Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η "Ευρώπη" ξανασκέφτεται τα περί στόχων για το "Κλίμα"


http://www.thegwpf.org/cold-feet-eu-rethinking-climate-goals/

Το ότι η "Ευρώπη" έκανε ιδεολογία το Κλίμα είναι μνημείο στην πονηριά αυτών που σκίζονται να χώνουν σαβούρες σε ηλίθιους. Το ότι η Ευρώπη έχει ηλίθιους (με φαύλους πολιτικούς) που αγοράζουν αιολικά και ακριβαίνουν το ρεύμα (που δεν παράγουν όμως τα αιολικά) είναι κάτι άλλο.

Ωστόσο δύο τινά συμβαίνουν:

(α) Το πραγματικό κλίμα μάλλον αδιαφορεί για τα Ευρωπαϊκά μεραντιλιστικά βίτσια. Και πρώτα από όλα μάλλον δεν ζεσταίνεται εδώ και κάτι χρόνια και ακόμα όλο και φωνάζουν οι πάντες ότι τα περί CO2, ανθρωπογενούς CO2 ή καταστροφικού CO2 είναι μούφα.

(β) Το ακριβό ρεύμα της Κλιματικής Απάτης δεν αντέχεται από τις οικονομίες σε ύφεση, και πρόσφατα από την ίδια την Γερμανική βιομηχανία και τους Γερμανούς καταναλωτές. Για αυτό, παρά την φιλολογία και τα πεταμένα λεφτά για ΑΠΕ, οι καημένοι έχουν επιστρέψει φουλ σε κάρβουνο, και ακόμα κι αν ήθελαν να χώσουν πυρηνικά σε Ανατολικούς γείτονες, (1) τα μετρητά είναι δύσκολα, και (2) δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι Ρώσοι δεν καραδοκούν να δώσουν τα δικά τους.

Και η "Ευρώπη" είναι μόνη της σε αυτό το Κλιματικό θέατρο. Ο Ομπάμας και οι Σοσιαλδημοκρατικοί του λένε για πράσινα, αλλά και αυτός θα ατενίζει λεμονόκουπες έτσι που πάει.

Στις 27 Μαρτίου θα βγει νέος "Οδικός Χάρτης" για το θέμα, οπότε, όσοι τσανακογλείφτες, απαξαπάντων των κομμάτων προωθείτε απάτες, να ξέρετε ότι μπορεί και να μην μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από την δήθεν "Ευρώπη".

1 σχόλιο:

Αντκαν είπε...

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A7-2013-0035+0+DOC+PDF+V0//EL

Σκεπτικισμός και για το ενεργειακό μείγμα