Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σύγκρουση με ουράνιο ...σώμα προκάλεσε τον μίνι-παγετό γνωστό σαν "Νεώτερη Δρυάς".


http://www.thegwpf.org/study-claims-cosmic-impact-sparked-younger-dryas-climate-event/
http://phys.org/news/2013-05-mammoth-lament-cosmic-impact-devastating.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Younger_Dryas
http://www.meteoclub.gr/themata/nea/1951-h-epoxh-twn-pagetwnwn Η παλιότερη θεωρία

Πριν 12.000 χρόνια, όταν η Γη έβγαινε από τον τελευταία περίοδο παγετώνων και έμπαινε στην τωρινή μεσοπαγετώδη, ξαφνικά, εκεί που ζεσταινόταν, ξαναέπεσε σε βαθιά κατάψυξη που κράτησε περίπου 1.000 χρόνια. Αυτή η μικρή εποχή παγετώνων είναι γνωστή σαν "Νεώτερη Δρυάς" (με αχνό μπλε χρώμα στο διάγραμμα).

Μέχρι τώρα, οι θεωρίες που ακουγόταν ήταν σαν κάτι που κυκλοφορούν ότι επειδή κάνει ζέστη και λιώνουν οι πάγοι, κάνει ...κρύο, από αλλαγές στα θαλάσσια ρεύματα. Αυτή η θεωρία είναι μάλλον 100% άκυρη στην περίπτωση της Νεώτερης Δρυάδος. Ή μετεωρίτης, ή κομήτης.  Βρέθηκαν ίχνη. Εξωγήινος παράγοντας...

Και για να μην ξεχνιέστε:

6 σχόλια:

spiral architect είπε...

Βλέπω ότι, εδώ και λίγο καιρό οι γνωστοί υποστηριχτές της "κλιματικής αλλαγής" έχουν κάνει ένα slow down λόγω του διαχρονικού ξεβρακώματος που έχουν φάει από επιστήμονες, αλλά και λόγω των κοστοβόρων προτεινόμενων απ' αυτούς "λύσεων". (ηλεκτροπαραγωγή από ΑΠΕ κλπ)

Τα ορφανά τους, εν πολλοίς, έχουν πάθει ένα ταρατατζούμ και δεν ξέρουν πλέον που να ενταχθούν. Αφού έχασαν και τον ινστρούχτορά τους το Νίκο Χρυσόγελο, που είναι ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής, που ψήφισε υπέρ της άμεσης έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε. ενώ οι Ελλαδίτες και Κύπριοι ψήφισαν κατά, την ψάχνουν αλλιώς:

Και η πολιτική γεωγραφία έχει γίνει δυο διαστάσεων, έχει αποκτήσει χώρο. Και η πραγματικότητα απαιτεί να γίνει και τριών διαστάσεων – προσθέτοντας όγκο στον χώρο με την κάθετη γραμμή της οικολογικής διάστασης. Που στην μια άκρη έχει τους οικολόγους και στην άλλη τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής.

Έχουν πολύ πλάκα ...

spiral architect είπε...

Η επόμενη πρασινομερκελιά:
Μέρκελ: Στόχος να κυκλοφορούν 1 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Γερμανία.

Χώσε γκάζια αρχαιοπτέρυγα!

spiral architect είπε...

Και ένα ψυχοφιλοσοφικό που αλίευσα πρόσφατα:
Κλιματική αλλαγή: Άλλος ένας ψεύτικος δράκος;

archaeopteryx είπε...

καλό... το έστειλα στο φεήσμπουκ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/news.asp?id=1804945
Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην Ευρώπη ωθούν την BMW στις ΗΠΑ



Ανώνυμος είπε...

Δειτε ποιος δημαρχος διοικει την λεσβία Αθήνα αποκαλώντας την, πόλη δικη τους.


http://www.google.gr/imgres?imgurl=https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/155753_10151531503219242_1140984531_n.jpg&imgrefurl=https://www.facebook.com/athenspride&h=672&w=480&sz=77&tbnid=U7YfPECCenx3dM:&tbnh=91&tbnw=65&zoom=1&usg=__L76LMOpmfvqYoF-Y0PBy_0D5Mr4=&docid=pGkCnpLXcK5FjM&sa=X&ei=lMqkUYqBCYWyObrIgNgK&ved=0CF0Q9QEwBw&dur=453


Απο κάτι τετοιους πολιτικους περιμένουμε προκοπή;
Mε το μυαλό απο την μέση και κάτω δεν υπαρχει διάθεση και χρονος γιά λυση κανενος ενεργειακου προβλήματος. Το μονο τους προβλημα ειναι το χρωμα και το μέγεθος τού στρινγκ που θα φορέσουν στην παρέλαση.