Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Να το το Πράσινο Ελντοράντο


http://www.epaw.org/documents.php?lang=en&article=in10

Προσωπικά, με αφήνουν αδιάφορο οι εκπομπές CO2  από την τσιμεντοβιομηχανία. Πιο πολύ με ενοχλεί η κάλυψη στρεμμάτων στα βουνά και τα νησιά (δείτε παρακαλώ τον χάρτη της φρίκης), με χιλιάδες τόνους μπετά, που θα μείνουν εκεί, για πάντα, με τις φυτεμένες σαβούρες τους, μνημεία στην ανθρώπινη ηλιθιότητα και απληστία.

Αν θέλετε να επιδοτείτε μπετατζήδες, τσιμεντάδες, χωματουργούς και τέτοια καλά παιδιά, κάνετε ένα έρανο και πάρτε τους από ένα εισιτήριο, χωρίς επιστροφή, για την ...Τασμανία.

13 σχόλια:

spiral architect είπε...

Αν οι "επενδυτές" φτιάξουν και μια σελίδα στο φατσοβιβλίο και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πάρουν και 12.000 λάικς με κόστος $50, δεν έχουν ανάγκη:

Η Eldorado Gold αγόρασε μέχρι και "likes" για τη σελίδα της στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τους μπετατζήδες, τους τσιμεντάδες, τους χωματουργούς ποια άλλα καλά παιδιά θα πρέπει να αποχωρήσουν από την Ελλάδα κατά τη γνώμη σου?
Και ποιοι θα έπρεπε (πάλι κατά τη γνώμη σου) να μείνουν?
Γιατί ας πούμε δεν φεύγεις εσύ?
Αυτοί δουλεύουν, εσύ τι κάνεις?

archaeopteryx είπε...

εγώ πληρώνω τους μπετατζήδες. Οι τισμεντάδες έχουν φύγει. Δες ποσοστά τζίρων εκτός Ελλάδςο. Οι χωματουργοί δεν θα μου λείψουν αν και έχουν κάνει αρκετή ζημιά.

Οι απατεώνες (οι ΑΠΕτεώνες) ξέρουν ποιοι είναι και εγώ ξέρω πώς δουλεύουν και πώς αγοράζουν νόμους και πολιτικούς. Άλλη ερώτηση?

archaeopteryx είπε...

Εάν κάθε ένας που φαίνεται στην ΕΛΕΤΑΕΝ, τον ΕΣΗΑΠΕ, τπν ΑΣΠΗ φύγει από την Ελλάδα η Ελλάδα θα είναι πλουσιότερη.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν έχει νόημα να σου κάνω άλλη ερώτηση.
Με αποστόμωσε η υπεροψία και η έπαρση που σε διακρίνει.

Κρίμα......

Μιας και τους πληρώνεις εσύ, γιατί δεν πληρώνεις και τις επιδοτήσεις που έλαβε το κύκλωμα των υποτιθέμενων περιβαλλοντικών οργανώσεων όλα τα τελευταία χρόνια?

spiral architect είπε...

Δεν είπε κανείς (τουλάχιστον εγώ) ότι τα παίρνουν.
Απλά πληρώνονται γι' αυτά που κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=udO980g1A3k

Γεμίστε την οθονη σας, παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

αν φυγει η ασπρη σαβουρα, το μπετο δεν ειναι προβλημα για κανεναν...
bagne

takis perreas είπε...

Φίλε δεν είναι μόνο η περιβαλλοντολογική καταστροφή και μόλυνση.

Είναι τα πεταμένα λεφτά!
Ο βαθμός απόδοσής των δεν είναι τέτοιος έτσι ώστε να δικαιολογεί την σπατάλη ακριβο-αναπλήρωτου χρήματος.

Ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία δεν δημιουργούσαν καμία επίπτωση στο περιβάλλον, στον τουρισμό, στην πανίδα ή ότι άλλο.
Δεν θα κόστιζαν ένα σκασμό χρήματα ενώ θα έπρεπε να φυσάει με συγκεκριμένη ένταση ανέμου έτσι ώστε να αποδώσουν το ελάχιστο της απόδοσής των;

Η περιβαλλοντολογική καταστροφή μπορεί να είναι "υποκειμενική".
Η αλήθεια των αριθμών και του ΗλεκτροΜαγνητισμού είναι αδιάψευστη.

Oust, όπως λένε τα... εγγλεζόπουλα!
Με κρύους και βροχερούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

archaeopteryx είπε...

2.07, η έπαρση είναι η αντίσταση του θύματος που προσπαθεί να ξεφοτρωθεί τον θύτη. Οι αιολικοί ΑΠΕτζήδες είναι ΟΛΟΙ λαμόγια. Λάδωσαν υπουργούς, ρθυθμιστικές αρχές και οικολόγους. Επιδοτούνται 1000 έχουν 10-100 για χάντρες και καθρεφτάκια. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, που διακιώνεται από τα νούμερα. Στα οικονομικά και τα τεχνικά, εάν έχεις κάποια ερώτηση η παρατήρηση ακούω. Στο εάν οι αιολικοί είναι παράσιτα, με δικαιώνουν 30-40 χρόνια ύπαρξης αιολικών. ΜΟΝΟ επιδοτούνται και διαφημίζουν, τίποτα άλλο. Και κλέβουν και καταπατούν. ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε 12.58 πρέπει για να έχουν δουλειά τα τσιμέντα και τα χωματουργικά να επιτραπεί να φτιάξουν αυτά τα λαμόγια ελικοδρόμια με κάμερες και δρόμους πρόσβασης στις κορυφογραμμές παντού στην χώρα ;

Στα ψηλά βουνα ρε φίλε;

Σκέψου λίγο..

Δεν θα μπορείς να κρυφτείς στα δύσκολα, άσε και τ' άλλα..

Ανώνυμος είπε...

φιλτατοι ας πεσουν λιγο τα πνευματα. υπαρχει κ η αλλη πλευρα του φεγγαριου. απο αυριο τερμα οι απε, μονο λιγνιτης. ερωτηση: θα επιδοτηθουν οι τσιμενταδες, μπετατζηδες, χωματουργοι? (ερωτηση παγιδα). απαντηση: ΝΑΙ. ο λογος?ιπταμενη τεφρα. αποτελει πλεον μεχρι το 40% της συνθεσης του τσιμεντου. αρα οι τσιμενταδες μενουν. λιπασμα, ιλύς με ιπταμενη τεφρα. φωναξε τους χωματουργους να κουνησουν βουνα... λεφτα, λεφτα, λεφτα, αλλα με πολλες και καλοπληρωμενες θεσεις εργασιας στην περιφερεια. το ξαναλεω, οι ασπρες μαλακιες να φυγουν, αλλα οι δρομοι που πανε στις κορυφες προσφερουν και προστασια απο φωτιες και δημιουργουν πολους τουριστικής αναπτυξης...@sv3auw. το μπετο δεν δημιουργει αρνητικες επιπτωσεις στο περιβαλλον, τουρισμο, πανιδα κλπ κλπ. δες φραγματα, δες λιμανια δες, δες, δες.... αν ειχαμε κ καλυτερη αισθητικη..... Δεκτοι οι χαιρετισμοι, αλλα να μαρκαλαμε κιολας... απο την ΑΠΕ-πληκτη φωκιδα στη διαθεση σας...Βagne

takis perreas είπε...

ανώνυμε @ 11 Απριλίου 2013 - 10:11 π.μ.

Αυτό γράφω κι εγώ!
Κάποιος βλέπει τσιμέντο εκεί ακριβώς όπου ένας άλλος βλέπει την Λίμνη Πλαστήρα!

Οι ανεμογεννήτριες είναι ΠΑΝάκριβες και ΠΑΝάχρηστες.
(το ότι είναι πανάκριβες αποδεικνύεται από το κόστος τους. το ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ, εδώ είναι οι Νόμοι της Ηλεκτροδυναμικής, όποιος νομίζει κάνει καλύτερους υπολογισμούς ή έχει ανακαλύψει νέους "Νόμους", να έρθει να το... κουβεντιάσουμε!)