Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Νέα Καταστροφή! Θα πεθάνει κόσμος μέχρι το 2050! Χορηγός ο ΟΠΑΠ


Μπουρδολογία με τοπικό χορηγό τον ΟΠΑΠ.  Τον σπόνσορα της πράσινης ανάπτυξης και του πράσινου real estate (τουλάχιστον είδα τον σπόνσορα των "Επιλογών" και ηρέμησα). Τα συμπεράσματα αυτής της ανάρτησης, αν βαριέστε να την διαβάσετε, είναι 1) ΜΗΝ παίζετε τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ ή άλλων, 2) Μάς πάνε για διάλυση, σαν χώρα ή σαν λαό (και όχι για τους λόγους που λέει ο ΟΟΣΑ), και 3) ο ΟΟΣΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου και ο ΟΠΑΠ είναι ...ΟΠΑΠ.

Μετά τις ακατανόμαστες Υπηρεσίες της Κεντροευρωπαϊκής Χώρας, τον Al Gore, την Greenpeace, τα Ηνωμένα Έθνη, την WWF, και την συλλογή λαδωμένων Ιδρυμάτων που προωθούν καταστροφολογίες, και ο ΟΟΣΑ (OECD) προστέθηκε στην λίστα των Νοστραδαμομελλοντολόγων. Αν διαβάσετε με τι ασχολείται ο ΟΟΣΑ, θα δείτε ότι δεν ασχολείται ούτε με την προστασία του περιβάλλοντος, ούτε με επιδημιολογία.  Κι' όμως, ο ΟΟΣΑ έκανε δήλωση (που αν την διαβάσετε στα ελληνικά, ή στα αγγλικά, δεν λέει απολύτως τίποτα και αναφέρεται σε ...Ινδία και Κίνα) αλλά που μεταλλάχθηκε με την ευγενή χορηγία του ΟΠΑΠ σε είδηση! Και αναπαράγεται στα αγγλικά μόνο από ιστοσελίδες βασικά του κώ_ου.

Η δήλωση που έγινε είδηση λέει (και την διάβασα και στο αγγλικό πρωτότυπο), ότι πολλοί θάνατοι οφείλονται σε ακάθαρτα νερά και μολυσμένο αέρια και αν συνεχίσει αυτό και εάν γίνει το άλλο, και εφ' όσον γίνει το τρίτο, κι αν μετακομίσουν όλοι στις πόλεις, τότε, θα μπορούσαν να υπάρχουν 3,6 εκατομμύρια πρόσθετοι θάνατοι τον χρόνο, κυρίως σε Κίνα και Ινδία.  Η δήλωση του ΟΟΣΑ είναι μία αρλούμπα, ή επί το ευγενικότερον μία εικοτολογία: αυθαίρετη διατύπωση εκδοχών και συμπερασμάτων, διερεύνηση μέσω υποθέσεων χωρίς στοιχεία, με επίκληση άλλων εικοτολογιών, σαν επιχειρήματα.

Να λίγα μακάβρια στατιστικά:

Το 2005, με πληθυσμό 6,5 δις, πέθαιναν 8,78 άτομα στα 1.000 τον χρόνο, ή 56,6 εκατομμύρια άτομα τον χρόνο. Αν ο πληθυσμός αυξάνει κατά 1,14% ετησίως, έως το 2050 το 6,5 δις θα έχει γίνει 6,5 x (1,0114^45) ή 6,5 x 1,665, δηλαδή 10,8 δις. Αν πεθαίνει το ίδιο ποσοστό (8,78 στα 1.000) το 2050 θα πεθαίνουν 94,8 εκατομ. τον χρόνο, δηλαδή 38,3 εκατομ. περισσότεροι νεκροί, ή 67,5% παραπάνω θάνατοι. Αν παίξετε λίγο με τα δύο τρία νούμερα σε αυτή την παράγραφο, μπορείτε να αποδείξετε ότι η Γη είναι επίπεδη και οι ελέφαντες πετάνε, και αν ήμουν του ΟΠΑΠ η "είδηση" την Δευτέρα θα ήταν "σχεδόν διπλασιασμός των νεκρών μέχρι το 2050 -- αν δεν βάλουμε ΑΠΕ" χαχαχάααχα).  Αυτή την παράγραφο την έφτιαξα σε 3 λεπτά χωρίς Excel. Φανταστείτε τι είδηση θα έφτιαχνα με εξελάκι και μισή ωρίτσα...

Για περισσότερα μακάβρια στατιστικά:

Αιτίες θανάτων το 2002
Top 10 αιτιών θανάτων (2008)
Θάνατοι από φυσικές αιτίες, ιστορικά
Θάνατοι από ανθρωπογενείς αιτίες, ιστορικά
Βιομηχανοποιημένοι θάνατοι (made in Germany). Δεν περιλαμβάνει τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, αλλά μονάδες με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό την αποτελεσματική δολοφονία.

Δεν χρειάζεται να εκτελέσεις ή να κάνεις αναγκαστικές πορείες σε έναν λαό για να τον αφανίσεις.  Του πεθαίνεις την οικονομία, του παίρνεις την γη, του στερείς την ενέργεια, τον εκτοπίζεις, τον αντικαθιστάς με αλλοδαπούς, τον βάζεις και σκοτώνεται σε εμφυλίους, του φοράς ανίκανα και πουλημένα τομάρια για "ηγέτες".  Αυτό μας κάνουν κύριες και κύριοι, και το ανεχόμαστε.

Πάντως, ο στόχος της "είδησης" του ΟΟΣΑ, δεν είμαστε εμείς, αλλά η Ινδία και η Κίνα. (1) Ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα ξεκίνησε με τα φωτοβολταϊκά στην Ελλάδα (υψηλότερη ταρίφα για τα Γερμανικά Ευρωπαϊκά) και (2) η Ινδία στοχοποείται πιεστικά από το αιολικό λόμπυ.  Η "είδηση" περιέχει και το άλλο θέμα στην μπροσούρα μάρκετινγκ της Ζήμενς:  Νερά... Όταν λέω "έξω από την Ευρώπη" ξέρω τι σας λέω...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πήγε η ταγάρω στον ΟΟΣΑ και είδες αλλαγή!

She is earning her money.

Kaymakchalan