Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας Γης - 22 Απριλίου 2013


Η Εκκλησία έχει ένα εορτολόγιο και σχεδόν κάθε μέρα γιορτάζει έναν Άγιο, ή κάποιο σημαντικό, για την Εκκλησία γεγονός. Σήμερα, 22 Απριλίου, γιορτάζει ο Νέαρχος και ο Ναθαναήλ. Αν η Εκκλησία ήταν όσο σημαντική σήμερα όσο ήταν το 1950 ή το 950 μΧ, θα το ξέρατε, ήδη θα είχατε κάνει την προσευχή σας, Μύστης τοῦ Σωτῆρος θεοειδής, Ναθαναὴλ ὤφθης, καὶ Ἀπόστολος εὐκλεής· ἔνθεν εὐσεβείας, μυσταγωγὸς ἐδείχθης, ζωῆς ἀνακηρύξας, τὸ Εὐαγγέλιον.

Το γιατί έγινε διάσημος ή άγιασε ο Απόστολος Ναθαναήλ μάλλον έχει σχέση με το ότι προσπάθησε να φέρει τους Βρετανούς στον τόν ορθό δρόμο: "Ἡ ἀποστολικὴ δράση τοῦ Ἀποστόλου Ναθαναὴλ ἐπεκτείνεται μέχρι τὴν Ἀφρική, τὴ Μαυριτανία καὶ τὴ Βρετανία, ὅπου καὶ σταυρώθηκε ἀπὸ εἰδωλολάτρες" διάβασα εδώ.  Άρα ο άνθρωπος αυτός έγινε διάσημος επειδή μάλλον βοήθησε στα μετέπειτα σχέδια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Αν η Ρώμη χρησιμοποίησε την Εκκλησία για ιμπεριαλιστικούς σκοπούς, ή σαν ιδεολογικό έρεισμα, θα το αφήσω σε αναλυτές που ξέρουν από αυτά. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μαμά Γη, ή η Γη σαν θεότητα υπήρχε πριν από τον Χριστιανισμό, και εμείς οι παγανιστές ή εθνικοί, της δίναμε αρκετή σημασία. Στην Θεογονία του Ησιόδου, πρϋπάρχει το Χάος, η Γαία και ο Έρως, και η Μαμά Γη μάλλον είχε σχέση με ...σεξ παρά με μυστικιστικά. Βέβαια, λένε ότι το σεξ εξαγνίστηκε, και η Μαμά του Θεού απέκτησε άλλη εικόνα και άλλο ρόλο επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου...

Πάντως, όλα αυτά τα ποιητικά, βρίσκουν καινούργια έκφραση στην Νέα Τάξη.   Αντί να γιορτάζουμε τον Επιτάφιο, θα γιορτάζουμε την Γη και την Μαμά Γη. Και ένα σωρό πρόθυμοι ηλίθιοι (και ηλίθιες) θα τσιμπάνε ευαγγελιζόμενοι και ευαγγελιζόμενες την Νέα Θρησκεία που πάνε να τους φορέσουν που δεν έχει καν το σεξ της αρχικής εκδοχής, αφού το σεξ παράγει CO2 και ο Σατανάς στην Νέα Θρησκεία είναι η κατανάλωση ορυκτών καυσίμων.

Οι Φίλοι της Φύσης είναι άλλη μία Γερμανική εξαγωγή (Αυστριακή για την ακρίβεια). Είναι η νέα εκδοχή των Οικοφασιστών. Πετάνε λίγη επανάσταση, Ζαπατίστας, Γιάννη Ρίτσο, φεμινισμό, άρτσι μπούρτζι και λουλά,  απευθύνεται σε όλους όσους δεν θέλουν εξόρυξη χρυσού, πουλάει ελπίδα για παροχές από μία "Αλληλέγγυα" Ευρώπη, κακά τα ορυκτά καύσιμα, δεν θέλει βιομηχανικές ΑΠΕ (αλλά αν τις βάλει η Μαφία Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι καλές), και δεν θέλει να πουληθεί το Ελληνικό, έξω οι βάσεις του θανάτου. Είναι η νέα εκδοχή των Οικολόγων Πράσινων, των νοικιασμένων πρακτόρων που θα ενισχύσουν τα πτωτικά ποσοστά του Σύριζα. Δατς ωλ.  Πάντως σε όλους εσάς τους επαναστάτες, φεμινίστριες, ευρωζητιάνους, πονόψυχους, κλπ, σας θυμίζω ότι η Βόρεια Κορέα γιορτάζει την Μαμά Γη, κάθε βράδυ. Για αυτό σας ετοιμάζουν οι νεοταξικοί καθοδηγητές σας. Λάτρευε την Μαμά Γη. Κρύωνε. Μείνε στο σκοτάδι. Να χαίρεσαι με τα αποφάγιαΤα περί αντίδρασης στην εξόρυξη χρυσού ή ιδιωτικοποίησης τουν νερού είναι εύκολη πιπίλα για να φωνάζετε. Εγώ δεν τσιμπάω στις δήθεν μη βιομηχανικές ΑΠΕ. Η ίδια απάτη είναι.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μόλις σε γνώρισα και λέω να μια φωνή λογικής.

http://www.youtube.com/watch?v=fy-CBs0XNlM

Συνέχα μέχρι να σε ακούσει κάποιος.