάτι κακό συμβαίνει στην μαμά-Γη, και φταίτε, εσείς, φταίνε οι αμαρτίες σας», και για να εξιλεωθείτε πρέπει να πιστέψετε, να προσκυνήσετε και να πληρώσετε.

Αυτή η εντελώς περίεργη άποψη, δεν προέκυψε χτες... Είναι καλλιεργημένη, μεθοδευμένη και προωθούμενη από κάποιο Βαθύ Κράτος, με την αρχική ανοχή ή και στήριξη άλλων, κάπου στην Κεντρική Ευρώπη. Εμείς βλέπουμε Al Gore, IPCC, Ινδούς αχυρανθρώπους και δήθεν "Ειδικούς Επιστήμονες", αλλά είναι όλα καθρέφτες, ψευδοσκόπια, και καλά στημένη προπαγάνδα, ανώτερη οποιασδήποτε προπαγάνδας Γκαίμπελ. Ψάχνουν να υπερβούν εμπόδια στην αποσόβηση της κλιματικής αλλαγής. Είτε υφίσταται, είτε όχι. Την θεωρούν δεδομένη. Ενοχλούνται από όσους δεν την θεωρούν δεδομένη. Ζητούν δήθεν απόψεις από ...δικούς τους ακτιβιστές.

Το UNEP διοικείται από κάποιον Achim Steiner (Γερμανό από την Βραζιλία). Το UNEP έτεκεν IPCC.  Το IPCC έχει αυτόν τον όμορφο Ινδό, αλλά για συγγραφέα/συντονιστή των πορισμάτων του κάποιον Ottmar Edenhofer (που ξεκίνησε σαν ...Ιησουϊτης παπάς, έκανε ...ανθρωπιστικά σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κροατία μεταξύ 1991 και 1993 (!) και παράτησε το συμβατικό ιερατείο και πήγε Μέγας Συντονιστής στο Πράσινο Πατριαρχείο που λέγεται το Potsdam Institute for Climate Impact Research, και που ταΐζει επιστημονοφανείς ιδεοληψίες την Γερμανική Κυβέρνηση, την Κομισιόν, την Διεθνή Τράπεζα. Θα μου πείτε «μα μπορεί να έχουν δίκιο». Μπορεί, αλλά όλα τους τα παραρτήματα έχουν γίνει τσακωτά να μαγειρεύουν και να μεθοδεύουν, τα βασικά τους συμπεράσματα αποδείχθηκαν λανθασμένα ή χονδροειδείς υπερβολές, ο ίδιος ο έρμος ο Πλανήτης δεν ...ζεσταίνεται εδώ και καιρό, αλλά το παραμύθι παραμύθι. Και είναι κοινός τόπος ότι δεν οδηγεί η ιδεολογία την πολιτική, αλλά η πολιτική οδηγεί την ιδεολογία. Και την πολιτική την οδηγούν τα συμφέροντα. Τα συμφέροντα που οδηγούν την πολιτική και την ιδεολογία όλου αυτού του συρφετού, έχουν όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, τζίρους, εργαζόμενους, κέρδη, και είναι σε μία χώρα και μόνο μία χώρα. Εάν φαίνονται Ινδοί, και Αφρικανοί και λοιποί περίεργοι, τα αφεντικά, οι καθοδηγητές ομιλούν μόνο μία γλώσσα, αυτή του Vaterland. Μαγκιά!  Περιέργως, η λέξη Motherland αναφέρεται στην Ρωσία!

Δείτε και:

IPCC, Greenpeace, UNEP και στο βάθος ...κήπος

Οι Περιβαλλοντικές Οργανώσεις στην σύγχρονη Γερμανία

Ο (Γερμανικός) σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα

Το θέμα, το είδα σε ιστοσελίδες-άντρα πολιτικής ανορθότητας: http://nofrakkingconsensus.com/2013/03/06/ipcc-invites-in-the-activists/ και http://www.thegwpf.org/donna-laframboise-ipcc-invites-activists/. Τουλάχιστον λίγη ...διαφάνεια.

4 σχόλια:

Xebeche είπε...

Ιστορικό ρεκόρ χιονόπτωσης για το μήνα Μάρτιο στο Κεμπέκ!
Οι Αρχές αντιμετώπισαν με ετοιμότητα το ακραίο φαινόμενο Έσπασε το ρεκόρ χιονόπτωσης που είχε σημειωθεί το 1971 στο Κεμπέκ του Καναδά, με χιονόπτωση 45 εκατοστών ως το απόγευμα. Ωστόσο σήμερα, οι πολίτες του Κεμπέκ φάνηκε ότι αντιμετώπισαν με ετοιμότητα το ακραίο φαινόμενο.

Μιλάμε για τρελή υπρεθέρμανση!

archaeopteryx είπε...

και ρεκορ κρύου Μάρτη στην Αγγλία.

Ανώνυμος είπε...

http://info-war.gr/2013/03/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89/

Ασχετο με το ιστολογιο σας, αλλά πολυ ενημερωτικο για ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/pseydooikologia-gr.html

To πραγματικό ''οικολογικό'' πρόβλημα της χώρας

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/545616.html