Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

G7 - 1 = G6 (και μετράμε). Οι ΗΠΑ δεν συνυπογράφουν...


http://www.reuters.com/article/us-g7-environment-idUSKBN1931I5

Οι ΗΠΑ δεν συνυπογράφουν δήλωση της Ιταλίας, Καναδά, Γαλλίας και λοιπών του G7 που λέει ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι "τελεσίδικη" και το "κλειδί για την ασφάλεια και ευημερία του Πλανήτη"

Οι ΗΠΑ επομένως δεν χρηματοδοτούν τραπεζικούς οργανισμούς που θα πληρώνουν πιο φτωχές χώρες για να μειώνουν τις εκπομπές τους αγοράζουν Γερμανικές ΑΠΕ.

Όπως είχαν προαναγγείλει γερουσιαστές του κυβερνώντος κόμματος και ο ίδιος ο Τραμπ στην προεκλογική του εκστρατεία, οι ΗΠΑ δεν συμμετέχουν στην λεγόμενη Συμφωνία του Παρισιού.

Ο Τραμπ έχει πει στο παρελθόν ότι η Κλιματική Αλλαγή (όχι η πραγματική, αυτή που σερβίρεται από "Ευρωπαίους" και τους παπαγάλους τους) είναι μούφα (hoax) και ότι η Συμφωνία του Παρισιού βάζει τις ΗΠΑ σε συγκριτικά μειονεκτική θέση απέναντι στους ανταγωνιστές της.

Ο Ιταλός Υπουργός Περιβάλλοντος (έχουν και οι Ιταλοί Υπουργούς Περιβάλλοντος) θεωρεί ξεκάθαρο ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι το μόνο εργαλείο για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής. Giovinezza, Giovinezza, Primavera di bellezza, Della vita nell'asprezza, Il tuo canto squilla e va! 

Το νέο "μαύρο" είναι το πράσινο. λέω εγώ και ποτέ δεν γούσταρα τις Δυνάμεις του Άξονα. Και μου φαίνεται (αλλά μπορεί και να κάνω λάθος) ότι η "αντιπολίτευση" που εισπράττει ο Τραμπ στις ΗΠΑ είναι από τους ίδιους που είχαν στείλει το τηλεγράφημα Ζίμερμαν... Εξ άλλου οι Γερμανοί δεν ενέκριναν Τραμπ. Χίλλαρυ ήθελαν:

Το 1917, περίπου την περίοδο που η Αγορασμένη Επανάσταση στην Ρωσία έσωζε την Γερμανία από την Ανατολή, ο κύριος Αρθούρος Ζίμμερμαν, Υπουργός των Εξωτερικών του Ράϊχ, έστειλε ένα τηλεγράφημα στον Γερμανό Πρέσβη στην Washington, για προώθηση στους Μεξικάνους, να εισβάλουν στις ΗΠΑ και να καταλάβουν μερικές Νότιες Πολιτείες, που είχαν χάσει σε πρόσφατο πόλεμο με τις ΗΠΑ. Το τηλεγράφημα ζητούσε από τους Μεξικάνους να διαμεσολαβήσουν για να συμμαχήσει η Ιαπωνία με το Ράϊχ. Βέβαια, αυτοί οι κακοί Άγγλοι είχαν βουτήξει τον κώδικα... Και έτσι μπήκαν οι ΗΠΑ στον Α' Π.Π.
Θα μου πείτε "συνομωσιολογίες". Θα σας απαντήσω:  "Άλλαξε η Γεωγραφία"; Με ποιους ήταν οι Ρώσοι πριν τον Parvus? Οι κακοί Ρώσοι με τους οποίους κατηγορούν τον Τραμπ ότι τα έχει ή τα είχε βρει?

6 σχόλια:

Ιωσήφ είπε...

http://i.imgur.com/wuxaYsm.jpg

Ιωσήφ είπε...

http://i.imgur.com/fYpkWQT.jpg

Ιωσήφ είπε...

http://archive.is/mafp8#selection-1119.1-1123.85

Ιωσήφ είπε...

χμμμ

2017-6-13
http://www.sinoitaenvironment.org/2017/ReadNewsE.html?ID=22050

archaeopteryx είπε...

την Αμερική έχει η υδρόγειος στο sino-American...

Ιωσήφ είπε...

Mπα, γυρίζει, όπως εδώ
http://www.sinoitaenvironment.org/ReadNewsex1.asp?NewsID=4600

http://www.sinoitaenvironment.org/2009version/banner01.swf
http://www.sinoitaenvironment.org/2009version/%E5%A4%A7%E5%9C%B0%E7%90%83%E8%BD%AC.swf

Αν δεν μπορείς να δεις τα .swf
δείγμα εδώ
http://www.sinoitaenvironment.org/2009version/banner002c.jpg