Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η Ινδία πάγωσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Greenpeace Ινδίας για ...πρακτοριλίκια


http://www.thehindu.com/sci-tech/energy-and-environment/mha-suspends-greenpeace-indias-registration/article7084953.ece

http://www.thegwpf.com/india-suspends-greenpeace-licence-freezes-bank-acounts/

"Η Κυβέρνηση της Ινδίας πάγωσε τους λογαριασμούς της Greenpeace στην Ινδία επειδή αυτή η ΜΚΟ, κατ΄επανάληψη, απέκρυψε ή ανέφερε λανθασμένα ξένες «εισφορές», και απέκρυψε λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές, απ’ έξω, ντόπιου «ακτιβιστή». Η Κυβέρνηση ανέφερε ότι αυτές οι πληρωμές έβλαψαν τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα της χώρας.

Η Κυβέρνηση εξέφρασε ανησυχία για το ενδιαφέρον της Αγγλίας στην τοπική ΜΚΟ, και ενόχληση για την συμμετοχή της Greenpeace Ινδίας σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη κατά του κάρβουνου, με χορηγούς Αμερικανικές οικολογικές οργανώσεις, και στόχο την ηλεκτροπαραγωγή από κάρβουνο παγκοσμίως αλλά και ειδικά στην Ινδία.

Το αποτέλεσμα ήταν στρατηγική τριών σημείων από την Greenpeace: Δημιουργία δικτύου διαμαρτυρομένων εναντίον του κάρβουνου, στόχευση εξόρυξης κάρβουνου σε ρυθμιστικές αρχές και δικαστήρια, και καμπάνια σε ντόπιους και εγχώριους επενδυτές κατά εταιρίας κάρβουνου στην Ινδία".

Χρόνια Πολλά, και χαιρετίσματα στα ντόπια λαμόγια που παριστάνουν τους ...οικωλόγους. Ποιος σας πληρώνει βρε μασκαράδες?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Canadian environmental organizations could pose a potential threat to national security and are attempting to make the fossil fuel industry look bad.

Such was the assessment of what the Royal Canadian Mounted Police (RCMP) referred to as the “anti-petroleum movement” in a document dated Jan. 24, 2014, and titled Critical Infrastructure Intelligence Assessment.

“There is a growing, highly organized and well-financed anti-Canada petroleum movement that consists of peaceful activists, militants and violent extremists who are opposed to society’s reliance on fossil fuels,” the document states.
http://www.theglobeandmail.com/news/politics/anti-petroleum-movement-a-growing-security-threat-to-canada-rcmp-say/article23019252/
http://all-len-all.com/doc-shows-canadian-police-view-environmentalists-not-climate-change-as-real-threat/
Τα λεγανε απο 2013 ... http://www.theguardian.com/environment/2013/feb/14/canada-environmental-activism-threat
ΤhW

Ανώνυμος είπε...

Εμεις πληρωνουμε Υπουργο να κάνει επίσημες συναντήσεις με ΜΚΟ κ Περιβαλλοντικες Οργανωσεις , για να παρΟΥΝ αποφάσεις. «Για πρώτη φορά η ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ είναι με το μέρος της κοινωνίας. Οι άνθρωποι που έχουν τοποθετηθεί τώρα στις καίριες θέσεις, δεν είναι κάποιοι πολιτικοί καριέρας με διαφορετική δραστηριότητα, αλλά έχουν προκύψει μέσα από το Κίνημα για την προστασία του περιβάλλοντος». REALLYYYYY??????
ThW

archaeopteryx είπε...

δες πως φτιάχτηκε αυτό το κόμμα

οικολόγοι πράσινοι

archaeopteryx είπε...

από εδώ

Παιδομάζωμα από Πρράσινες ΜΚΟ