Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πράσινοι και οι Νεοναζί (ή κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι)


Το ότι οι αυθεντικοί Ναζί είχαν αδυναμία στην πράσινη φύση, τα οικολογικά, την ανακύκλωση, τα διακαιώματα των ζώων, και όλα αυτά τα πολιτικώς ορθά που διαβάζουμε σήμερα στην Ελλάδα (από Deutsche Welle Σκάϊ, μέχρι και ...σοβαρές εφημερίδες, έχει γραφτεί κατά κόρον.

Τώρα (όπως μου θύμισε ο Ορέστιος), το Νεοναζιστικό κόμμα NPD, είτε για δημόσιες σχέσεις, είτε για επιστροφή στις ρίζες του, καλλιεργεί το Umweltschutz = Heimatschutz, ή η Προστασία του Περιβάλλοντος είναι η Προστασία της Πατρίδας.


Εδώ και καιρό γκρινιάζω ότι οι Πράσινοι στην Ελλάδα είναι πέμπτη φάλαγγα, και φοβάμαι ότι είναι ήδη στην κρεβατοκάμαρα...   Δεν ξέρω εάν θα γίνουν εκλογές, δεν με νοιάζει τι θα ψηφίσετε, αλλά να ψηφίσετε, ο,τιδήποτε, αλλά όχι Πράσινους και οπωσδήποτε όχι πράσινους βουλευτές.

Και εάν  είστε "αριστερός/ή" σκεφτείτε:  Το "Πράσινοι-Οικολόγοι" είναι αριστερίζον κόμμα που απευθύνεται σε πικραμένους αριστερίζοντες που δεν θέλουν να ψηφίσουν Αλέκα, αλλά Μαμά Γη.  1.000 φορές Αλέκα, παρά το πράσινο προσωπείο του φασισμού (και δεν ψηφίζω Αλέκα).

Αυτοί που δεν θυμούνται την Ιστορία θα την ξαναβιώσουν.

4 σχόλια:

nikos είπε...

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ



Αυτές οι απόψεις των ΟΠ για τη «μετάβαση σε μια μετα-λιγνιτική εποχή και την πορεία για ένα σύστημα ηλεκτρισμού 100% ΑΠΕ το 2050», καλές, δε λέω, αλλά τόσο μελλοντολογικές ώστε μου θύμισαν μια παλιά ιστορία…..

Στα νιάτα μου ήμουν πυγμάχος. Σε έναν αγώνα λοιπόν, στο διάλειμμα μετά τον 2ο γύρο, ενώ τις είχα φάει αγρίως και είχα μπει σε μαύρες σκέψεις για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν στον 3ο γύρο, καθώς στεκόμουν με το ζόρι όρθιος στη γωνιά του ριγκ, ήλθε ο προπονητής μου και άρχισε να μου ψιθυρίζει στο αυτί : «Να καταναλώνεις βιταμίνη Β12…Επίσης το πρωϊ να πίνεις πάντα πράσινο τσάϊ, είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά…Σου συνιστώ να αποφεύγεις το κόκκινο κρέας και να προτιμάς πουλερικά…Πολύ άσπρο τυρί κι ακόμη , πρωί και βράδυ, να μην παραλείπεις μια μερίδα φρέσκα φρούτα»…..

Του έριξα μια ματιά κατάπληκτος και του είπα : « τώρα, τι γίνεται;»


http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2012/04/blog-post_3963.html

nikos είπε...

μετά εντολή διοίκησης της ΔΕΗ .. όλα τα τιμολόγια αγοράς πάνω από 50 Ευρώ θα σφραγίζονται και υπογράφονται από Γ.Δ.της ΔΕΗ στην Αθήνα!!!!

archaeopteryx είπε...

και πού λεφτά για γεννήτριες

Ανώνυμος είπε...

http://orestios.wordpress.com/2011/02/24/%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-3/

Διαβάστε τα ρυπαρά λόγια των Εθνικοσοσιαλιστών που μιλούσαν για την ουσία της Εθνικοσοσιαλιστικής σκέψης τότε.
Η πράσινη ανάπτυξη είναι πολύ παλαιότερη, ξεκινά από τον Γερμανικό ρομαντισμό, αλλά στην εποχή του Χίτλερ ήταν πραγματική πολιτική με νομοσχέδια και πρακτικές θρησκείας.

Orestios