Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Όσοι επικαλούνται «αριστερούς» και «δεξιούς», εν έτει 2012, είναι απλά προσκυνημένοι


Σήμερα είμαι ...τέζα, και θα σας πω ό,τι μού κατεβαίνει από το κεφάλι μου.

Και άλλα στοιχεία λένε ότι η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος δεν ήταν απλά Ευρωπαϊκό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο (και στην Ανταρκτική έκανε ...ζέστη, πείτε μου για ανθρωπογενή υπερθέρμανση το 1.000 μΧ δηλαδή). Ο Δήμας δεν θα είναι υποψήφιος, καλύτερα, γιατί θα τον ονομάτιζα για μαύρισμα, καθ' ότι είναι η αρσενική εκδοχή της Μπιρμπίλη.  Ο Παπακωνσταντίνου είναι η Χατζηαβατική εκδοχή της Μπιρμπίλη, ο Ομπάμα είναι η αφροαμερικανική εκδοχή της Μπιρμπίλη, λέει ναι σε όλα πλην κάρβουνου, οι Αυστραλοί στο Queensland απο-Μπιρμπιλοποιήθηκαν,  η Γερμανία και αυτή ταλανίζεται, όλο και περισσότεροι φωνάζουν αλλά οι Πράσινοι κυβερνούν.  Ζήτω η ελεύθερη Πολωνία λέω εγώ, θα αρχίσω να υποψιάζομαι μετά 1,5 χρόνο γερμανοφοβίας ότι τελικά οι Πράσινοι είναι ...Σοβιετική εφεύρεση. Η εκδίκηση του Αντρόποφ.


Στα δικά μας, ο Περιστέρης κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα που δεν τον επιδοτήσαμε περισσότερο, αλλά αν του δώσουμε τον λιγνίτη, θα λυθεί του πρόβλημά του.  Οι απόψεις του για ΑΠΕ είναι επιεικώς, λανθασμένες (αλλά βγάζει ανέξοδα λεφτά με αυτές). Το ότι τα φ/β διαφημίζονται με την ίδια μεθοδολογία που διαφημίζονται οι βιομαγνητικές παντόφλες, είναι δείγμα ότι και στην Ελλάδα θα σκάσει η φούσκα, και θα χάσει λίγος κοσμάκης λεφτά και ίσως γλυτώσει η πλειοψηφία. Θα το πω απλά:  Τα έσοδα των Περιστεροκοπελουζομυτιληναίων είναι τα έξοδα των υπολοίπων, εγώ είμαι με τους υπόλοιπους. Ο Μυτιληναίος μπορεί να είναι και βιτρίνα άλλων, το υποψιάζομαι από καιρό και δεν με ευχαριστεί...

Βαρετά πράγματα, αν δεν πληρωνόταν από την τσέπη μας.  Όταν σε ύφεση οι πολιτικοί ακολουθούν πολιτική που βαθαίνει την ύφεση και αυξάνει και την ενεργειακή φτώχεια και τον πληθωρισμό, κάτι δεν πάει καλά με τους πολιτικούς.

Εκλογές;  Μόνο εάν οι ξένοι αφέντες μας και οι κληρονομικοί ντόπιοι εκπρόσωποί τους βεβαιωθούν ότι θα βγει αυτό που θέλουν:  Γερμανικό Ευρωπαϊκό κόμμα, μπλε, πράσινο, πρασινομπλέ, τυρκουάζ, με ροζ πουά, ό,τι χρώμα θέλει ας είναι.  Εγώ από Ευρωσκεπτικιστής εξελίσσομαι σε Ευρωαλλεργικό, δηλαδή τέτοια συλλογή από σκατά δικαιολογείται μόνο από ότι είναι αχυράνθρωποι,  βιτρίνες σε διατεταγμένη υπηρεσία...

Τα αντι-μνημονιακά κόμματα καλά θα κάνουν να δουν ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί σήμερα.  Υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί.  Οι ΓερμανΕυρωπαϊστές, και οι ...άλλοι. Όσοι επικαλούνται εν έτει 2012 αριστερούς μπαμπούλες, η δεξιούς μπαμπούλες είναι απλά μεταμφιεσμένοι μνημονιακοί. Η λιτότητα, εδώ που είμαστε, είναι αναπόφευκτη. Η εκχώρηση κυριαρχίας, όμως, δεν θα έπρεπε να είναι.

Εγώ θα ψηφίσω όποιον καταλάβει τι λέει το γράφημα στην αρχή της ανάρτησης, που ξεκίνησε από εδώ.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γέλιο

http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=4913&prodId=4&prodId=4

archaeopteryx είπε...

καλός είναι ο Πανούσης

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι που σου αρεσει.
Ακου και αυτο:

http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=4815&prodId=4&prodId=4

Ανώνυμος είπε...

Και τέλος δες και αυτο που ειναι σκέτη αποθέωση

http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ

spiral architect είπε...

Ένας αριστερός που σέβεται πραγματικά τον εαυτό του
- έχει αξιοπρέπεια
- σέβεται τους ανθρώπους
- βάσει του προηγούμενου παλεύει γι αυτούς βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του
- και δεν είναι μόνο αντιμνημονιακός.

Είναι αντισυστημικός.

Εδώ που φτάσαμε το μνημόνιο είναι η κορφή ενός βρώμικου συστήματος. Έσκασε στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να σκάσει κάπου αλλού εντός ΕΕ, εδώ γίνεται ένα crash test για μια πλήρη απορύθμιση της κοινωνίας και της οικονομίας προς όφελος του κεφαλαίου.

Πάμε για καταστροφή κεφαλαίων και ανθρώπων χωρίς πόλεμο με όπλα.
(μπορεί και να γίνει αυτός στο εγγύς μέλλον, αλλά δεν μπορώ να στο διαβεβαιώσω)

Αν τώρα εσύ είσαι δεξιός και γω αριστερός είναι το έλασσον. Το μείζον είναι ότι είμαστε μέσα στο "ανθρώπινο κεφάλαιο" που μέλλει να καταστραφεί.
(και γω τέζα είμαι ... περαστικά μας)

archaeopteryx είπε...

μα για αυτό, δεν δηλώνω "αντισυστημικός" γιατί η διαφωνία περί δεξιού ή αριστερού μοντελου διαχείρισης πιστεύω ότι είναι πια παλιά. Το ήθος, η τιμιότητα, η αίσθηση δικαίου ή δίκιου, δεν εμπίπτουν σε αριστεροδεξιές διαμάχες (νομίζω).

nikos είπε...

Εκδιώχθηκε από τις Σκουριές η ΠΑΡΑΝΟΜΗ “Ελληνικός Χρυσός”

http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/03/29/dasarxeio-skouries/

Ανώνυμος είπε...

Προς αγραν ψηφων και συγχωρωχαρτίων.

http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5433-1

Ανώνυμος είπε...

Μετα την ελληνικη, η κινεζικη διαφθορα

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=37661&Itemid=138

archaeopteryx είπε...

αν είχε σχόλια ο defencenet θα του έλεγα ότι οι Κινέζοι βάζουν πολλά αιολικά, αλλά ρεύμα έχουν από κάρβουνο. Τα αιολικά είναι συμβατά΄μόνο με αέριο και με κυριλέ καυστήρες.

Η Κίνα κάνει ό,τι φγουστάρει, αλλά έχω την υποψία ότι τα αιολικά τα βάζει για μόστρα (και ευχαρίστως τα εξάγει, ελέγχει και το νεοδύμιο...)

spiral architect είπε...

"Έως το 2030, πιστεύω ότι η Κίνα θα παίρνει την μισή της ενέργεια από τις ΑΠΕ και το Τζιουγκουάν θα είναι διάσημο στον κόσμο" τονίζει ο διευθυντής της τοπικής υπηρεσίας ανάπτυξης, Γου Σενγκζούε.

- Tην ισχύ από που θα την παίρνει;
- Μέχρι το 2030 τι θα παίζει με την Κίνα;
(μέχρι το 2030 ... ποιος ζει, ποιος πεθαίνει)

archaeopteryx είπε...

Ολά αυτά που θα συμβούν μετά το 2014 είναι επιστημονική φαντασία. Νομίζω ότι οι Κινέζοι κατάλαβαν το δούλεμα και δουλέυουν κι αυτοί.

spiral architect είπε...

Και κάνουν πλάκα και εξαγωγές στα κορόιδα.
Tragic!

spiral architect είπε...

... Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ ΑΕ και Sinovel Wind Group Co Ltd.
(παλιό αλλά ... tragic)

nikos είπε...

Ο ΗΛΙΟΣ του προτεκτοράτου


http://olympia.gr/2012/03/29/helios/#comments