Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Γερμανικός Θαυμαστός Πράσινος Κόσμος


Δεν με έπιασε ξενομανία, και ζητώ συγγνώμη που ανέβασα ό,τι ανέβασα στα αγγλικά. Τους λόγους, τους εξήγησα τις προάλλες, και δεν έχει άλλο.

Όχι ότι είδα "το φως το αληθινόν", δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Απλά είδαμε 2-3 μαζί το θέμα, και με την βοήθεια και άλλων που είναι ομοιοπαθείς, νομίζω ότι προέκυψε μία σύνθεση που, από ό,τι είδαμε, δεν υπάρχει στο σύνολό της σε ξένες ιστοσελίδες.

Όσοι από εμάς είμαστε οργισμένοι με την ενόχληση, τον παραλογισμό και το οξύμωρον της Πράσινης Απάτης, φωνάζουμε κατά της Μπιρμπίλη, ή του Πασόκ, ή κατά φαντασμάτων της Νέας Τάξης, ή, στις ΗΠΑ κατά των "κόκκινων" όπως αποκαλούν τους σοσιαλιστές ή τους κομμουνιστές.

Ο εχθρός είναι μόνο ένας: Το Πράσινο 4ο Ράϊχ που προέκυψε, σαφώς με Αμερικανική συναίνεση, και ενάντια στην κρίση, τότε το 1990, της Θάτσερ.

Το Πράσινο Ράϊχ είναι ειρηνικό, καλό, αγαπάει το περιβάλλον και θέλει το ...καλό μας. Στόχος του Πράσινου Ράϊχ είναι ο ίδιος ζωτικός χώρος που είχε κατά νου το 1880 και το 1930. Η κατάκτηση δεν γίνεται με στρατιωτικά μέσα, αλλά με προπαγάνδα και οικονομική υποδούλωση. Η προπαγάνδα είναι όλο το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, και το μήνυμα ότι "μπορούμε και πρέπει να κάνουμε κάτι για να σώσουμε τον Πλανήτη". Η οικονομική υποδούλωση είναι με ακριβότερο ρεύμα και υποχρεωτικές αγορές Γερμανικών προϊόντων, για την Σωτηρία μας. Οι Βορειοευρωπαίοι και οι Γάλλοι, που είναι πυρηνικοί, έχουν ήδη σωθεί. Ο Ευρωπαϊκός Νότος πάει για αναγκαστική διαχείριση και κατάσχεση. Η Βόρεια Αφρική για Πρασίνισμα από τον Νέο Afrikakorps.

Δεν είναι τυχαίο, ότι εκτός από τον Ευρωπαϊκό Νότο και την Βόρεια Αφρική, όλες οι αγγλοσαξονικές χώρες που έχουν σοσιαλιστικά κατάλοιπα είναι στόχος. Πρώτον οι Γερμανοί έχουν απωθημένα και συνάφεια με τους Αγγλοσάξονες, δεύτερον είναι ψάρια που πείθονται εύκολα, και τρίτον είναι η Πράσινη εξέλιξη του Μεγάλου Παιχνιδιού.

Μπιρμπίλη, Μπιρμπιλοαπαρέα, Πασόκ, Διαπλεκόμενοι, Σκάϊ, και όλοι αυτοί είναι απλά μικρά πιόνια, υπάλληλοι και υπεργολάβοι.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράσινο Ράιχ η παρέα της χαλκοπράσινης, τα ''πράσινα αδέλφια'' και οι στενοί δεσμοί αίματος?
Τς, Τς, Τς.....

Δουλίτσες, δουλίτσες
Είναι φίλοι μας
Το καλό μας θέλουν
Μια παρέα είναι τα παιδιά....

katalytikos είπε...

.....η κ. Μπιρμπίλη τάχθηκε τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες υπέρ της αύξησης του μεριδίου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην τελική ενεργειακή κατανάλωση στην Ευρώπη στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Όσο και να φωνάζουμε δεν γίνεται τίποτα!!

Ανώνυμος είπε...

Το γραφικό ξυλάγγουρο. Όταν την κλάσουν οι Γερμανοί θα ξαναμπεί στην τρύπα από όπου ξετρύπωσε.

Διαχειριστής είπε...

Να σημειώσω μόνο πως δεν είναι οι Γερμανοί μόνο που "τρέχουν" το παραμύθι. Είναι και η Agenda 21.

Ανώνυμος είπε...

Μας εχετε φλομωσει με τα ιδια και τα ιδια.
Κάντε καμιά αποκάλυψη για διαπλοκη στα αιολικά πάρκα ή σιωπήστε

archaeopteryx είπε...

Ανώνυμε 5:52, πρώτον, you may kiss my ass. Δεύτερον, you may kiss my ass, again. Τρίτον, μπορείς να πας στο άσεμνο λινκ που έχει μουσική για πιο ευθεία απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το ποστ αλλά ωραίο!!!


μετά το

It's the economy, stupid

έρχεται το

It’s the Sun, Stupid

http://www.corbettreport.com/episode-177-its-the-sun-stupid/

sawas

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο διάλογος δείχνει, οτι μόλις γίνεται λόγος για το γραφικό ξυλάγγουρο, ανάβουν τα πάθη...

αυτά συμβαίνουν οταν έχεις πάθος με την πράσινη δουλειά σου, τα πράσινα αδελφια, τα πράσινα άλογα και βεβαίως τα πράσινα λεφτα, ε?

Στην τρύπα της θα μπει όταν δεν θα έχει την προστασία της οικογένειας αγαπητέ. Αλλιώς εκει θα κάθεται. Πάνω στα τακουνοσνίκερς. Και πάνω στους υπόλοιπους αναπληρωτές και υφυπουργούς της...

porta porta είπε...

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΑΤΙΑ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείται το Ινστιτούτο αφορούν σε ένα ευρύ, με οριζόντιες διασυνδέσεις φάσμα τομέων, πολιτικών και δράσεων και συνοψίζονται στα εξής:

Πολιτική εξέλιξη και Οικονομική ανάπτυξη
Δημόσια Οικονομικά, Διακυβέρνηση & Πολιτικό Σύστημα
Φτώχεια & Κοινωνική Συνοχή
Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα
Καινοτομία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Περιβάλλον, Ενέργεια & Κλιματική Αλλαγή
Αστικό περιβάλλον, Σχεδιασμός & Ανάπλαση
Καθαρές Τεχνολογίες & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Διεθνής Περιβαλλοντική Δράση
Κλιματικές αλλαγές & Κοινωνικο-οικονομικές Μεταβολές
Διεθνείς μεταφορές

Διαχείρηση Ανθρώπινων Πόρων, Ασφάλεια & Τοπικές Πολιτικές
Τάσεις στην Αγορά Εργασίας
Τοπική Αυτοδιοίκηση & Περιφερειακή Διακυβέρνηση
Μεταναστευτική πολιτική
Κοινωνική Πρόνοια


ΠΠ

archaeopteryx είπε...

Π-Π... είσαι να φτιάξουμε μια ΜΚΟ? Εύκολα λεφτά. 10% σε όποιο ποσό θες! Μπορεί και 30% (αλλά έχει ρίσκα) χαχαχα