Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Όποτε βαριέμαι να γράψω, διαβάζω energypress


Όποτε βαριέμαι να γράφω -- και τι να γράφω, εξ άλλου?  Οι ΑΠΕ έχουν αποδειχθεί ότι είναι κάτι μεταξύ κοροϊδίας και αποτυχίας -- διαβάζω energypress και ξεβαριέμαι.

Με εξαίρεση τις σπάνιες αναρτήσεις για πραγματική ενέργεια, πρόκειται για απίθανη συλλογή μπουρδολογίας από κακόμοιρους με κοινό παρονομαστή το ΚΑΠΕ, τις ΑΠΕ, τους κυνηγούς επιδοτήσεων και τον Δόκτορα Παπαγαλίας και Ποίησης (διαβάστε τι έλεγε το 2001 -- και τι ήταν οι μετέπειτα "Πρόεδροι":   κ. Νίκος Βασιλάκος, τεχνικός σύμβουλος του Ελληνικού Συνδέσμου Επενδυτών ΑΠΕ και αντιπρόεδρος του Ομίλου για τη Διάδοση των ΑΠΕ. ).

Αυτά είναι η "ενέργεια" στην Ελλάδα: Ο κλέψας του κλέψαντος και οι ριζοσπαστικοί οικωλόγοι που βλέπουν ...κλιματική αλλαγή στην τάπα του νερού μεταξύ Μάνδρας και Ελευσίνας.

"Ενημέρωση" από υπαλλήλους 2 χωματουργών, ενός αναμορφωμένου λαθρέμπορου και ενός πρύτανη μεσιτειών και, πίσω από αυτούς, την EDF (Edison) την ENEL, την Gaz de France και άλλους τέτοιους "επενδυτές".

Το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια. Αν υπάρχει ανθρωπογενής αιτία σε κάτι πρόσφατο, δεν φαίνεται σε στοιχεία και μετρήσεις -- αντιθέτως, φαίνεται μια χαρά η ηλιακή δραστηριότητα!  Αν το ανθρωπογενές CO2 (ναι, υπάρχει ανθρωπογενές CO2) έχει σχέση με κάποια κλιματική αλλαγή, τα αιολικά και οι ΑΠΕ, γενικά, ΔΕΝ μειώνουν κανένα CO2. Μετρημένα.

Το μόνο που κάνουν οι ΑΠΕ είναι να ακριβαίνουν το ρεύμα και να ταϊζουν ...αέργους και παπαρολόγους.  Και, φυσικά, συντηρούν Γερμανούς και Δανούς εξαγωγείς  και επιδοτούν κάτι Γαλλικά και Ιταλικά μονοπώλια αερίου και ρεύματος. Τουλάχιστον €1,5 δις ετησίως, πεταμένα λεφτά. Το 80% πάει έξω. Το υπόλοιπο το μοιράζεται η ντόπια παρέα. ΑΥΤΗ είναι η "έξυπνη" αγορά ενέργειας.

Το νέο ενεργειακό περιβάλλον είναι ότι θα πληρώνουμε για να μην έχουμε ρεύμα και θα ενημερωνόμαστε από τον πλασιέ.

Τα λαμόγια είναι αθάνατα. Τα συντηρεί η λαμογιά τους. Και εμείς, οι ηλίθιοι, που τους ανεχόμαστε και τους πληρώνουμε.

Δεν τους άρεσε που είπα ότι οι χωματόδρομοι και τα χωματουργικά για αιολικά πάνω από την Μάνδρα μάλλον συνέβαλαν στην πολλή λάσπη που κατέβασε η βροχή... Προφανώς δεν τους άρεσε όταν ο Δήμαρχος στα Δερβενοχώρια είπε ότι η περιοχή κατακάηκε για να μπούνε αιολικά...

https://www.eike-klima-energie.eu/2017/12/06/30-jahre-spaeter-und-alarmisten-prognostizieren-immer-noch-die-apokalypse/

http://www.sueddeutsche.de/bayern/atomausstieg-wirtschaft-kritisiert-energiewende-1.3779189

Bavarian industry Change in energy policy is a disaster

https://www.investors.com/politics/editorials/the-un-admits-that-the-paris-climate-deal-was-a-fraud/

Κανένα energypress  και καμία Ναυτεμπορική δεν πρόκειται καν να αναφέρει τις καθημερινές ειδήσεις... Αλλά αν κρίνω πόσο γρήγορα ανέβηκαν στο top 10 των αναρτήσεών μου, από το 2010, οι πρόσφατες, εσείς τουλάχιστον, διαβάζετε, και σας ευχαριστώ για αυτό.

4 σχόλια:

Professor Moriarty είπε...

Παγωνιά και χιόνια στο Ν. Τέξας

Η «κλιματική αλλαγή» έχει καταντήσει μία λαϊκή θεωρία των πάντων, και μία βολική δικαιολογία για να απεκδύονται όλοι τις ευθύνες τους και να τις μεταθέτουν στην «σωτηρία του πλανήτη». Και αν η «θεωρία» αυτή είναι η παράδειγμα αντιεπιστημονικής σκέψης, η επιτομή της ανθρώπινης βλακείας είναι η υποτιθέμενη αντιμετώπιση των δήθεν φαινομένων της «κλιματικής αλλαγής». Δηλαδή, με εμφύτευση αιολικών πάρκων στην Πάρο, Άνδρο, Κάρυστο, Μάνη, Πίνδο, Σαμοθράκη κλπ θα σώσουμε την Μάνδρα, την Σαμοθράκη από τις πλημμύρες, το Τέξας και την Καραϊβική από τους τυφώνες, και τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Οι οπαδοί της «κλιματικής αλλαγής» συναγωνίζονται τους οπαδούς της «επίπεδης Γης» σε επιστημονικό ντανταϊσμό.

archaeopteryx είπε...

Μεσαίωνας (ή η Ζέστη μετά τον Ψυχρό Πόλεμο)

Ανώνυμος είπε...

Ποση ΚΟΚΑΪΝΗ πήρες για να γράψεις αυτό το αισχρό κείμενο και ν απαντήσεις μετά ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑρχαιοΠροφέσσορα Μοριάρτη TRUMPoύκε, καθηγητή της ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΑΠΟ ΛΙΓΝΙΤΗ.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙΡΟ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΞΙΔΙΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΕΕΕ;;;; ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΕΕΕ;;;;;; ΠΗΓΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ CERN ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΕΜΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ;;;;; ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ;;;;; ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΔΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΚΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΠΙΕΣ ΞΙΔΙΑ ΠΑΡΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΚΟΚΕΣ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΛΙΓΝΙΤΟΣΚΟΝΗ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ!!!!!!

archaeopteryx είπε...

όταν καπνίζει ο λουλάς, οι αιολικοί επενδυτές και οι πλασιέ τους γράφουν ποιήματα