Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Der gesamten Windkraftbranche geht es nicht gut -- τα πράγματα δεν είναι καλά για την αιολική βιομηχανία


http://www.neuepresse.de/Nachrichten/Niedersachsen/Uebersicht/Keine-Zukunft-fuer-Rotorblatthersteller-Carbon-Rotec (αυτόματη μετάφραση εδώ)

Αυτός ο κατασκευαστής ανοησιών θα κλείσει.  Δεν χαίρομαι όταν κόσμος χάνει τις δουλειές του, αλλά οι 420 εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους επειδή έχει πέσει η ζήτηση για ανεμογεννήτριες, με το που μαζεύτηκαν τόσο δα λιγουλάκι οι επιδοτήσεις στην Γερμανία. Κατασκεύαζαν κάτι που υπάρχει μόνο με επιδοτήσεις, μόνο για τις επιδοτήσεις και που είναι από μόνο του από άχρηστο έως ενοχλητικό. Κάτι για το οποίο η αιολική Μαφία γράφει Νόμους, πιέζει πολιτικούς, λαδώνει όποιον βρει, αρπάζει γη, αφήνει τα σκουπίδια της για τις επόμενες γενεές.  Για να παίρνει το ποσοστό της από τον τζίρο.

Der gesamten Windkraftbranche geht es nicht gut --
Τα πράγματα για την αιολική βιομηχανία δεν είναι καλά.

Κι ας παραμυθιάζονται κάτι πληρωμένοι παπαγάλοι ότι "είναι το μέλλον".  Να με τι μοιάζει το αιολικό μέλλον... Θα τις πληρώνουμε για να τις βλέπουμε να σαπίζουν:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.naftemporiki.gr/story/1306787/oi-ananeosimes-piges-energeias-oxima-mias-neas-biomixanikis-epanastasis

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όχημα μιας νέας βιομηχανικής επανάστασης
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 14:17

...

archaeopteryx είπε...

η καημένη η Ναυτεμπορική έχει γίνει πράσινος παπαγάλος εδώ και καιρό, βαριέμαι να την σχολιάζω. Όποιος λαδώνει το Αστεροσκοπείο για να λέει ακριβώς τις ίδιες ανοησίες, μάλλον βοηθάει και τις απόψεις της παλαι ποτέ σοβαρότατης εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο,
https://www.amazon.com/Gekaufte-Journalisten/dp/3864451434/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514062398&sr=8-1&keywords=gekaufte+journalisten

archaeopteryx είπε...

η δικαιολογία βέβαια είναι ότι οι μόνοι που δίνουν διαφήμιση είναι οι πράσινοι αρουραίοι (σε οποιαδήποτε μορφή τους)