Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Από την διαβούλευση στην "Ευρωβουλή" για το μαγείρεμα με τα δικαιώματα CO2http://wattsupwiththat.com/2013/04/15/fireworks-in-the-eu-parliament-over-the-pause-in-global-warming/

Τι ξέρουμε για το διοξείδιο του άνθρακα; Όχι τον άνθρακα, το διοξείδιο του άνθρακα. Ξέρουμε ότι αυξήσεις του ατμοσφαρικού CO2 έπονται παγκόσμιας θέρμανσης. Ξέρουμε ότι η υπόθεση ότι η Ανθρωπογενής Θέρμανση θα δημιουργούσε καταστροφικό "βράσιμο" μέχρι το 2015 αποδεικνύεται εντελώς ανοησία, η υπόθεση αυτή έχει πεθάνει, έχει τελειώσει. Δεν έχει υπάρξει στατιστικά σημαντική θέρμανση για πάνω από 15 χρόνια, και δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη επιστημονική οργάνωση που να μην το παραδέχεται αυτό, και όλη αυτή η διαβούλευση είναι ανόητη, απλά επειδή δεν συμβαίνει αυτό που συζητάμε.  Κυρία Επίτροπε, λέτε ότι ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερος και ότι η Κλιματική Αλλαγή γίνεται χειρότερη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και απλά είστε σε φάση "άρνησης". Είστε σε "άρνηση" για να χρησιμοποιήσω την φρασεολογία των παλαβών Πράσινων και των συνοδοιπόρων τους.

Να θυμίσω ότι από επίσημα χείλη ειπώθηκε, ότι αντίθετα από τις ρητορείες του Ομπάμα, τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα στις ΗΠΑ ήταν καιρικά φαινόμενα και δεν είχαν σχέση με Κλιματικές Αλλαγές, και συμπτωματικά κάνει ψοφόκρυο, και στις ΗΠΑ, αυτές τις μέρες.

Νομίζω ότι η κυρία Επίτροπος Κλίματος πρέπει να βρει καινούργιο θέμα για την Επιτροπεία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: