Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η RWE κόβει επενδύσεις σε ΑΠΕ για να μειώσει χρέος. Ο Στουρνάρας θέλει επενδύσεις σε ΑΠΕ για να αυξήσει το χρέος


http://www.bloomberg.com/news/2013-03-05/rwe-to-cut-clean-energy-spending-by-half-from-2014-to-curb-debt.html

Αυτή η ανάρτηση είναι για τον Στουρνάρα που έχει εξελιχθεί σε [μια δυο λέξεις που παραπέμπουν σε προσκυνημένο στόκο], και κοκορεύεται ότι έχουμε πολλές επενδύσεις σε ΑΠΕ. Βρε  Στουρνάρα, οι "επενδύσεις" σε ΑΠΕ δεν είναι "επενδύσεις", είναι πρόσθετο χρέος που επιβαρύνει τον καταναλωτή, σαν φόρος και ούτε καν σαν ακριβό ρεύμα.  10.000 μεγαβάτ από ΑΠΕ δεν ηλεκτροδοτούν τίποτα, "εγχέουν", χωρίς να υποκαθιστούν. "Εγχέουν" και εκτοπίζουν, χωρίς να εξοικονομούν. Όλη η Γερμανική εμπειρία το αποδεικνύει. Και αυτοί, εξάγουν, εμείς εισάγουμε. Τι θα υποκαταστήσεις, και τι θα "εξοικονομήσεις" με 2.000 αιολικά? ΤΙΠΟΤΑ. Απλά θα φεσώσεις τον ΛΑΓΗΕ και τον καταναλωτή.

Η είδηση είναι ότι η RWE κόβει τις επενδύσεις της σε ΑΠΕ κατά 50% για να μειώσει χρέος. Εμείς τις αυξάνουμε για να αυξήσουμε το χρέος (στην πλάτη των καταναλωτών) και ο Στουρνάρας χαίρεται. Ποιά χώρας είναι "Υπουργός" ο Στουρνάρας;

3 σχόλια:

George Mantjoros είπε...

Σιδηρόστοκος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=501953

ο ήλιος φταίει για εμάς τους gay


archaeopteryx είπε...

Επειδή ζεσταίνεται η Γη από τα αέρια του λιγνίτη και της μπύρας, ίσως κόβει ο Ήλιος για να κάνει μουαγιέν. Κάποιος να το πεί στα Υπουργεία Κλιματικής Αλλαγής και στον Πατσάουρι. (Αυτό τους έγραψα)