Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουν εγγυημένες τιμές για τις ΑΠΕ (και κλάμα ο Τρεμόπουλος)


Χάρηκα με το σχόλιο που μου άφησε ανώνυμος για τα κλάματα του Τρεμόπουλου...  Καπάκι με την ΕΣΗΑΠΕ και την ΕΛΕΤΑΕΝ και την ανακοίνωση αύξησης τιμολογίων από την ΔΕΗ.

"...Οι εγγυημένες τιμές για την ανανεώσιμη ενέργεια, έναν από τους λίγους τομείς που λειτουργούν σήμερα ως αντίβαρο στην οικονομική κρίση, είναι απολύτως απαραίτητες για την προώθησή της και επιβαρύνουν τον καταναλωτή πολύ λιγότερο από ό,τι αφήνεται να εννοηθεί..."

Να καταλάβουμε τι αρλούμπα λέει ο Οικοκροκόδειλος; Λέει ό,τι λέει και η Μπιρμπίλη, η Siemens, η Vestas, η ΤΕΡΝΑ, η ΕΣΗΑΠΕ, η ΕΛΕΤΑΕΝ, η ΜΚΟ του Συνεδρίου και τα απανταχού Πράσινα Λαμόγια:  Πλήρωνε ηλίθιε για να έχει δουλειά η Γερμανία και η Δανία,  για να σώσουμε την ...Κλιματική Αλλαγή, και για να πάρουμε τα ποσοστά μας.  "Ενισχύει το αντι-αναπτυξιακό περιβάλλον" είπε η ΕΣΗΑΠΕ.

Το ίδιο πολλαπλό ψέμα:  1) Οι ΑΠΕ παράγουν χρήσιμη ενέργεια (τρίχες),  2) μειώνουν το ...CO2 (πού, πότε, πόσο;), και 3) το CO2 χαλάει το κλίμα (μην ορκίζεστε).

Την υποκρισία των Γερμανών για το κάρβουνο, σαν την έδειξα.  Το ότι οι ΑΠΕ δεν παράγουν χρήσιμη ενέργεια, προκύπτει από τα στατιστικά και την κοινή λογική.  Ούτε για ένα περίπτερο (όπως δουλεύουν τα περίπτερα).  Για την μείωση του CO2, είδαμε πώς ΔΕΝ μείωσε η Δανία το CO2 της με τα αιολικά.


Τώρα, τι κοινό έχουν ο Τρεμόπουλος, η Μπιρμπίλη, και ο ...Δήμας;   Σε ποιό σχολείο έμαθαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ότι ένας ΜΗ ανταποδοτικός, παρασιτικός φόρος, που απλά φτωχαίνει, χωρίς να δίνει κάτι πίσω, που διώχνει τον τουρισμό και καταστρέφει βουνοκορφές είναι αντίβαρο στην οικονομική κρίση, δεν το ξέρω.  ΟΛΟΙ, όμως, έχουν πάει στο ίδιο σχολείο, γιατί λένε τις ίδιες αρλούμπες.  ΟΛΟΙ.  Μήπως αυτό το σχολείο είναι προϋπόθεση για να είσαι σήμερα πολιτικός;

Χάρηκα με το κλάμα του Τρεμόπουλου. Για να κλαίνε όλοι μαζί, σημαίνει ότι υπάρχει μια μικρή ελπίδα στην φτώχεια μας. Αν και ο Σόϊμπλε με τρομάζει με αυτό που είπε.

Εγώ, δεν βλέπω κομματικές ταμπέλες.  Βλέπω ή ηλίθιους, ή πουλημένους (ή απλά υποταγμένους... Παίζει και αυτό, δυστυχώς).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο: Μ' αρέσουν τα τελευταία σκίτσα με τα κροκοδειλάκια και τις λεζάντες!

To capcha μου έβγαλε ... crocola.
Απίστευτο!

spiral architect

Ανώνυμος είπε...

Koitaxte ligo to link pou stelnw! Asheto me tis tarifes twn APE alla opws leei kai enas pou sholiazei, einai oti na nai oi meletes gia tis megalepivoles prasines ependysis!!

εδω το link που σας λέω! είπε...

gia to link poy elega

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11,06
Η επιχειρηση πρασινη αναπτυξη , βασιστηκε στην επιχειρηση Κλιματικη Καταστροφη. Εφευρεθηκε & προωθηθηκε καθαρα για bussiness. Επιστρατευτηκαν γιάυτο παντος ειδους επιστημονες για την παραποιηση επιστημονικων δεδομενων & θεωριων. Οποιος δεν κοιταει το money , βλεπει την αληθεια.
Το spiegel χθες εγραφε , οτι με την διακοπη των πυρηνικων εργοστασιων η Γερμανια θα πρεπει να βασιστει σε αεριο και λιθανθρακα, αφου οι ΑΠΕ ειναι μονο για... συμπληρωμα, και συμπληρωνω εγω για.... κοροιδα.
Συγχαρητηρια στην ΕΜΥ για το θαρρος της ανακοινωσης , μην τους κοψουν καμμια επιδοτηση μονο....!!
ΤhW

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρεία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ Α.Ε.» υπάγεται στον επενδυτικό για την ίδρυση αιολικού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 24MW στη θέση «Ζωοδόχος Πηγή», του Δήμου Ελλησπόντου στην Κοζάνη, συνολικής δαπάνης 34.100.000 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 10.230.000 ευρώ, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 30% επί του συνολικού κόστους της επένδυσης. Με την επένδυση θα δημιουργηθεί μία νέα θέση απασχόλησης.

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/d1566245-52bb-49af-93eb-7f200ac9e0b3


Πρόκειται για Ισπανούς, την ΓΚΑΜΕΣΑ, στην οποια βασικός μέτοχος ε΄ιναι η ΙΜΠΕΡΝΤΡΟΛΑ.

Δηλαδή το κράτος τους χαρίζει 10 εκατομυρια, την ιδια ωρα που δεν πληρωνει συντάξεις!!!

Πειτε μου μια άλλη ευρωπαικη χωρα που γινεται τετοια ληστεία και θα πηδηξω απο το παραθυρο

archaeopteryx είπε...

ThW, θα τα ανεβάσω αυτά... περιμένω τον λίγο γερμανομαθή αρχαιοπτέρυγα, γιατί δεν το βρίσκω στο αγγλικό Spiegel

Ανώνυμε 9:41, ΔΕΜ είναι τυχαίο που είμαστε τόοοοσο χαμηλά στην κατάταξη διαφθοράς...

nikos είπε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=111269213