Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Oι κομισάριοι, ο γιόγκι, ο μεγαλοφυής, η θεά και ο φόρος άνθρακα. (Φταίει ο ...ΟΗΕ)


Αααα... Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου... Καταστροφή, κατακλυσμός, καταποντισμός...  50.000.000 περιβαλλοντικοί μετανάστες!   Πληρώστε φόρο άνθρακα, να εξιλεωθείτε από τις αμαρτίες σας και να σώσετε τον Πλανήτη. Και όλοι οι πλασιέ και οι ειδικοί συμφωνούν:  Αγοράζοντας Γερμανικά προϊόντα, έχετε έκπτωση στον φόρο άνθρακα!


Καλά... Πού πήγαν οι 50.000.000 περιβαλλοντικοί μετανάστες μέχρι το 2010, που διαφήμιζαν το 2005 οι παπαγάλοι;  Μάλλον πήραν παράταση μέχρι το 2020!  Δεν το ξέρατε;  Το 1975 (που ούρλιαζαν περί ερχομού των παγετώνων), προφήτευαν, οι του Club of Rome, το τέλος του πετρελαίου μέχρι το 1995.  Κάθε προφήτης με μία θεωρία, προφητεύει.  Η διαφορά με την Κλιματολογία είναι ότι έγινε πολιτική μίας τέως αυτοκρατορίας που δεν το έχει βάλει κάτω, και χρησιμοποιεί την Κλιματολογική προφητεία για να επιβάλει φόρο άνθρακα.  Για την Γερμανική προέλευση της θρησκείας του Φαινομένου του θερμοκηπίου έχω γράψει εδώ και εδώ Και εάν θέλετε να δείτε ποιοι είναι πίσω από την ecc-platform, της παραπάνω εικόνας, και τι πουλάνε, και τι γλώσσα μιλάνε, εδώ. Για να μην λέτε ότι βλέπω φαντάσματα...


Το Spiegel σήμερα, αποδίδει αυτή την τρομοκρατική πρόβλεψη στα ...Ηνωμένα Έθνη.  Ο ΟΗΕ βέβαια, τα μασάει... Mois?  Jamais, κάποιο λάθος, παρανόηση, δεν είναι πια στην επίσημη ιστοσελίδα. (Άτιμο Google με το cache σου...).  Το Spiegel, το 2005, το απέδιδε στους ...Κινέζους (που έπρεπε και αυτοί να ...αγαπήσουν το πρωτόκολλο του Κυότο (ή και να ψωνίζουν φτερωτές)... Βέβαια, μπορεί, αρχικά, ο φόρος άνθρακα να στόχευε Κινέζους και Ιάπωνες, αλλά αυτοί δεν τσιμπάνε εύκολα...  Αν είναι να ξεφορτωθούν τον φόρο υποτέλειας, δεν με νοιάζει καθόλου εάν τελικά ...έφταιγε ο Ο.Η.Ε, και εάν τον καταργήσουν, υπόσχομαι να γράφω μόνο εγκώμια για την Γερμανία.

Τώρα στους Κυβερνήτες μας... Είτε πιστεύουν τις αρλούμπες, είτε είναι Κυβέρνηση με Υποβολείς, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.  Πήρατε μία δύσκολη κατάσταση, και την κάνατε δυσκολότερη.  Σε όλα τα επίπεδα, και δεν σας χρεώνω τα δημοσιονομικά που βρήκατε,  ξέρω τι βρήκατε.  Ενοχλείτε όμως ένα σωρό κόσμο και όσο καταλαβαίνουν την Πράσινη Απάτη που προωθείτε, θα  σας μισήσουν άνθρωποι που ή ήταν "οπαδοί"σας, ή που ποτέ τους δεν ασχολήθηκαν με πολιτικά. Πείτε ΟΧΙ στους υποβολείς. Ξεκινήστε με ένα εύκολο:  Πείτε στους Υποβολείς σας "όχι στον φόρο άνθρακα".

Το link στο πρόσφατο Spiegel με τα 50.000.000 περιβαλλοντικούς μετανάστες (που δεν ξέρουμε που έχουν πάει)  μου το έστειλε η ThW που προσπαθεί να μου δείχνει τον κόσμο από την Γερμανική θεώρηση.  Ο τίτλος της ανάρτησης είναι κάτι μεταξύ Aldous Huxley και Arthur Koestler. Δείτε και ΤαΧάλια

4 σχόλια:

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Αν οι "νορμάλ" βομβες μπορουν να αγνοηθούν τοτε η μόλυνση αγρων και υδάτων απο βομβες απεμπλουτισμένου ουρανίου κανουν τον κοσμο να μεταναστεύει. Ψαξτε για τα στοιχεία γενετικών δυσμορφιών στο Αφγανιστάν, το Ιρακ και τις γειτονικές χωρες.

Για να πουλήσουν τον υπερπληθυσμό σε τηλεόπληκτους και για να σπειρουν διχόνιες, ταραχές και εμφύλιους πολέμους, στελνουν πακέτο τους μετανάστες σε πολεις τέρατα τυπου Αθήνας.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόβλεψη για 50 εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες έγινε το 2005 με προβλεπόμενο έτος της καταστροφής το.... 2010. Εφυγε το 2010 και πρόβλημα δεν φάνηκε και η πρόβλεψη σβήστηκε από τις σελίδες του UNEP.

Οσο για τον υπερπληθυσμό, αυτό είναι πρόβλημα που είχε προβλέψεο το ζεύγος Erlich (The Population Time Bomb) και η ώρα της καταστροφής ήταν το έτος 2000 όταν περίμεναν "εκατομμύρια" να πεθάνουν από την πείνα.

Πάρτε το απόφαση, είναι τσαρλατάνοι. Οικολόγος ίσον βρωμιάρης ή μισάνθρωπος ή στην καλύτερη περίπτωση μαλάκας.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

http://asiancorrespondent.com/52189/what-happened-to-the-climate-refugees/

Δείτε την είδηση για τα 50 εκατομμύρια.

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

Make me a god, to make you a prophet!

spiral architect